Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#844983 Μπορεί να μην έχεις πολλή μαυρίλα, αν κινείσαι κυρίως ηλεκτρικά (αν ο τρόπος φρεναρίσματος δεν διαφέρει από τα ηλεκτρικά - σε hold mode).
Άβαταρ μέλους
By opc
citastak έγραψε:Τα περισσότερα τα έχω (2 κουβάδες με σχαράκι), δέρμα και μικροίνες.
Σκεφτόμουν αν υπάρχει κάποιο υλικό που το βάζεις στις ζάντες και δεν κολλάει με το καιρό τόσο πολύ brake dust.
Θα δω το Perl, thanks.
https://www.skroutz.gr/s/35842676/Armor-All-Keri-Prostasias-gia-Zantes-Weel-Protectant-300ml.html
Δε το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά κάποιοι λένε πως κάνει δουλειά.
Και η αλλαγή σε κεραμικά τακάκια βοηθά

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
opc έγραψε:Και η αλλαγή σε κεραμικά τακάκια βοηθά

< >

+1000

Το δικό μου με κεραμικά σε σχέση με της γυναίκας με απλά είναι η μέρα με την νύχτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#845371 σημερα ειχαμε ημερα καθαριοτητας στα κλιο. :inlove:
Μεσα εξω (γλυψιμο :rtfm: ) και μηχανοστασιο :s_yes
Στο ενα στη μηχανη χρησιμοποιηθηκε ενα καθαριστικο γενικης χρησης που ειχε το πλυστικο του Λιντλ που ειχα παρει περσυ.
Σωστο αραιωμα (1 προς 3) ψεκασμα με φιαλη προπιεσης (2 λιτρων στα 4 ευρω) το αφησα να δουλεψει κανα 5λεπτο και ξεπλυμα με πλυστικο. Καθρεπτης.Με το ιδιο εκανα και ζαντες/θολους,αστραψαν.
Δεν ειχε δυσκολη βρωμια βεβαια στο μοτερ, μιας και ειχε ξαναπλυθει 1/2022 μολις το ειχα φερει,αλλα ειχε λιγο βρωμια και σκονες.
Του γιου το επλυνα με ενα καθαριστικο κινητηρα της arexons( 6 ευρω αν θυμαμαι καλα).Iδια διαδικασια,αφημα κανα 5λεπτο να δρασει το φαρμακο,και ξεπλυμα με το πλυστικο.Αυτο δεν ο αραιωνεις,το ριχνεις οπως ειναι μιας και πωλειται σε δοχειο με αντλια ψεκασμου.
δεν εβαλα σακουλα πουθενα,ουτε εγγεφαλους ουτε τιποτα.Απλα προσεχα να μην βαραω απο κοντινη αποσταση με το πλυστικο σε φισες εγγεφαλων κλπ.
Πηραν εμπρος κανονικα.
3 ωρες μας εφαγαν και τα δυο,αλλα το ευχαριστηθηκαμε.
Πηρα και κατι μαντηλακια με κερι της armor all για δερματινα τιμονια.Δεν καταλαβα καποια διαφορα να πω την αληθεια. :oops:

btw ωραια και οικονομικα προιοντα τα arexons,βρηκα σαμπουαν 1000μλ στα 4 ευρω.
Εαν ειναι καλο οπως του κινητηρα εχουν πολυ καλη αξια τιμης/ποιοτητας.

εντιτ εβαψα και τα μπουλωνια στο λευκο με ασημι σπρει.Ηταν σκουριασμενα ελαφρα απο τη Γερμανια λογω αλατιων μαλλον,και λογω του οτι δεν ειναι χρωμε/νικελε? Μπορει...
εβγαλα δυο μπουλωνια απο καθε τροχο,συνολο 8 δλδ,τα εβαψα ενω τα ειχα καρφωσει απο τη μερια του σπειρωματος πανω σε ενα χαρτονενιο κουτι(για να μην τα πιανω,και να μην βαψω το σπειρωμα)
Σε μιση ωρα ειχαν στεγνωσει,και σειρα τα υπολοιπα οκτω μπουλωνια.
Μναρα ο τεζλοφονιας. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Stainless steel μπουλόνια παίζουν; Ή δεν προτείνονται;

εμ αμα σου λεω εγω οτι δεν εχετε κανει φτωχοι δεν σας αρεσει.
δεν υπαρχει σαλιο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By citastak
#850213 Με τί να βγάλω ρετσίνι από τη λαμαρίνα;
κάπου είχα πάει και έσταξε στο καπώ... καινούριο χρώμα (κατασκευή αυτοκινήτου μέσα Οκτ).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#850219 υπαρχουν σπρευ για να βγαζεις πισσα/ρετσινι

https://www.google.com/search?sca_esv=5 ... 8&dpr=1.25
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
citastak έγραψε:Με τί να βγάλω ρετσίνι από τη λαμαρίνα;
κάπου είχα πάει και έσταξε στο καπώ... καινούριο χρώμα (κατασκευή αυτοκινήτου μέσα Οκτ).

Πήγαινε σε ένα "τύπου Λαμπίκο" και κάνε με ζεστό νερό-σαπούνι.
Άβαταρ μέλους
By koubeast

Εγώ το έβγαλα πανεύκολα με baby oil και δεν επηρεάστηκε καθόλου το χρώμα του αυτοκινήτου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
koubeast έγραψε:

Εγώ το έβγαλα πανεύκολα με baby oil και δεν επηρεάστηκε καθόλου το χρώμα του αυτοκινήτου

τι δουλεια ειχε το babyoil στο αυτοκινητο? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#858320 έπεσε αρωματικό υγρό στα πλαστικά του ταμπλό και δεν καθαρίζεται με ένα meguiars που έχω για ύφασμα και πλαστικό.
εκεί που έσταξε και κύλησε έχει σκουρύνει το χρώμα.
ιδέες?