Τα πρωτότυπα και τα μελλοντικά μοντέλα των κατασκευαστών
Άβαταρ μέλους
By pik.
GTS έγραψε:
dstou έγραψε:
be mindful that the Model 3 won't likely arrive in "significant volume" until possibly 2019. Though Tesla promises the car will launch in 2017, Johnson points to the slow rollouts of the Model S sedan and Model X crossover as cautionary notes.

Αν η φίρμα συνεχίσει να παράγει με τον ρυθμό που παράγει ή κάτι αντίστοιχο, αν οι 180.000 προπαραγγελίες που ανακοινώθηκαν τελικά είναι αλήθεια και όλοι τους περιμένουν μέχρι τέλους το αυτοκίνητό τους, τότε αρκετοί θα το παραλάβουν μετά το 2020. :omg:

http://www.autoblog.com/2016/04/02/tesla-model-3-top-gear-ram-analysis/

Το 3 είναι μαζικης παραγωγης και εχει σχεδιαστει πολύ πια απλο στην κατασκευη του (χαλυβας και όχι αλουμίνιο, μηχανικα αντι για αυτόματα χερουλια, απλο ταμπλω κλπ) και μεχρι το 2017 θα είναι ετοιμο και το νέο εργοστασιο μπαταριων. Αρα θα μπορεσουν να ανεβασουν ρυθμους παραγωγης γρηγορα. Παντως δεν θα αγοραζα τα πρωτα δυο χρονια γιατι στο S διορθωσαν πολλα κατά την διαρκεια της παραγωγης και τα αμαξια που παραγοντε τωρα είναι πολύ καλυτερα από τα αρχικα.

Ισχυει αυτο.

εχει μικρουλι ανοιγμα στον χωρο αποσκευων.

Άβαταρ μέλους
By dstou
#241165 Ο αγώνας σε αυτή τη φάση είναι να παρουσιαστεί το αμάξι το φθινόπωρο του 2017. Ο δεύτερος γύρος είναι να μαζικοποιηθεί η παραγωγή συσσωρευτών. Ο τρίτος γύρος να μαζικοποιηθεί η παραγωγή έτοιμων αυτοκινήτων. Ο τέταρτος και κυριώτερος, να είναι το αυτοκίνητο αξιόπιστο, κάτι που το Σ δεν ήταν για αρκετό καιρό.Eίναι πολύ ψηλά πλέον ο πήχης και ένα στραβοπάτημα θα έχει σοβαρές συνέπειες. Είναι σαν να τρέχεις διαρκώς 100 μέτρα μετ' εμποδίων αλλά να μην πρέπει να ρίξεις κανένα εμπόδιο, μακάρι να τους βγει.
Προσωπικά δεν θα αγόραζα για αρκετό καιρό ακόμη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#241191 Για εμένα, ειναι σίγουρα το αυτοκίνητο της δεκαετίας και αυτό που θα ξεκινήσει την επανάσταση για το ηλεκτρικό αυτοκινητο στις μάζες. Η Tesla είναι η πιο πρωτοποριακή εταιρεία σήμερα, και ουσιαστικά με το Model 3 έκανε ένα άλμα δεκαετιών σε σχέση με τους άλλους που ακόμη παιδεύονται με τα υβριδικά (που τα θεωρώ επίσης πολύ σημαντικά και γι' αυτό και θεωρώ την Toyota top εταιρεία).
Αν o Musk τα καταφέρει να παράξει το Model 3 σε ικανούς αριθμούς και σε αυτές τις τιμές, η αλλαγή του τρόπου της προσωπικής μας μετακίνησης είναι εδώ και ήρθε για να μείνει μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#241247 πολυ σημαντικο ρολο παιζει το megafactory που ειναι σχεδον ετοιμο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Για εμένα, ειναι σίγουρα το αυτοκίνητο της δεκαετίας και αυτό που θα ξεκινήσει την επανάσταση για το ηλεκτρικό αυτοκινητο στις μάζες. Η Tesla είναι η πιο πρωτοποριακή εταιρεία σήμερα, και ουσιαστικά με το Model 3 έκανε ένα άλμα δεκαετιών σε σχέση με τους άλλους που ακόμη παιδεύονται με τα υβριδικά (που τα θεωρώ επίσης πολύ σημαντικά και γι' αυτό και θεωρώ την Toyota top εταιρεία).
Αν o Musk τα καταφέρει να παράξει το Model 3 σε ικανούς αριθμούς και σε αυτές τις τιμές, η αλλαγή του τρόπου της προσωπικής μας μετακίνησης είναι εδώ και ήρθε για να μείνει μάλλον.

Παντως και το ι3 από το λιγο που το κοιταξα το θεωρω καλυτερο από τα Τεσλα για αυτοκινητο πολης όμως το μεγα ατου της Τεσλα είναι τα superchargers που δεν εχει το ι3 για να μπορεις να κανεις καποιο ταξιδι.

Η πρωτοπορια της Τεσλα είναι στο πακετο μπαταριων, στο λογισμικο του αμαξιου και στο μοντελο του δικτυου των superchargers. Σαν αμαξι είναι πολύ πισω από τους αλλους στα ιδια λεφτα. Βεβαια οι αλλοι είναι σχεδόν αδυνατο να αλλαξουν το υπαρχον μοντελο της αυτοκινητοβιομηχανίας και εκει είναι η διαφορα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#241249 Τι εννοείς πως είναι πολύ πίσω από τους άλλους; Σε πολλά είναι εμπρός (επιδόσεις, οικονομία, εσωτερικό, συντήρηση).
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#241250 GTS το οδήγησες και δεν σου άρεσε?
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:Τι εννοείς πως είναι πολύ πίσω από τους άλλους; Σε πολλά είναι εμπρός (επιδόσεις, οικονομία, εσωτερικό, συντήρηση).

+παθητικη ασφαλεια
+χωροι
+autonomus driving σε αμαξι απο 40k.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Τι εννοείς πως είναι πολύ πίσω από τους άλλους; Σε πολλά είναι εμπρός (επιδόσεις, οικονομία, εσωτερικό, συντήρηση).
οδηγικα, ηχομονωση απο τους θορυβους κυλισης, εξοπλισμο εσωτερικα πχ πακετα αποθηκευτικων χωρων, χερουλια στην οροφη, ποιοτητα εσωτερικου και αλλα πολλα...επισης εχουν προβληματα αξιοπιστιας συνηθως αλλαζουν δυο φορες κινητηρες, αλλαζουν πακετο μπαταριων κλπ

Πολλα τα εχουν φτιαξει ή βελτιωσει ομως...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#241292 Όπως είχα γράψει και στο άλλο:

drdino έγραψε:Πέτυχα σε mall κάτι σαν αντιπροσωπεία Tesla, είχαν μέσα ένα λευκό S και ένα σασί S. Κάθισα και χάζεψα το δεύτερο για αρκετή ώρα κι ας έτρωγα παντόφλα. :lol:

Το συναρμολογημένο πάντως είχε κάποια θεματάκια συναρμογής και μου έκαναν εντύπωση για τέτοια τιμή, ελπίζω το συγκεκριμένο να είναι μόνο έτσι.
Άβαταρ μέλους
By pik.
kostis20 έγραψε:Γιατι δεν το εκαναν 5πορτο άραγε?

οντως ειναι κουφο να ανοιγει ετσι η πορτα.Μαλλον για την ακαμψια μια και εχει μια τεραστια ηλιοροφη; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#241457 Δε ξέρω μου φαίναται υπερβολικο.To άνοιγμα μοιάζει απίστευτα μικρό...
Ωραιο στοιχείο που δεν έχει ,γριλλιες για ψυγείο κτλ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#241628 ...και τα τελευταία tweets του Έλονα επιβεβαιώνουν τις υποψίες μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:Δε ξέρω μου φαίναται υπερβολικο.To άνοιγμα μοιάζει απίστευτα μικρό...
Ωραιο στοιχείο που δεν έχει ,γριλλιες για ψυγείο κτλ.

Ηταν απαραιτητο αυτο το ανοιγμα για να εχει ικανο χωρο για τους πισω επιβατες (σε υψος).

Ψαχνει να φτιαξει εργοστασιο στην Ευρωπη για το 3.