Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

rx8_drifter έγραψε:Στο pin που κρατάει τα τακάκια θέλει καθόλου γράσσο;
το 15 λεω.
εκει πάνω ακουμπάνε τα τακάκια, αν αυτό πιάσει σκουριά δεν θα μεινει κολημένο πάνω στον δίσκο;
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
Anonymous Founder έγραψε::dizzy:
Τι θα γίνει τώρα;![]()
Anonymous Founder έγραψε:Τα DS2500 πριν ζεσταθούν ακούγονται; Γιατί οι δίσκοι μου είναι χαρακτοί-τρυπητοί και αν ακούγονται πολύ, θα πέσει παντόφλα φοβάμαι...
![]()
Αν δεν ακούγονται, τα παραπάνω χρήματα δεν είναι τόσο αποτρεπτικά, είναι εγνωσμένης αξίας το συγκεκριμένο τακάκι.
dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε::dizzy:
Τι θα γίνει τώρα;![]()
δεν μπορει να σου εγγυηθεί κανεις ότι θα ακούγονται.ή δεν θα ακούγονται.
αυτό συμβαινει με ΟΛΑ τα τακακια επιδοσεων.
Παιζει ρολο το παντρεμα με το δισκο.
Ποιον δισκο και με ποιο τακακι? κανεις δεν ξερει να σου πει και να παρει την ευθυνη ότι θα είναι παντα αθόρυβα.
Να εχεις υποψιν σου ότι τακακι που τα κανει όλα,δεν υπαρχει.
Εάν υπηρχε θα το ειχα βρει και θα το ειχα βαλει.
Αφου το οδηγαει η γυναικα,βαλε τα πρωτα που ησουν ευχαριστημένος,και όταν θα πιεζεις και θα ζεσταίνονται ,θα κανεις λιγο κρατει να κρυωνουν,και αντε παλι από την αρχη.
Εκτος εάν θελεις να κανεις την δοκιμη με καποιο καλο τακακι όπως το 2500,και ότι γινει.
21 quadra έγραψε:Ένα κλίκ κάτω από το DS 2500 είναι το DS performance το οποίο είναι ένα κλίκ επάνω από το Premier που είναι σχετικά καλό, άπαντα της Ferodo.
Eπίσης 100% αθόρυβο το οποίο επανάρχεται γρήγορα είναι το thermoquite της ferodo αλλά το έχει καταργήσει σαν ferodo και το βγάζει σαν wagner που είναι εταιρία του ομίλου που ανήκει και η ferodo, και το έχει και σε καλές τιμές προφανώς για να μπεί στην αγορά, εκτός και αν βρεθεί σε στόκ με της Ferodo το όνομα.
21 quadra έγραψε: το DS 2500 άλλοτε ακούγεται και άλλοτε όχι, μετά από δυνατό φρενάρισμα που καθαρίζουν οι δίσκοι από τις αποκολλήσεις της πάστας που έχουν επικαθίσει σταματάει για ένα διάστημα, για αυτοκίνητο πόλης που οδηγείται και από γυναίκα δεν θα το πρότεινα εκτός και αν είναι ο sabine schmitz ή κάποια περίπου ανάλογη κυρία.
μου κάθε άλλο παρά αργά οδηγάει, αλλά δεν ξέρω, δεν ξέρω...
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]