Giuseppe Busso έγραψε:@Κwsmen
Pirelli Cinturato P7
+1000 και από μένα, αν και κάποιοι διαφωνούν (βυζιά-καρούμπαλα
)
Μετά από τέσσερις προσπάθειες, μου πρότειναν ζυγοστάθμιση πάνω στο αυτοκίνητο και δεν δέχτηκα.
Προφανώς έτυχα σε ελαττωματική παρτίδα.
Τα αντικατέστησα με Michelin Primacy 3 και ησύχασα.
Giuseppe Busso έγραψε:@Κwsmen
Pirelli Cinturato P7
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...
johny έγραψε:Τα δικά μου Pirelli Cinturato P7 σε διάσταση 205/55/16 τα κράτησα 5000 χλμ. δεν μπορούσαν να τα ζυγοσταθμίσουν με τίποτα.
Μετά από τέσσερις προσπάθειες, μου πρότειναν ζυγοστάθμιση πάνω στο αυτοκίνητο και δεν δέχτηκα.
Προφανώς έτυχα σε ελαττωματική παρτίδα.
Τα αντικατέστησα με Michelin Primacy 3 και ησύχασα.
...μου έχει συμβεί και εμένα!
Έλα μου όμως που είχα την ακριβώς αντίθετη εξέλιξη με σένα! χαχαχααα! είχα μόλις βάλει ένα Michelin PS2 στο πρώτης γενιάς S3 και δεν ζυγοσταθμιζόταν οπότε και έβαλα ένα Pirelli P Zero Rosso κι ησύχασα/...
ΑΛΛΑ! είχα κι εγώ ανάλογη ιστορία με την Pirelli όταν αργότερα, στο δεύτερης γενιάς S3, τοποθέτησα ένα ολοκαίνουργιο σετ από το μόλις κατασκευασμένο και εισηγμένο στην αγορά (τότε) Pirelli P Zero και δεν ζυγοσταθμιζόταν με τίποτα οπότε και αναγκάστηκα να τα βγάλω και να μου φέρουν δύο καινούργια, αφού η εδώ αντιπροσωπεία το παραδέχθηκε (σε πλήρη αντίθεση με την αντιπροσωπεία της Michelin η οποία αρνιόταν όποια υποχρέωσή της παρόλο που και ο Παχύλας το απέδειξε έμπρακτα ότι το λάστιχο είχε θέμα)

kostis20 έγραψε:Είδα σήμερα μια Α180 cdi me 245/40/18.![]()
Σήμερα είδα αλλη μια 180 cdi με 225/40/18!!
Ακόμα πιο χαμηλό προφίλ!Οι ζάντες ήταν ήδη χιλιογρατζουνισμένες και σε πολλά σημεία έλειπαν ολόκληρα κομματια απο το πλαΐνό του ελαστικού.Απίστευτο.Μα καλά την παλευουν?
Α και είχε και δύο εξατμίσεις μια αριστερα μια δεξια,προφανώς κανενα πακέτο AMG ,τρομάρα τους.
kostis20 έγραψε:kostis20 έγραψε:Είδα σήμερα μια Α180 cdi me 245/40/18.![]()
Σήμερα είδα αλλη μια 180 cdi με 225/40/18!!
Ακόμα πιο χαμηλό προφίλ!Οι ζάντες ήταν ήδη χιλιογρατζουνισμένες και σε πολλά σημεία έλειπαν ολόκληρα κομματια απο το πλαΐνό του ελαστικού.Απίστευτο.Μα καλά την παλευουν?
Α και είχε και δύο εξατμίσεις μια αριστερα μια δεξια,προφανώς κανενα πακέτο AMG ,τρομάρα τους.
δεν βγαίνει με 245 λάστιχο καμία Α... 235 φοράει στην μεγαλύτερη διάσταση και μόνο αν είναι η Α45 AMG... το πακέτο AMG όντως μπαίνει σε όλους τους κινητήρες οπότε ο καθένας όπως κρίνει... τέλος δύο εξατμίσεις έχει και άλλη έκδοση πέρα από αυτές που φοράνε πακέτο AMG>..
βέβαια δεν κατάλαβα την καούρα με την Α όταν υπάρχουν μυριάδες Audi A3 και BMW 1 με πακέτα S-Line και M-Pack αντίστοιχα εδώ και χρόνια, ακόμη κι αυτά που είχαν τον 1,2TSi... όπως επίσης και Golf με πακέτο R αλλά και ακόμη χειρότερα παλαιότερα Seat με πακέτα εξωτερικά που δεν είχαν καμία σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες του μοτέρ...

Τη καουρα δε ξέρω που την είδες?Δύο δημοσιευσεις έκανα.
Αν και εγω δε θυμαμαι κανενα απο τα άλλα μοντέλα που ανέφερες να φοράει 18αρα ζαντα με 40αρι προφιλ σε diesel 110 ίππων.
kostis20 έγραψε:Οκ μπορει να έκανα λάθος στο 245, .Aλλα το 225 έχει ακόμα πιο χαμηλό προφίλ.Δηλαδη είναι ακόμα χειροτερο.
Τη καουρα δε ξέρω που την είδες?Δύο δημοσιευσεις έκανα.
δύο ναι, αλλά με τον εαυτό σου σαν αναφορά;;; τέλος πάντων. Όταν λες ότι με το 225 έχει ακόμη χαμηλότερο προφίλ τί εννοείς; σε σχέση με τί;; το 235 35 R 19 της A45 έχει το χαμηλότερο προφίλ σε αυτή την ομάδα εκδόσεων του μοντέλου Α-Class πάντως. Με μια διαφορά της τάξεως των 7χιλιοστών στην διάμετρο... από την διάσταση 225 40 R 18

Το 225/40/18 έχει χαμηλότερο προφίλ απο το 245/40/18.
Τέλος πάντων ,ακυρη επιλογη τελείως για την Α 180 cdi.Η Α45 έχει και 360 ίππους...
To αυτοκίνητο που είδα σήμερα είχε ζαντες και ελαστικά σε κακή κατασταση.