Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#17608 Καντε και μια δοκιμή αν χωράνε στο αμάξι γιατί μπορει οι δαγκάνες να μην το επιτρέπουν όπως και να είστε σίγουροι ότι τα μπουλώνια που έχετε δεν έχουν λάθος μήκος.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#18045 Κυρ Αντώνη για Octavia 1.8T τι λάστιχο θα πρότεινες?
διάσταση 205/55/16, τώρα φοράω μαμά Bridgestone.
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#18222 Σβέλτε Γιάννη με την Τσέχα με τα 160 άτια, βάλε Michelin Pilot Sport 3. Και για τα άλογα σου καλό και ησυχο να ταιριάζει με τον χαρακτήρα του αμαξιού σου και ανετότερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας αυτής :s_yes
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Orestisren έγραψε:Σβέλτε Γιάννη με την Τσέχα με τα 160 άτια, βάλε Michelin Pilot Sport 3. Και για τα άλογα σου καλό και ησυχο να ταιριάζει με τον χαρακτήρα του αμαξιού σου και ανετότερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας αυτής :s_yes

οτι και να λες εσυ, σαν τα goodyear efficient grip δεν ειναι :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#18399 ρε συ Ορέστη μου έχουν κάτσει τα continental , ποτέ μου σε αυτ/το μου δεν είχα τέτοιο λάστιχο (δεν φόραγα ποτέ 16άρα στο παρελθόν).
:hmmm:

υ.γ
εν τω μεταξύ τώρα που το είπες μπήκα στο site της μισελέν και για τον εν λόγω τουτούνι συστήνει τα primacy 3..
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#18404 λογικο, μιας και ειανι ενας σβελτος ανθρωπομεταφορεας και τπτ παραπανω.

το μεσο προφιλ του ανθρωπου που αγοραζει αυτο το αμαξι του αρμοζει το Primacy. μην σε ξαφνιαζει.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#18409 Εσύ τι θα πρότεινες?
υπ' όψιν δεν κάνω πολλά χλμ ετησίως ,περίπου 6.000 , το 80% των οποίων εντός πόλης.
Άβαταρ μέλους
By billakos
giannik1977 έγραψε:ρε συ Ορέστη μου έχουν κάτσει τα continental , ποτέ μου σε αυτ/το μου δεν είχα τέτοιο λάστιχο (δεν φόραγα ποτέ 16άρα στο παρελθόν).
υ.γ
εν τω μεταξύ τώρα που το είπες μπήκα στο site της μισελέν και για τον εν λόγω τουτούνι συστήνει τα primacy 3..

Προσωπικά θα επέλεγα τα Continental PremiumContact 5 FR (με προστασία ζάντας) για την συγκεκριμένη διάσταση, εφόσον δεν κάνεις και πολλά χλμ. Υπολόγιζε ~320€.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
billakos έγραψε:
giannik1977 έγραψε:ρε συ Ορέστη μου έχουν κάτσει τα continental , ποτέ μου σε αυτ/το μου δεν είχα τέτοιο λάστιχο (δεν φόραγα ποτέ 16άρα στο παρελθόν).
υ.γ

Προσωπικά θα επέλεγα τα Continental PremiumContact 5 FR (με προστασία ζάντας) για την συγκεκριμένη διάσταση, εφόσον δεν κάνεις και πολλά χλμ. Υπολόγιζε ~320€.

τι του λες του ανθρωπου και εσυ.

εδω εχουμε βγαλει παγκοσμιο συμπερασματα οτι τα εν λογω λαστιχα δεν βγαζουν χιλιομετρα, ειναι |λογοκρισία| και πολυ ευαισθητα στις λακουβες.

για μερικους η καλυτερη λυση απο οτι φαινεται ειναι :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By billakos
#18450 Πες το ψέματα, εξαρτάται όμως από την λακούβα :lol:

Άβαταρ μέλους
By antonis-team
giannik1977 έγραψε:Κυρ Αντώνη για Octavia 1.8T τι λάστιχο θα πρότεινες?
διάσταση 205/55/16, τώρα φοράω μαμά Bridgestone.

Σαν πρώτη επιλογή για την ελληνική πραγματικότητα, τα Goodyear ef. Και τα Pirelli. Μα τα λάστιχα που φοράς μαμά, δεν είναι άσχημα και τα έχεις συνηθίσει και αυτό είναι θετικό. :yahoo:
Για διάσταση ότι λέει το εγχειρίδιο της μαμάς. :roll:
Antonis-team.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6

υ.γ

Για το 95% της συγκεκριμένης διάστασης(ανεξαρτήτος αυτοκινήτου),το Primacy 3 δίνει....δηλαδή,δέ λέει κάτι αυτό.Εγώ θα σου πρότεινα(μιάς και τα έχω οδηγήσει,αλλά όχι στο συγκεκριμένο αμάξι(με ότι συνεπάγεται αυτό),τα Cinturato P7....όχι τα Blue!!Θα το ευχαριστηθείς και στο βρεγμένο....αθόρυβο και εξαιρετικά άνετο,με κορυφαία απόσταση ακινητοποίησης!!Αξίζει να τα δοκιμάσεις...