Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By JBT
antonis-team έγραψε:
Το να φοράς στεγνά με βροχή, μπορεί να καταστεί οδυνηρό. :dizzy:
Antonis-team.

Ποιος ήρθε ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
By Marios
#25907 Τώρα που εξήγησες γιατί γράφεις τα παραπάνω, (ας πούμε) μια χαρά.
Αλλά μόνο του το προηγούμενο ποστ, δεν.
Περαστικά!
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#25910 «Καθαρή», υποκειμενική «Καθαρή», υποκειμενική ένια!. :dizzy:
Εξαρτάτε από την μόρφωση που πείρες από πλευράς χρονολογίας.Διαγράφηκε ρατσιστικό παραλήρημα [mod]. Δεν φταις ούτε με το 1%....... μα θα το καταλάβεις εν καιρό. :s_yes
Antonis-team.
!.

Σταμάτα να κάνεις μπάχαλο τα θέματα και να γράφεις ασυναρτησίες.[mod]
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#26007 Είχα καιρό να οδηγήσω το ΜΙΝΙ,θυμίζω ότι έχουν μπει εδώ και ενα 6μηνο τα Goodyear Ef.Grip Perfomance.Τα ενιωσα να γλυστρανε αρκετά ,εμπαινε και το antispin συχνά ,ενω σε καποια στιγμη που το πίεσα μου πέταξε και μια υποστροφη....
Θα κοιτάξω πιέσεις κτλ αλλά δε μου άρεσε αυτη η συπεριφορά.Το Α5 με τα τελειωμένα potenza δε τα κάνει αυτα...Αρχίζω να αναθεωρώ και για τα dunlop που λέω να βάλω στο Α5...
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
kostis20 έγραψε:Είχα καιρό να οδηγήσω το ΜΙΝΙ,θυμίζω ότι έχουν μπει εδώ και ενα 6μηνο τα Goodyear Ef.Grip Perfomance.Τα ενιωσα να γλυστρανε αρκετά ,εμπαινε και το antispin συχνά ,ενω σε καποια στιγμη που το πίεσα μου πέταξε και μια υποστροφη....
Θα κοιτάξω πιέσεις κτλ αλλά δε μου άρεσε αυτη η συπεριφορά.Το Α5 με τα τελειωμένα potenza δε τα κάνει αυτα...Αρχίζω να αναθεωρώ και για τα dunlop που λέω να βάλω στο Α5...

Πολύ απλά,θές καλύτερο ελαστικό!!.... :)
Άβαταρ μέλους
By popolaros
touring the m3 1.6 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Είχα καιρό να οδηγήσω το ΜΙΝΙ,θυμίζω ότι έχουν μπει εδώ και ενα 6μηνο τα Goodyear Ef.Grip Perfomance.Τα ενιωσα να γλυστρανε αρκετά ,εμπαινε και το antispin συχνά ,ενω σε καποια στιγμη που το πίεσα μου πέταξε και μια υποστροφη....

Πολύ απλά,θές καλύτερο ελαστικό!!.... :)

αποκλειεται να εχει κανει κατι λαθος στην οδηγηση του
αποκλειεται να εχει λαθος πιεσεις
αποκλειεται να τα εχει πεξει η αναρτηση του
αποκλειεται να εχει χαλαει η ευθυγραμμιση του
αποκλειεται το οδοστρωμα να παρα ειναι ολισθηρο στο συγκεκριμενο σημειο
αποκλειεται να θελει μπαρα θολων ( κικιζας trademark)
αποκλειεται να ειναι κακο λαστιχο το συγκεκριμενο, μερικοι εδω μεσα πινουν νερο στο ονομα του.

εγω λεω να βαλεις R888 παντως. χρυση εγγυηση.
Άβαταρ μέλους
By harisman
harisman έγραψε:Καλησπέρα παίδες!!
Ψάχνω για καινούργια λάστιχα για 2 αυτοκίνητα της οικογένειας στις εξής διαστάσεις:
- 185/60/14 (AR 33 Imola, τώρα φοράει Michelin Exalto - άψογο! :s_thumbsup )
- 185/65/14 (Carina E τώρα φοράει Michelin Energy :s_dunno )

Τα υποψήφια λάστιχα που σκέφτομαι, είναι λίγο-πολύ τα ίδια δηλ:
- BFGOODRICH G GRIP 185/60-14 H ή FULDA ECOCONTROL HP 185/60-14 H
σαν πιο low budget επιλογές
- PIRELLI P1 CINTURATO VERDE 185/60-14 H
- GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF 185/60-14 H (COMFORT για το 185/65/14)
- DUNLOP BLURESPONSE 185/60-14 H

Τις low-budget επιλογές, τις σκέφτομαι κυρίως για το 65/14, διότι στα πιο “premium”, οι τιμές ανεβαίνουν δυσανάλογα σε αυτή την διάσταση…

Τα λαστιχα θα μπουν σε αυτοκίνητα που κινούνται ήρεμα (Carina) έως ζωηρά (Imola), οπότε βασικά κριτήρια είναι: κράτημα, φρενάρισμα και αντοχή (ει δυνατό καλό all-around).

Για πείτε γνώμες-εμπειρίες….

Καλημέρα,

σήμερα η Imolitsa φόρεσε τα καινούργια της "παπα": GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF 185/60-14 H .
Είναι αλήθεια ότι τα χρειαζόταν, αν κ τα άτιμα τα Exalto II ακόμα κρατούσαν κ είχαν ψωμί (ειδικά για την χρήση που κάνει το αμάξι). Τεσπα, είπα να μην περάσει με αυτά, ακόμα ένα χειμώνα.....
Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα, αφού έχω κάνει μόνο κανα 10αρι χλμ......

Καλοφόρετά μου λοιπον......
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#27337 Σωστές δουλειές!
Ειδικά η σχάρα φυλάξης είναι ότι καλύτερο κ με τέτοια τιμή! Εδώ στο χωριό μας το Lidl δεν μας την φέρνει και μια που είδα κιόλας από κοντά είχε πενήντα ευρώ όχι τόσο καλής ποιότητας!