.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
BEAMS έγραψε:Πολύ ικανό, πολυπρόσωπο και γρήγορο αυτοκίνητο. Και με μοτέρ που στρόφαρε ωραιότατα.
rocsta έγραψε:BEAMS έγραψε:Πολύ ικανό, πολυπρόσωπο και γρήγορο αυτοκίνητο. Και με μοτέρ που στρόφαρε ωραιότατα.
Aπό τα πολύ όμορφα παιχνίδια της τυχής είναι το εξής περιστατικό:
1963, έκθεση Γενεύης, παρουσίαση της νέας τότε 230sl. Η MB είχε κανονίσει κοντά στα γαλλοελβετικά σύνορα μια διαδρομή μήκους 1km με σκοπό οι δημοσιογράφοι να τεστάρουν το νέο κουπέ. Φυσικά ο Uhlenhaut ήταν εκεί. Εκεί όμως ήταν επίσης ο οδηγός αγώνων Mike Parkes με μία V12 Ferrari 250GT Berlinetta για να θέσει ένα στάνταρ (και να δούμε εν αγνοία του πόσο γρήγορη ήταν η SL). Η 230sl του Uhlenhaut λοιπόν - είναι νομίζω ο ορισμός της γενικής κτητικής, μιας και ήταν ο μηχανικός και ο οδηγός της - ήταν μόλις 0.2sec πιο αργή
mmarkom έγραψε:Μια καλή κουπέ κάθετος στις πολιτισμένες χώρες πρέπει να παίζει άνω των 15Κ μέχρι να τη πάρουν χαμπάρι και να εκτοξευτούν και εκεί οι τιμές.
Έτσι βλέπω και τις Alfetta GT/GT ,Berlina, μέχρι να καταφέρω να μαζέψω κανά φράγκο και να πείσω τη σύζυγο, οι τιμές θα έχουν ξεφύγει
D-Jet έγραψε: Στη Μερσεντές τα σεντάν (πέρα από ειδικές εκδόσεις) δεν αναβαίνουν πολύ, αντίθετα τα κουπε και πολύ περισσότερο τα ανοικτα είναι πολύ πιο επιθυμητά και αρπάζουν εύκολα σε αξία...
.....(και εκεί που θα έπρεπε να στοχεύσουμε) είναι τα 124 κουπε που ακόμα είναι πάτος (τα καλύτερα κάτω από 10) και φυσικά τα ανοικτα 124 που ήδη τρέχεις και δεν τα φτάνεις (ξεκινάνε από 10 χιλιάρικα και πάνε και 30 και 40... ίσως και πιο πολύ από τα αντίστοιχα sl, ενώ πιστεύω θα ανεβούν αρκέτα ακόμα).

rocsta έγραψε:Ξυνετε πληγες τωρα... Ενα μαυρο 124 κουπε μας ειχαν κλεψει το μακρινο 1997.
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
belgarion έγραψε:Υπάρχει σημερινή αγγελία στο car με λευκή 230 ce w 124 στα 4500.Εγώ αν ειμουν Αθήνα θα είχα πάει ήδη να το δω,όταν είδα την αγγελία είχε 3 views όλα και όλα. Δυστυχώς είμαι μάλλον μακριά για να κάνω κάτι αλλά αν το δει κάποιος από εσάς και πιστεύει ότι αξίζει το συζητάω. Α και αν τυχόν αρέσει σε κάποιον και το αγοράσει θέλω βόλτα :-)
.
belgarion έγραψε:Μωρέ εγώ συμφωνώ και εμένα τα τεκμήρια με κρατάνε και δεν κάνω κίνηση αλλά και πάλι η τιμή είναι πολύ χαμηλή όταν βλέπεις μάλλον χειρότερα να πουλιούνται 8-10 χιλιάρικα.
.
Χ και με φόρα κιόλας...belgarion έγραψε:Μωρέ εγώ συμφωνώ και εμένα τα τεκμήρια με κρατάνε και δεν κάνω κίνηση αλλά και πάλι η τιμή είναι πολύ χαμηλή όταν βλέπεις μάλλον χειρότερα να πουλιούνται 8-10 χιλιάρικα.
.
) επικεντρώνει την προσοχή του σε ένα project. Ασχέτως του τι τελικά θα το κάνει αυτό το project όταν τελειώσει.
.
) θα το μαζέψω σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα το κυκλοφορώ κάθε μέρα κάνοντας και την πλάκα μου. 1300cc για να μπορώ να το πληρώνω κιόλας. Οι ομορφιές με το αστεράκι μάλλον θα περιμένουν πολύ.
Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]