Μετά από 9 χρόνια νομίζω ότι χρειάζομαι μπαταρία στην 1.
Τι παίζει με την αλλαγή; Πάμε και αλλάζουμε όπως πάντα ή θέλει τίποτα ιδιατεροτητες, δηλώσεις στο αυτοκίνητο κλπ
Ή καινουρια μπαταρία θα κρατήσει τόσο;
bibendum έγραψε:Να ρωτήσω.
Τι παίζει με την αλλαγή; Πάμε και αλλάζουμε όπως πάντα ή θέλει τίποτα ιδιατεροτητες, δηλώσεις στο αυτοκίνητο κλπ
dimik έγραψε:Θέλει κωδικοποίηση στο αυτοκίνητο στα Bmw.
Γίνεται και με διαγνωστικό app αν έχεις κάποιο.
< >
Giuseppe Busso έγραψε:bibendum έγραψε:Να ρωτήσω.
Ερώτηση Νο1: Χρησιμοποιείς Stop/Start;
No2: Θα αλλάξεις χωρητικότητα ή τύπο μπαταρίας; πχ από EFB σε AGM;
Αν ναι σε μια από τις δύο ή και τις στις δύο ερωτήσεις, τότε θέλεις κωδικοποίηση μπαταρίας για να δουλεύει στο SS αφενός και αν αλλάξεις χωρητικότητα ή/και τύπο, για να φορτίζει ξεφορτίζει σωστά τα Amberhour.
mousatos έγραψε:dimik έγραψε:Θέλει κωδικοποίηση στο αυτοκίνητο στα Bmw.
< >
Εγώ όταν άλλαξα πρώτη φορά την άνοιξη ( μετά από +10 χρόνια !! ) , τον είδα να συνδέει παράλληλα μια μικρούλα έτσι ώστε να μη μείνει χωρίς ρεύμα τ'αμάξι. Έτσι δε χρειάστηκε κανένα διαγνωστικό μετά την αλλαγή.
bill33 έγραψε:mousatos έγραψε:dimik έγραψε:Θέλει κωδικοποίηση στο αυτοκίνητο στα Bmw.
< >
Εγώ όταν άλλαξα πρώτη φορά την άνοιξη ( μετά από +10 χρόνια !! ) , τον είδα να συνδέει παράλληλα μια μικρούλα έτσι ώστε να μη μείνει χωρίς ρεύμα τ'αμάξι. Έτσι δε χρειάστηκε κανένα διαγνωστικό μετά την αλλαγή.
Αν πρέπει όμως να μηδενίσει την φθορά που έχει κρατήσει ο εγκέφαλος για την παλιά μπαταρία χρειάζεται μια διαδικασία ώστε να την αναγνωρίσει σαν νέα.
Ακόμα και το πως φορτίζεις την μπαταρία πάνω στο αμάξι παίζει ρόλο.Δεν θέλει να βάζεις και τα δυό καλώδια στους πόλους αλλά το ένα στο σασί ώστε να περνάει το ρευμα πρώτα απο τον αισθητήρα της μπαταρίας.
otso έγραψε:bill33 έγραψε:mousatos έγραψε:dimik έγραψε:Θέλει κωδικοποίηση στο αυτοκίνητο στα Bmw.
< >
Αν πρέπει όμως να μηδενίσει την φθορά που έχει κρατήσει ο εγκέφαλος για την παλιά μπαταρία χρειάζεται μια διαδικασία ώστε να την αναγνωρίσει σαν νέα.
Ακόμα και το πως φορτίζεις την μπαταρία πάνω στο αμάξι παίζει ρόλο.Δεν θέλει να βάζεις και τα δυό καλώδια στους πόλους αλλά το ένα στο σασί ώστε να περνάει το ρευμα πρώτα απο τον αισθητήρα της μπαταρίας.
Δηλαδη τον θετικο πρεπει να βγαζουμε .
Dimitris_P έγραψε:Για φορτιστής το 1ο μια χαρά τιμή είναι, και πιο φθηνό βρίσκεις. Τα jump starter είναι τα ακριβά

Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]