κοιτα επειδη ειναι θεμα γκαζιου ε και επειδη δεν ειναι και τεραστια η διαφορα, τεινω περισσοτερο στο GM
κοιτα επειδη ειναι θεμα γκαζιου ε και επειδη δεν ειναι και τεραστια η διαφορα, τεινω περισσοτερο στο GM
Geralt έγραψε:δεν το διευκρινησε, απλα μου ειπε πιο οικονομικοΨαξτο λίγο. Πιθανόν η GM να μην φτιάχνει ποντεσιομετρα και να παίρνει από ειδικούς κατασκευαστές πχ, valeo, NGK, κλπ.
dimviii έγραψε:απλα διευκρινησε πριν αγορασεις το ανταλλακτικο,εαν εχει εγγυηση.και τι διαρκεια εχει.
KiloMeater έγραψε:
Εχω κλεισει ραντβου αυρριο στην Πεζω, αντε τωρα να εξηγησω.... που δεν θα δειχνει τιποτα
καμια ιδεα τι μπορει να ειναι/ηταν;
drdino έγραψε:KiloMeater έγραψε:
Εχω κλεισει ραντβου αυρριο στην Πεζω, αντε τωρα να εξηγησω.... που δεν θα δειχνει τιποτα
καμια ιδεα τι μπορει να ειναι/ηταν;
Δεν χρειάζεται να δείχνει κάτι εκείνη τη στιγμή, θα έχει αποθηκεύσει κωδικό σφάλματος με timestamp, χιλιόμετρα, συνθήκες κλπ.
Πολλά μπορεί να είναι, δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις. Αν έχεις obd reader, βάλε το FAP από το amazon app store και δες τι σφάλματα έχεις.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]