g8777 έγραψε: (255k το σκασμενο).
trident1971 έγραψε:Λοιπον guys,
εχω την εντυπωση οτι τελευταια μπαινει μπρος πιο συχνα ή/και αδικαιολογητα (για εμενα) το βεντιλατερ.
1) Πχ σημερα, ανεβαινα Κηφισο απο Π.Ραλλη μεχρι Μαρουσι, ~3000 στροφες, κανα 110-120 χλμ πανω-κατω, με 5η. Φτάνοντας Αττικη οδο στα διοδια, το ακουσα να λειτουργει. Εφτασα στον κομβο Κηφισιας χωρις να το σκισω, κανα 100αρι χλμ. Το εσβησα στο Καρφουρ για κανα 10λεπτο και μετα εκανα κανα χλιομετρο το πολυ σε στενο μεν, αλλα ανοιχτο δρομο. Οταν παρκαρα τελειωτικα, παλι δουλευε.
2) Σε αλλες φασεις, σε διαδρομες οχι ιδιαιτερα απαιτητικες, (στην πολη μεν αλλα οχι σταματα-ξεκινα, πολλα φαναρια, πολλη κινηση) παλι αρχισε να παιζει, χωρις να το εχω ξεσκισει...
3) Ενω σε αλλα αυτοκινητα εχω δει οτι ο οδηγος σβηνει το αυτοκινητο και το βεντιλατερ συνεχιζει, σε εμενα δεν το εκανε ποτε, αν σβησεις, τελος. Να υποθεσω οτι ειναι θεμα σχεδιασης?
Υπαρχει καποια αποψη για το θεμα? Ειδικα το πρωτο, αν δεν με απατα η μνημη μου δεν συνεβαινε σε τετοιο βαθμο παλιοτερα.
Τα υγρα ειναι 5ετιας με κανονικη σταθμη, ο θερμοστατης το ιδιο, γνησιος.
BASSstarlet έγραψε:Είναι αμιγώς τεχνική απορία:
Βλέπουμε στο yt πανάκριβα αυτοκίνητα, να κάνουν φιγούρα περνώντας κοντά από κόσμο, σπινάρωντας ,και πολλά από αυτά φεύγουν από το δρόμο, όπως ένα κοινό αυτοκίνητο.
Αυτό συμβαίνει, επειδή(ς) έχουν απενεργοποιήσει τα διάφορα συστήματα πρόσφυσης;
BASSstarlet έγραψε:Είναι αμιγώς τεχνική απορία:
Βλέπουμε στο yt πανάκριβα αυτοκίνητα, να κάνουν φιγούρα περνώντας κοντά από κόσμο, σπινάρωντας ,και πολλά από αυτά φεύγουν από το δρόμο, όπως ένα κοινό αυτοκίνητο.
Αυτό συμβαίνει, επειδή(ς) έχουν απενεργοποιήσει τα διάφορα συστήματα πρόσφυσης;
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]