Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
bibendum έγραψε:Αυτες λενε τιποτα; "ASWF"?

Επιπεδου madico, στο 100ρικο.
Άβαταρ μέλους
By dexter
#384460 Νεοτερα απο το μετωπο. Εγινε η τοποθετηση μεμβρανων llumar 48% μπροστα κ 49% πισω. Θετικη η αρχικη εντυπωση ως προς την ορατοτητα απο το εσωτερικο. Επισης πολυ καλη εντυπωση απο τον εγκαταστατη αμαρουσιου κ τους βοηθους του ως προς την λεπτομερεια κ καθαρη δουλεια. Ευχομαι να μην εχουμε τιποτα θεματα στο μελλον. Ως αυριο κλειστα τα παραθυρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By gakost
#385198 Δεν είναι ακριβώς φιμέ αλλά αν ενδιαφέρει κάποιον για μκρά παιδιά να μην τα καίει ο ήλιος είναι σουπερ λύση αν μπορέσετε να τα βρείτε

http://www.shevron.com.au/product-category/window-sox/
Άβαταρ μέλους
By dexter
#386793 Εγινε κ το πρωτο ταξιδι με τα φιμε. Μεγαλη διαφορα η οποια φαινεται στην θερμοκρασια των πλαστικων στις πορτες.
Εν αναμονη του καλοκαιριου. Πραγματικα αξιζει.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#386795 Στα μπροστινά τζάμια επιτρέπεται να βάλουμε μεμβράνη; Έστω κάποια light.
Το lexus έχει φιμέ τζάμια πίσω αλλά μπροστά τίποτα. Σε σχέση με τη Β και το smart, που έχουν τη μεσαία (titanium?) της llumar, υπάρχει αισθητή διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By dexter
Scotch έγραψε:Στα μπροστινά τζάμια επιτρέπεται να βάλουμε μεμβράνη; Έστω κάποια light.
Το lexus έχει φιμέ τζάμια πίσω αλλά μπροστά τίποτα. Σε σχέση με τη Β και το smart, που έχουν τη μεσαία (titanium?) της llumar, υπάρχει αισθητή διαφορά.

Στα τζαμια οδηγου - συνοδηγου πρεπει να βαλεις συγκεκριμενη μεμβρανη, σχεδον διαφανη για να εισαι νομιμος (41% της Llumar πχ). Εγω εβαλα την 48% μπροστα κ 49% πισω. Η βεβαιωση καλυπτει τα πισω.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#386830 Απαγορεύεται αλλά όλοι βάζουν. Απλά μην βάλεις τέρμα σκούρο και θα είσαι οκ (αν πέσεις σε μλκα, εννοείται την τρως).
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#386904 Ok, έλεγα μήπως έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που έβαλα μεμβράνες. Μάλλον θα βάλω κάτι όσο το δυνατόν ανοιχτόχρωμο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#386935 Έχω εδώ και ένα χρόνο μεμβράνες 3Μ από αυτόν εδώ τον μερακλη καλαμαρα https://www.facebook.com/Car-Tatoo-321193424609103/ αρκετά σκούρες πίσω και ανοικτές σε οδηγό συνοδηγό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, καμία σχέση σε θερμοκρασίες στο εσωτερικό μετά από 10ωρα στους 40 βαθμούς.
Τον άλλο μήνα θα πάω και το BMW να προλάβω το καλοκαίρι.
Στο Golf μου είχαν βγει 140 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

< >
Άβαταρ μέλους
By dexter
dimik έγραψε:Έχω εδώ και ένα χρόνο μεμβράνες 3Μ από αυτόν εδώ τον μερακλη καλαμαρα https://www.facebook.com/Car-Tatoo-321193424609103/ αρκετά σκούρες πίσω και ανοικτές σε οδηγό συνοδηγό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, καμία σχέση σε θερμοκρασίες στο εσωτερικό μετά από 10ωρα στους 40 βαθμούς.
Τον άλλο μήνα θα πάω και το BMW να προλάβω το καλοκαίρι.
Στο Golf μου είχαν βγει 140 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

< >

Εχεις παρατηρησει εαν φαινεται το λογοτυπο 3m σε ολη την επιφανεια της μεμβρανης σαν ψιλα γραμματα;
Κατι τετοιο ακουσα.
Ποιοτικη κ η 3m σαν ονομα.
Απο οτι καταλαβα το βασικο οπως στις περισσοτερες επισκευες-τροποποιησεις στο αυτοκινητο ειναι ο μαστορας κ τα εργαλεια που διαθετει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#386945 Όχι δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια.
Ο μάστορας όντως παίζει τεράστιο ρόλο, ο συγκεκριμένος ήταν άριστος και τόσο ψείρας που με παρακαλούσε να πάω μια βδομάδα μετά να τις τσεκάρει και να κάνει διορθώσεις αν χρειάζεται.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#386949 αυτό με το σηματακι των 3μ που φαινεται εάν το παρατηρήσεις από κοντα το εχω ακουσει και εγω.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#386952 Αυτο με το σηματακι το θυμαμαι να το εχω δει, αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι στο κομματι που βγαινει. Ετσι νομιζω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#386953 όχι φαινεται πανω στη μεμβρανη που μενει στο τζαμι.