belgarion έγραψε:popolaros έγραψε:Bridgestone Turanza ER300 σε V δεικτη
Τηλεφώνησα σε 2 εμπόρους Bridgestone εδώ στα Γιάννενα.Το ER300 το έχει σταματήσει και δεν υπάρχει.Εναλλακτικά υπάρχει το Τ001 το οποίο όμως μου λένε ότι είναι πιο μαλακό και δεν θεώρουν ότι έχει μεγάλη διαφορά από Dunlop ,Continental κλπ.Τιμές 380 ο ένας,450 ο άλλος σε Η.Ενναλακτικά ο ένας μου προτείνει το Potenza RE050 σε V,στα 430euro,τα Πιρελλι P6 στα 390 ή τα Toyo CF2 σε V στα 400.Ο άλλος έχει τα Potenza 500euro αλλά δεν μου τα προτείνει γιατί δεν θα ζεσταίνονται.Εναλλακτικά προτείνει Maxxis και General αλλά προφανώς αυτά δεν τα συζητάω καν.Θα πάω και σε κανά 2 ακόμη εδώ κοντά μήπως έχει μείνει κανά ER300 σε καμιά αποθήκη αν και δεν το πιστεύω.Τι γνώμη έχουμε για το Potenza,και ιδίως για την συμπεριφορά του στο κρύο και το βρεγμένο?:help:
Δεν νομιζω οτι εχει σταματησει το ER300... Μπορει στη διασταση σου ισως... Εγω παλι τα Τ001 θα προτιμουσα, ναι ειναι πιο |λογοκρισία| απο τα ER300, αλλα μιλαμε για Bridgestone, το λεει και το ονομα... Καλα με τα Dunlop δεν υπαρχει συγκριση, τα Dunlop ειναι παστακια να τα φας με το κουταλι. Εγω θα σου ελεγα σε αδυναμο αμαξι μη βαλεις Potenza παντως.
Επισης Pirelli P6 μακρια απαπα.