Giuseppe Busso έγραψε:Ναι όντως ψάχτηκα να βάλω 002 Adrenaline στην Alfa 147 γιατί μου συστάθηκαν αλλά ευτυχώς δεν έβγαιναν στην διάσταση της ζάντας μου.
Βγαίνουν σε 205/55 16
Giuseppe Busso έγραψε:Ναι όντως ψάχτηκα να βάλω 002 Adrenaline στην Alfa 147 γιατί μου συστάθηκαν αλλά ευτυχώς δεν έβγαιναν στην διάσταση της ζάντας μου.
antonis-team έγραψε:Οπωσδήποτε δεν μπορώ να δώσω τεχνική εξήγηση στο «ΤΟ ΣΤΙΒΩ»![]()
antonis-team

KWSN-Men έγραψε:Τι προτείνετε για Audi A4 2002 (B6) 1.8T;
Το οδηγάει η αδελφή μου στην πόλη κυρίως, κάποιες φορές το οδηγάω εγώ σε ταξίδια. Τελευταία φορά τον Ιούνιο που διαπίστωσα τρελά μούτρα και είδα ότι τα μπροστά ήταν φαγωμένα και τα έβαλα μπροστά-πίσω. Γλυστρούσε λίγο πίσω αλλά αυτό δε με πείραξε![]()
Ο καιρός χαλάει όμως και χρειάζονται άλλα. Διάσταση 205/55/16.
Καμιά πρόταση;
popolaros έγραψε:πολύ μαλακά; μάλιστα....
ούτε πολλά χιλιόμετρα βγάζουν; μάλιστα.....
ευαίσθητα στις λακούβες; μάλιστα.....
alexandros.K έγραψε:popolaros έγραψε:πολύ μαλακά; μάλιστα....
ούτε πολλά χιλιόμετρα βγάζουν; μάλιστα.....
ευαίσθητα στις λακούβες; μάλιστα.....
γιατι, δεν ειναι?
) έχουν αρχίσει να γλυστράνε στο στεγνό, στο βρεγμένο κρατάνε καλύτερα. Στο στεγνό γλυστράνε πολύ γλυκά πρέπει να πω.
popolaros έγραψε:η τρίχα, τριχιά.το αφησα
άστο.
KWSN-Men έγραψε:Έχω Continental SC 5P. Τα έχω από 5/11 και έχω περάσει τα 30Κ χλμ. Τα μπροστά αντέχουν ακόμα και από γόμα και από γλύστριμα, τα πίσω για κάποιο λόγο () έχουν αρχίσει να γλυστράνε στο στεγνό, στο βρεγμένο κρατάνε καλύτερα. Στο στεγνό γλυστράνε πολύ γλυκά πρέπει να πω.
popolaros έγραψε:καλα ψηλε , εισια τουλαχιστον ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]