antonis-team έγραψε:
Το να φοράς στεγνά με βροχή, μπορεί να καταστεί οδυνηρό.![]()
Antonis-team.
Ποιος ήρθε ρε παιδιά;
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
antonis-team έγραψε:
Το να φοράς στεγνά με βροχή, μπορεί να καταστεί οδυνηρό.![]()
Antonis-team.
kostis20 έγραψε:Είχα καιρό να οδηγήσω το ΜΙΝΙ,θυμίζω ότι έχουν μπει εδώ και ενα 6μηνο τα Goodyear Ef.Grip Perfomance.Τα ενιωσα να γλυστρανε αρκετά ,εμπαινε και το antispin συχνά ,ενω σε καποια στιγμη που το πίεσα μου πέταξε και μια υποστροφη....
Θα κοιτάξω πιέσεις κτλ αλλά δε μου άρεσε αυτη η συπεριφορά.Το Α5 με τα τελειωμένα potenza δε τα κάνει αυτα...Αρχίζω να αναθεωρώ και για τα dunlop που λέω να βάλω στο Α5...
touring the m3 1.6 έγραψε:kostis20 έγραψε:Είχα καιρό να οδηγήσω το ΜΙΝΙ,θυμίζω ότι έχουν μπει εδώ και ενα 6μηνο τα Goodyear Ef.Grip Perfomance.Τα ενιωσα να γλυστρανε αρκετά ,εμπαινε και το antispin συχνά ,ενω σε καποια στιγμη που το πίεσα μου πέταξε και μια υποστροφη....
Θα κοιτάξω πιέσεις κτλ αλλά δε μου άρεσε αυτη η συπεριφορά.Το Α5 με τα τελειωμένα potenza δε τα κάνει αυτα...Αρχίζω να αναθεωρώ και για τα dunlop που λέω να βάλω στο Α5...
Πολύ απλά,θές καλύτερο ελαστικό!!....
harisman έγραψε:Καλησπέρα παίδες!!
Ψάχνω για καινούργια λάστιχα για 2 αυτοκίνητα της οικογένειας στις εξής διαστάσεις:
- 185/60/14 (AR 33 Imola, τώρα φοράει Michelin Exalto - άψογο!)
- 185/65/14 (Carina E τώρα φοράει Michelin Energy)
Τα υποψήφια λάστιχα που σκέφτομαι, είναι λίγο-πολύ τα ίδια δηλ:
- BFGOODRICH G GRIP 185/60-14 H ή FULDA ECOCONTROL HP 185/60-14 H
σαν πιο low budget επιλογές
- PIRELLI P1 CINTURATO VERDE 185/60-14 H
- GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF 185/60-14 H (COMFORT για το 185/65/14)
- DUNLOP BLURESPONSE 185/60-14 H
Τις low-budget επιλογές, τις σκέφτομαι κυρίως για το 65/14, διότι στα πιο “premium”, οι τιμές ανεβαίνουν δυσανάλογα σε αυτή την διάσταση…
Τα λαστιχα θα μπουν σε αυτοκίνητα που κινούνται ήρεμα (Carina) έως ζωηρά (Imola), οπότε βασικά κριτήρια είναι: κράτημα, φρενάρισμα και αντοχή (ει δυνατό καλό all-around).
Για πείτε γνώμες-εμπειρίες….
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]