Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#900596 300V δεν απευθύνεται σε σπορ κατασκευές ή θυμάμαι λάθος; Υπάρχει λόγος να μπει σε ένα diesel καθημερινό αυτοκίνητο;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900598 ο ίδιος λόγος που φοράει κάποιος ρολόϊ Ωμέγα των αστροναυτών στο χέρι ή το καταδυτικό των 100 ΑΤΜ .
In 1965, the OMEGA Speedmaster is qualified by NASA for all manned space missions and Extravehicular Activity (EVA).

Το να ¨φοράς" ένα "κόσμημα" υψηλής τεχνολογίας , ίσως το turbo να σε ευχαριστεί αργότερα , who knows ?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:ο ίδιος λόγος που φοράει κάποιος ρολόϊ Ωμέγα των αστροναυτών στο χέρι ή το καταδυτικό των 100 ΑΤΜ .
In 1965, the OMEGA Speedmaster is qualified by NASA for all manned space missions and Extravehicular Activity (EVA).

Το να ¨φοράς" ένα "κόσμημα" υψηλής τεχνολογίας , ίσως το turbo να σε ευχαριστεί αργότερα , who knows ?

Πόσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900601 that's classified and irrelevant , στόχος είναι να ζήσει για πολλά πολλά χρόνια .
εκτός εγγύησης πάντως .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:that's classified and irrelevant , στόχος είναι να ζήσει για πολλά πολλά χρόνια .
εκτός εγγύησης πάντως .

mousatos δεν κραταω αρχειο, δεν ειμαι ληξιαρχος, δεν υπαρχουν φακελοι :lol:

Αλλα αν το αμαξι εχει ηδη 140Κ χλμ για παραδειγμα το τι θα κανεις απο εδω μεχρι τα 250Κ χλμ εχει μεγαλη σχεση με το τι εκανες μεχρι τωρα

Απο εκει και περα τα λαδια αυτα ειναι overkill για αυτο το μοτερ, αλλα δικα σου τα λεφτα τα κανεις ο,τι θες :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
Isambard έγραψε:300V δεν απευθύνεται σε σπορ κατασκευές ή θυμάμαι λάθος; Υπάρχει λόγος να μπει σε ένα diesel καθημερινό αυτοκίνητο;

Ειναι Εστερικο,λενε δεν κανει για καθιημερινη χρηση καθως του λειπουν καποια προσθετα και ειναι για πολυ συχνη αλλαγη.
Αλλοι λενε πως ''βαφει το μεταλλο" και επειδη το εχω δοκιμασει (5W-40) ετσι απο περιεργεια ας το πουμε εχω να πω πως το μοτερ ''κροταλιζε'' πολυ,το εβγαλα συντομα και δεν το ξαναβαλα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900619 ποιά πρόσθετα του λείπουν ; ίσα-ίσα έχει παραπανίσια
https://bobistheoilguy.com/forums/threa ... ve.391360/

Το κροτάλιασμα το έχω παρατηρήσει κι εγώ το χειμώνα κάποτε που το χρησιμοποιούσα . Μάλλον οφείλεται στο πιο ενισχυμένο φιλμ του λιπαντικού , ίσως πρέπει να πάς ένα κλικ κάτω σε ιξώδες. Πάντως είχε "πλάκα" , ήταν χειμώνας , έκανε ψοφόκρυο και το πρωϊ με την χαλαρή κίνηση στα φανάρια ο δείκτης της θερμοκρασίας νερού δεν ανέβαινε με τίποτα και πάγωνα μέχρι να πάω στη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:ποιά πρόσθετα του λείπουν ; ίσα-ίσα έχει παραπανίσια
Μιλώντας γενικά (και όχι ειδικά για το συγκεκριμένο λάδι και το UOA που δεν μελέτησα) υπάρχουν πρόσθετα και πρόσθετα. Άλλα έχεις αν θέλεις μέγιστες επιδόσεις και άλλα αν θέλεις αντοχή σε χρόνο. Και δεν θέλεις πολύ απ'όλα γιατί τότε θα έχεις λιγότερο λάδι (που κάνει τη λίπανση) για να χωρέσεις πιο πολλά πρόσθετα.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#900957 Ξεχασα να αναφερω το ''σε παλαιας σχεδιασης μοτερ".