Τα πρωτότυπα και τα μελλοντικά μοντέλα των κατασκευαστών
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#92942 Ο χιλιάρης που θα μπεί στο κουπέ (αν μπει και αν βγεί γιατί μιλάμε για φήμες) έχει γύρο στα 120-130 άλογα.

Κάτι μεγαλύτερο αμφιβάλω να μπεί. Υπάρχουν και οι φήμες για αντικαταστάτη του s2000.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#92965 To ξέρω . Την άποψή μου είπα . Άλλο όμως τι θέλω εγώ άλλο η κατασκευάστρια εταιρία. Καλά και τα 130 άλογα! Ας είναι τουλάχιστον τόσα.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#93145 Μάλλον το ευρωπαϊκό και πιθανώς αμερικάνικο να είναι γύρο στα 1000. Κουπέ ελαφρώς μεγαλύτερο κλπ.

Θα δείξει. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#93490 Γιατί η όλη ιστορία μου φέρνει όλο και πιο πολύ σε COpen ? :hmmm:

Και είχα χαρεί τόσο πολύ όταν πρωτοάκουσα τα νέα...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#93517 πωπω, καταραμένη φτώχεια το εσωτερικό. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#93519 Για μένα καλύτερο από του Civic :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Govus
The Ace έγραψε:Γιατί η όλη ιστορία μου φέρνει όλο και πιο πολύ σε COpen ? :hmmm:

Και είχα χαρεί τόσο πολύ όταν πρωτοάκουσα τα νέα...

Δεν χρειάζεται να χαίρεσαι ή να λυπάσαι... Είναι απλά ένα kei car, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις διαστάσεις του (αν και στο άρθρο του autoexpress οι υψηλόσωμοι αγγλάρες χώρεσαν μια χαρά).
Πάντως στις 11+ χιλιάδες GBP δεν το λες και φθηνό, μιας και οι τιμές των τζαπονέζικων στας Ευρώπας είναι παραδοσιακά παραπάνω.

Υ.Γ. : ευτυχώς που "ξεφεύγει" ( ? ) καμμιά φορά και κανένα τέτοιο προς Δυσμάς :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
xenos έγραψε:πωπω, καταραμένη φτώχεια το εσωτερικό. :lipsealed:

Σιλάνς πτωχέ οικογενειάρχη. :rtfm:

Μια χαρά είναι το εσωτερικό. Και το αμαξάκι γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#93545 Αν και θα προτιμούσα να λείπουν όλα τα κουμπιά και να έχει μια οθόνη αφής μια χαρά είναι και έτσι.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#93564 Αυτή η ζάντα το πάει καλύτερα.
Εικόνα