Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#298637 Το lexus ξεφορτώθηκε κάπου στη διαδρομή το πλαστικό που φαίνεται να λείπει στη φωτογραφία (τζαπόνια). Αντιπροσωπεία την ξεχνάμε να υποθέσω. Εκτός από Κάρπου έχουμε να προτείνουμε κάτι άλλο;

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#298784 Το μόνο που μου φαίνεται σχετικό είναι [url=http://www.parts.gr/Body/m877_a0844_c010604_rΕξαρτήματα-Προφυλακτήρα_pGG]αυτό[/url]. Είναι πράγματι "αντιθορυβικό", όπως το περιγράφει; Και γιατί πρέπει να είναι καπάκι και όχι fixed στο σώμα του προφυλακτήρα;

< >
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
sknipper έγραψε:Ποιες οι διαφορές μεταξύ Ι6-V6-V8-V10. Εννοώ σε συμπεριφορά λόγω αυτού και μόνο, κραδασμούς, κατανομή βάρους, ήχο, ιδιαιτερότητες, αδυναμίες κλπ.

Μπορείς να ξεκινήσεις να κοιτάς κλασσικά από την wikipedia, τα εξηγεί αξιοπρεπώς και έχει και για όλους τους συνδυασμούς.
π.χ.
Straight-six engine

:s_smile
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Scotch έγραψε:Το lexus ξεφορτώθηκε κάπου στη διαδρομή το πλαστικό που φαίνεται να λείπει στη φωτογραφία (τζαπόνια).

Εννοείς το καπάκι της τετράγωνης οπής στο αριστερό μέρος του προφυλακτήρα που βρίσκεται κάτω δεξιά (ώρα 4) του φαναριού;

Scotch έγραψε: Και γιατί πρέπει να είναι καπάκι και όχι fixed στο σώμα του προφυλακτήρα;

Μήπως αποκαλύπτει την υποδοχή που βιδώνει ο πίρος έλξης;

Το link που έβαλες εκτός ότι δεν το έβαλες σωστά, δεν παραπέμπει σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά σε φόρμα αναζήτησης.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#299527 Η πομονα κάνει διακοπές !
Μετα τις 4000 σαλ δουλεύει καλύτερα αλλά αναβοσβήνει το λαμπάκι κινητήρα.
Αφού το έκανε 3 φορές έμεινε αναμενο σταθερά, αλλά και αναβοσβήνει μόλις περάσει τις 4Κ σαλ
Έβαλα το διαγνωστικό και....
Εικόνα
Για λέτε...

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#299532 Θα επιχειρήσω σε λίγο από σταθερό υπολογιστή να βάλω το link γιατί στο tapatalk όλα σωστά δείχνουν.

Ναι, σ' αυτό το καπάκι αναφέρομαι. Έχω την εντύπωση ότι έχει πάρει το μάτι μου τον πίρο έλξης να ξεπροβάλλει κάτω από τον προφυλακτήρα. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι στάνταρ σε όλα τα αυτοκίνητα η μεριά (αριστερά ή δεξιά, όπως το κοιτάμε από μπροστά) που βρίσκεται ο πίρος; Γιατί αν είναι δεξιά, δεν υπάρχει πίρος πίσω από το καπάκι.

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
Νίκος Παππάς έγραψε:Η πομονα κάνει διακοπές !
Αφού το έκανε 3 φορές έμεινε αναμενο σταθερά, αλλά και αναβοσβήνει μόλις περάσει τις 4Κ σαλ
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016091 ... 0d4727.jpg[/img]
Για λέτε...

Από το Moto G

Πολλαπλασιαστής;Μπουζοκαλώδιο;Μπουζί;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Η πομονα κάνει διακοπές !
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016091 ... 0d4727.jpg[/img]
Για λέτε...

Από το Moto G

Πολλαπλασιαστής;Μπουζοκαλώδιο;Μπουζί;

Μ'αρέσει που ξεκίνησες απο τα ακριβά!!!
Ωχ!
Γύρισα από Κατεχάκη και ζοριζοταν στις ανηφόρες.

Αύριο το πρωί συνεργείο, το φελέκι μου μέσα.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Θα επιχειρήσω σε λίγο από σταθερό υπολογιστή να βάλω το link γιατί στο tapatalk όλα σωστά δείχνουν.

Ναι, σ' αυτό το καπάκι αναφέρομαι. Έχω την εντύπωση ότι έχει πάρει το μάτι μου τον πίρο έλξης να ξεπροβάλλει κάτω από τον προφυλακτήρα. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι στάνταρ σε όλα τα αυτοκίνητα η μεριά (αριστερά ή δεξιά, όπως το κοιτάμε από μπροστά) που βρίσκεται ο πίρος; Γιατί αν είναι δεξιά, δεν υπάρχει πίρος πίσω από το καπάκι.

< >

Σκοτσεζε ο πυρος δεν βρισκεται μεσα στον προφυλακτηρα,ο πυρος βρισκεται συνηθως στο μπαγκαζ,μαζι με τα εργαλεια,μεσα σε καμια ρεζερβα μαζι με το γρυλο κλπ.
Στον προφυλακτηρα μεσα βρισκεται το σπειρωμα που θα βιδωσει ο πυρος.Απλα υπαρχει αυτο το πορτακι για να το βγαζεις και να εχεις προσβαση για να βιδωσει ο πυρος.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Scotch έγραψε:Ναι, σ' αυτό το καπάκι αναφέρομαι. Έχω την εντύπωση ότι έχει πάρει το μάτι μου τον πίρο έλξης να ξεπροβάλλει κάτω από τον προφυλακτήρα. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι στάνταρ σε όλα τα αυτοκίνητα η μεριά (αριστερά ή δεξιά, όπως το κοιτάμε από μπροστά) που βρίσκεται ο πίρος; Γιατί αν είναι δεξιά, δεν υπάρχει πίρος πίσω από το καπάκι.

Ένας petrolhead θα έπρεπε να βρίσκει την τρύπα για τον πίρο με κλειστά μάτια... :lol:

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις αυτό ή αυτό.
Και τα δύο τα περιγράφουν ως καπάκια του πίρου έλξης. Υποθέτω όμως ότι έχει μια υποδοχή για πίρο και όχι δύο.

Όπως ανέφερα και παραπάνω, προφανώς μιλάμε για την υποδοχή του πίρου έλξης, όχι για τον ίδιο τον πίρο όπως είπε και ο dimviii