Τα πρωτότυπα και τα μελλοντικά μοντέλα των κατασκευαστών
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#799027 ανοιξαν οι παραγγελιες
https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... u-hypercar
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#799033 Μλκ μου ζούμε την 5η Βιομηχανική Επανάσταση, την Επανάσταση του Παπατζή...
Άβαταρ μέλους
By glf
...
οι απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι πολύ μεγάλες καθώς το Chaos διαθέτει 44.200 εκτυπωμένους κωδικούς όσον αφορά τα μηχανικά του μέρη, οι οποίοι ως επί το πλείστον κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Στις σχετικές εικόνες που δημοσίευσε ο Σπύρος Πανόπουλος στο Instagram, είδαμε τις τάπες βενζίνης, τις αναρτήσεις αλλά και τις βάσεις από τα εμπρός φώτα του Chaos.

Ωραία, έχουμε τις βάσεις από τα φώτα.
Μένουν άλλοι 40 με 41 χιλιάδες κωδικοί να εκτυπώσει τα εξαρτήματα.

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/cha ... omotive-2/
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#801597 Οι προπαραγγελίες είναι για ΝΤΕΑΓΚΟΣΤΙΝΗ;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#801621 Όταν ο Πανόπουλος κατουράει την Ferrari, την Lamborghini, την Bugatti και τους υπόλοιπους άσχετους, θα τρώτε την κακία σας. :shifty: :shifty: :shifty: Μην δείτε έναν ΕΛ να προκόβει :x :x :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#811118 Μεχρι να βγει στην κυκλοφορια,θα εχουμε φτασει στην εποχη που τα αυτοκινητα θα πετανε στον αερα και που ακομη στην Ελλαδα θα προσπαθουμε να βρουμε τροπο να κυκλοφορησει το Ponny.We don't hold our breath anymore..
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:Η απορία μου είναι η εξής και το ίδιο λέει και το άρθρο: Ποιο είναι το πλεονέκτημα της "Ευρώπης" στη νέα εποχή; Τεχνογνωσία; Παραγωγή; Κατανάλωση; Πρακτικά κανένα και δεν ξέρω πόση ευφυΐα δείχνει η προσήλωση στα "ευρωπαϊκά ιδεώδη" που είναι παράγωγα της ξεπεσμένης αριστοκρατικής άποψης που έχει η Ευρώπη για όλο τον κόσμο. Τελικά οι ροές από το Νότο και την Ανατολή είναι απειλή ή η μόνη λύση;

Anonymous Founder έγραψε:Η Ευρώπη, με εξαίρεση την ASML και άντε και κάποια εξειδικευμένα ρομπότ που παράγει η KUKA και άλλες εταιρείες, δεν παράγει πραγματικά τεχνολογία αιχμής.

:s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy :s_empathy

Asimov έγραψε:Ευχαριστώ για την επιμονή και την υπομονή σας, το αποτέλεσμα θα μας αντάμειψη

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By bill33
#822782 τα σχόλια απο κάτω είναι ένα και ένα. Τελικά ούτε στην βλακεία υπάρχει όριο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#830732 πεταγμα γαντιου απο Βιλγαρια.
https://www.zougla.gr/automoto/automoto ... 568xlmora/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854089 "Ρε συ Σαριμπαλ, πώς λέγεται το "αναδιαπλαση" στα αγγλικά;"

" Εχμμ... πφφφφφφφ....δωτοχωμωρε...εεεεε....σνιαουρφ.....Να σου πω, φακ ιτ. Γραψτο με αγγλικούς χαρακτήρες Σπυράκο. Μην σου πω καλύτερα έτσι,πιο ψαρωτικο είναι στην τελική. Και βαλε και κάτι σε AI στην επόμενη ανακοίνωση ,μλκ μου μείναμε πίσω στα τρενταρισματα "

"Ελα ρε. Κάπως τραβηγμένο μου φαίνεται. Θα το χαψουν;"

" Σαν να είναι FouSouDou. Μην μασάς ρε, παρακαλάνε για Παπανδρεισμο"
Άβαταρ μέλους
By bill33
#854106 Εικόνα

στο περίπου!