Μου εχουν πει σε μαγαζι με ηλεκτρονικα, αναθεμα τι θα πει αυτο.
JasonLouk έγραψε:Σε μαγαζι που εγκαθιστά συναγερμούς ;
Orestis.D έγραψε:Ξερετε που μπορω να βρω aftermarket ηχειακι για αισθητηρες παρκαρισματος για να αντικαταστησω το υπαρχον aftermarket που χει βαλει η αντιπροσωπεια?
PeterPan έγραψε:Για να βάλω aftermarket radio MP3 Player στο Golf v τί χρειάζομαι για να το συνδέσω; Χειριστήρια στο τιμόνι δεν έχει. Ρώτησα στην αντιπροσωπία κ μου είπαν πως ίσως χρειαστεί μια φύσσα , quadlock Adapter μου το είπαν. Αλλά θα το δουν όταν το ανοίξουν... Can bus Adapter δε θέλει, σωστά;
Sent from space >
fubar.gr έγραψε:Μπορείς να ξύσεις προσεκτικά με ένα λεπίδι τις άκρες για να φύγει το πλαστικό και να βγεί ο χαλκός στην επιφάνεια. Μετά με κασιτεροκόλληση ενώνεις τα δύο άκρα με ένα κομάτι καλώδιο.
ομως ειναι κατι που μπορεις να το κανεις ευκολα μονος σου,και χωρις να προκαλεσεις περεταιρω ζημια.Οποτε ετσι εχεις τη δυνατοτητα,οταν βρεις το σωστο ανθρωπο με εμπειρια,να το φτιαξει σωστα..
The Ace έγραψε:fubar.gr έγραψε:Μπορείς να ξύσεις προσεκτικά με ένα λεπίδι τις άκρες για να φύγει το πλαστικό και να βγεί ο χαλκός στην επιφάνεια. Μετά με κασιτεροκόλληση ενώνεις τα δύο άκρα με ένα κομάτι καλώδιο.
Έτσι γίνεται, αλλά ακόμα και αν έχεις εμπειρία, αυτό πρέπει να γίνει ΠΟΛΥ προσεκτικά και οι κολλήσεις να γίνουν ΠΟΛΥ μικρές για να μην γεφυρώσουν διπλανές γραμμές. Κοινώς καλύτερα θα ήταν να το κάνει κάποιος ηλεκτρονικός με αρκετή εμπειρία σε κυκλώματα/καλωδιοταινίες και κολλήματα σε δαύτα....

fiat127 έγραψε:Αν δεν μπορεις να τα καταφερεις οπως ειπαν οι απο πανω,τραβηξε καλωδιο κατευθειαν απο τη φισα επανω στο οργανο η στο λαμπακι που θελεις να δουλεψει.Τσαπατσουλια,το ξερωομως ειναι κατι που μπορεις να το κανεις ευκολα μονος σου,και χωρις να προκαλεσεις περεταιρω ζημια.Οποτε ετσι εχεις τη δυνατοτητα,οταν βρεις το σωστο ανθρωπο με εμπειρια,να το φτιαξει σωστα..
Fiat ειναι το αυτοκινητο;συνηθως αυτα ειχαν τετοια ευκαμπτη πλακετα στο ταμπλω..
Μπορει να εχω υποψη μου καποιο παρατημενο...
fubar.gr έγραψε:The Ace έγραψε:fubar.gr έγραψε:Μπορείς να ξύσεις προσεκτικά με ένα λεπίδι τις άκρες για να φύγει το πλαστικό και να βγεί ο χαλκός στην επιφάνεια. Μετά με κασιτεροκόλληση ενώνεις τα δύο άκρα με ένα κομάτι καλώδιο.
Έτσι γίνεται, αλλά ακόμα και αν έχεις εμπειρία, αυτό πρέπει να γίνει ΠΟΛΥ προσεκτικά και οι κολλήσεις να γίνουν ΠΟΛΥ μικρές για να μην γεφυρώσουν διπλανές γραμμές. Κοινώς καλύτερα θα ήταν να το κάνει κάποιος ηλεκτρονικός με αρκετή εμπειρία σε κυκλώματα/καλωδιοταινίες και κολλήματα σε δαύτα....
Εφόσον μιλάμε για παλιό αυτοκίνητο η καλωδιοταινία θα είναι αρκετά μεγάλη με φαρδιές τροχιές χαλκού, κάτι σαν αυτό:
Ακόμα και κάποιος εντελώς αρχάριος θα καταφέρει να κάνει καλές κολλήσεις σε αυτό
fubar.gr έγραψε:The Ace έγραψε:fubar.gr έγραψε:Μπορείς να ξύσεις προσεκτικά με ένα λεπίδι τις άκρες για να φύγει το πλαστικό και να βγεί ο χαλκός στην επιφάνεια. Μετά με κασιτεροκόλληση ενώνεις τα δύο άκρα με ένα κομάτι καλώδιο.
Εφόσον μιλάμε για παλιό αυτοκίνητο η καλωδιοταινία θα είναι αρκετά μεγάλη με φαρδιές τροχιές χαλκού, κάτι σαν αυτό:
Ακόμα και κάποιος εντελώς αρχάριος θα καταφέρει να κάνει καλές κολλήσεις σε αυτό
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]