Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#268450 Όπως το "βλέπει" κανένας. Προσωπικά χρησιμοποιώ είτε osram είτε philips αυτές το πλουσιότερο φως ανάλογα τι βρίσκω και δεν ξαναβάζω του 5ευρου. Ένα σκύλο να γλιτώσεις ή όταν δεις διαφορά στην βρχή το βράδυ το αξίζει με το παραπάνω. Βέβαια κάνω ή τουλάχιστον έκανα ταξίδια βράδυ και προφανώς αν κάποιος τα μόνα χιλιόμετρα που κάνει είναι να ανεβοκατεβαίνει την Κηφισίας σπίτι δουλειά μπορεί να το βλέπει αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#269742 Επειδη εχω ασχοληθει απειρες φορες με τον εσωτερικο φωτισμο του αυτοκινητου μου, εχω βαλει στο πορτπαγκαζ, αλλα και στο εσωτερικο φωτακι, απο μια πλακετουλα με led. Ο φωτισμος του αυτοκινητου αλλαξε απιστευτα, με λιγα λογια εχω βρει το φως μου!
Άβαταρ μέλους
By xenos
#270866 Καμία γνώμη γι αυτές: :hmmm:

http://www.hids-direct.co.uk/mtec-h7-12 ... ade-bulbs/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
xenos έγραψε:Καμία γνώμη γι αυτές: :hmmm:

http://www.hids-direct.co.uk/mtec-h7-12 ... ade-bulbs/
Εικόνα

Οι crystal vision και οι diamond δεν ειναι πολυ πιο ακριβες απο αυτες. Γιατι να παρεις no name στην ουσια?
Άβαταρ μέλους
By xenos
#294927 Για το αποτέλεσμα να μας πεις όχι για το πως μοιάζουν. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#296366 Άλλαξα τα φανάρια στο Golf κ μολονότι ο μηχανικός τα ρύθμισε, την πρώτη μέρα κοιτούσαν όπου να ναι... Τη δεύτερα μέρα αφότου τα ξαναρύθμισε, διασταυρώνονταν οι δέσμες. Αυτό σημαίνει ότι δεξιά δεν έχει αρκετό φως όπως κ μπροστά αριστερά...

Είναι δυνατόν αν κ χρησιμοποιεί το μηχάνημα, να μη μπορεί να εστιάσει σωστά τα φανάρια; Πίστευα ότι είναι στάνταρ διαδικασία κ δεν υπόκειται σε υποκειμενικό έλεγχο... Θα πάω κ σε συνεργείο Bosch να δω...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#296599 Popolaros οι πεταλούδες κάτω;;; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mirage
sknipper έγραψε:Εγώ το κάνω μόνος μου και μια χαρά πέρασα ΚΤΕΟ. Μάλιστα τους ρώτησα τα φώτα οκ, μια χαρά μου είπαν.

Ωραίος....
Και μετά λέμε τον ιταλακια

< >
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#298914 Αν τραβήξεις κουρτίνες θα φανεί η διαφορά.

Γράψε σε ποιο τις έβαλες

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#298928 Το νυχάκι σου έχει βγει καλό ρε ποπ; Ποιό μοντέλο είναι;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
popolaros έγραψε:τοποθετησα σημερα τις λαμπες

Εικόνα

και αυτες για την μεγαλη σκαλα.

περιμενω να νυχτωσει

κ εγώ παρήγγειλα τις h7 σήμερα από amazon και περιμένω να τις φέρουν σε λίγο να τις φορέσω στο golf
τα βρήκα με 17,3€, περίμενα παραπάνω...

ρύθμισα κ τα φώτα, 3 λεπτά υπόθεση με το μηχάνημα

αναμένω κ εγώ :metalo:

Edit: ήρθαν :-)

Εικόνα