NickTG έγραψε:Εγώ είμαι κάγκουρας.
Μου αρέσει όπως ακριβώς είναι.
έεετσι! μωρέ αν μου τη βιδώσει θα το πάρω κι ας μην κάνετε βόλτα μαζί μου!
είναι τρέλα, μαμάει, το λέει και δεν κομπιάζει

NickTG έγραψε:Εγώ είμαι κάγκουρας.
Μου αρέσει όπως ακριβώς είναι.

REALZEUS έγραψε:Εδώ δεν ακούγονται τα πολυκύλινδρα τουρμπάτα supercars ιδιαίτερα ωραία, σιγά μην ακούγεται αυτό σαν τα παλιά Χόντα.

spyros.s έγραψε:Θα μου δώσεις ένα παράδειγμα δίλιτρου τουρμπάτου που ακούγεται καλά;(εξαιρώ τις "φτερούγες")

Goldmund έγραψε:REALZEUS έγραψε:Εδώ δεν ακούγονται τα πολυκύλινδρα τουρμπάτα supercars ιδιαίτερα ωραία, σιγά μην ακούγεται αυτό σαν τα παλιά Χόντα.
...ίσως πάλι ακούγεται καλά όπως αρκετά 2λιτρα τουρμπάτα που έχουν παρουσιαστεί τελευταία. Ίσως και όχι, αλλά φυμωμένο δεν νομίζω ότι θα ακούγεται.
- το καινούριο τους super duper μοτέρ, φτάνει για να καταλάβουμε ότι πλέον ο ήχος έχει περάσει σε 2η, 3η, μην πω και 5η μοίρα....Επί του προκειμένου μοντέλου, παλιότερα άκουγες -και ένιωθες φυσικά- το "σκαλοπάτι" του VTEC, με ένα απλό φιλτράκι ούρλιαζε στα ψηλά, για να μην πω τι γινόταν με ένα τελικό και μια πιο ελεύθερη εισαγωγή
The Ace έγραψε:Μόνο και μόνο που οι εταιρείες βάζουν ειδικά sound synth συστήματα για να ακούγεται καλύτερα -ή απλά να ακούγεται- το καινούριο τους super duper μοτέρ, φτάνει για να καταλάβουμε ότι πλέον ο ήχος έχει περάσει σε 2η, 3η, μην πω και 5η μοίρα....Επί του προκειμένου μοντέλου, παλιότερα άκουγες -και ένιωθες φυσικά- το "σκαλοπάτι" του VTEC, με ένα απλό φιλτράκι ούρλιαζε στα ψηλά, για να μην πω τι γινόταν με ένα τελικό και μια πιο ελεύθερη εισαγωγή
![]()
Ομοίως παλιότερα turbάτα, και όχι μόνο οι φτερούγες, έσκαγαν, σφύριζαν, γενικά ακουγόντουσαν (καλά, μέτρια ή άσχημα, εξαρτάται). Σήμερα τις πιο πολλές φορές δεν μπορείς καν να καταλάβεις αν είναι turbo το μοτέρ που φοράς....

Goldmund έγραψε:The Ace έγραψε:Μόνο και μόνο που οι εταιρείες βάζουν ειδικά sound synth συστήματα για να ακούγεται καλύτερα -ή απλά να ακούγεται- το καινούριο τους super duper μοτέρ, φτάνει για να καταλάβουμε ότι πλέον ο ήχος έχει περάσει σε 2η, 3η, μην πω και 5η μοίρα....Επί του προκειμένου μοντέλου, παλιότερα άκουγες -και ένιωθες φυσικά- το "σκαλοπάτι" του VTEC, με ένα απλό φιλτράκι ούρλιαζε στα ψηλά, για να μην πω τι γινόταν με ένα τελικό και μια πιο ελεύθερη εισαγωγή
![]()
Ομοίως παλιότερα turbάτα, και όχι μόνο οι φτερούγες, έσκαγαν, σφύριζαν, γενικά ακουγόντουσαν (καλά, μέτρια ή άσχημα, εξαρτάται). Σήμερα τις πιο πολλές φορές δεν μπορείς καν να καταλάβεις αν είναι turbo το μοτέρ που φοράς....
...δεν έχουν βάλει σε όλα ακόμη συνθεσαιζερ. Αλλά σε κάτι μπέμπες και κάτι φάου βε όντως έχουν... σε μερικά ακόμη ακούγεται και η τουρμπίνα και το σκάσιμο και το βράχνιασμα στα ψηλά με την αλλαγή του χρονισμού και όλα... δεν είμαι τόσο αρνητικός στην αντίληψή μου. Υπάρχουν βέβαια καλύτερα, υπάρχουν και χειρότερα...
, γιατί όλα τα υπόλοιπα, γαλλικά και γερμανικά (που πρακτικά περιλαμβάνουν και Ισπανούς και Τσέχους) ούτε που τα καταλαβαίνεις....Δεν μιλάμε για super/exotics, ούτε για "ειδικές" εκδόσεις (τύπου Μ)....

Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]