Γυναικα που να το κανει αυτο δεν νομιζω να υπαρχει εκτος απο την κυρια που ανεφερε ο Μαστρο-Παναγιωτης
Οποτε ασε τα ds2500 γιατι η κρεβατομουρμουρα θα παει συννεφο.
Fiat Panda 7,6l/100km
tsilis έγραψε:Τα tarox Παναγιώτη, δεν θα του κάνουν ;
Είχες πει καλά λόγια κάποτε για αυτά....
Τα έχω στο νου μου σαν κάτι καλύτερο από DS performance, λίγο χειρότερα από DS2500 και πιο ήσυχα από τα τελευταία .
Είναι έτσι;
Anonymous Founder έγραψε:Το φθηνό δεν είναι το κριτήριο τόσο... Είδα τι καλό βγήκε το φθηνό και είπα να πάρω κάτι καλύτερο!![]()
Αλλά δεν θέλω να δημιουργήσω άλλα... προβλήματα, όχι να λύσουμε το θέμα με τα φρένα και ν' αποκτήσουμε γκρίνια για τον θόρυβο!
![]()
Βέβαια, ημου κάθε άλλο παρά αργά οδηγάει, αλλά δεν ξέρω, δεν ξέρω...
![]()
![]()
Νομίζω πως είναι too much και θα φάω παντόφλα, ήδη η BMW μένει μέχρι να μπορέσω να της φορτώσω το Golf, γιατί αλλιώς...![]()
![]()
Ξέρω, ξέρω, μου τα έλεγες εσύ αλλά εγώ δεν άκουγα...![]()

Anonymous Founder έγραψε:Έχεις δίκιο, εκτός από τα....κιλά και τους ίππους!
Θα δοκιμάσω τα Ferodo τα απλά, και θα δούμε.

21 quadra έγραψε:Μη μου πείς ότι οι τρύπες είναι από το εργοστάσιο του δίσκου, πρέπει να έγιναν μετά, τέτοια διάταξη δεν έχω ξανασυναντήσει.Μάλλον επιβεβαιώνεις την υποψία μου ότι τις είχανε τρυπήσει.
Obelix έγραψε:21 quadra έγραψε:Μη μου πείς ότι οι τρύπες είναι από το εργοστάσιο του δίσκου, πρέπει να έγιναν μετά, τέτοια διάταξη δεν έχω ξανασυναντήσει.Μάλλον επιβεβαιώνεις την υποψία μου ότι τις είχανε τρυπήσει.
< Note >
21 quadra έγραψε:Όχι στην πραγματικότητα, μόνο στο youtube
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]