Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#99855 Βρε παιδιά, τόσο κακό είναι αν είναι περσινό (ακριβώς 1 χρόνο που κυκλοφόρησε), δεν είναι και παλιατζούρα. Αν έχει αυτά που θέλω (δηλαδή όσα έχουν όλοι αλλά με 16GB μνήμη, 2GB RAM και κάρτα 64GB) και δεν τρέχει καμιά αρχαία έκδοση Android γιατί όχι. Επειδή δηλαδή η Asus προχώρησε κι έβγαλε άλλο μοντέλο αυτό είναι παλιό και άλλοι βγάζουν το ίδιο και χειρότερα σε καινούργιο και είναι καλό;
Βέβαια κι αυτό είναι πολύ μεγάλο σε εξωτερικές διαστάσεις οπότε θα απορριφθεί αλλά προσπαθώ να κάνω κουβέντα και όλο με αποπαίρνετε! :( :oops:
Όσα πάνω από 5 ίντσες είναι μεγάλα και απορρίπτονται.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#99861 lg g3 τι λέτε; πρέπει να αποφασίσω έως άυριο..
Άβαταρ μέλους
By gianik
#99870 Σου πουλαω το moto g 150 €.... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#99911 Nexus 4 καταφερακ εσπασα απο εξω οθόνη κ digitizer.κ κολησε
. 1ο προτιμότερο να παρω οθονη κ lcd?
2o απο e bay αυτό των 50 € θα εχει της προκοπής τζαμι ( eg gorilla glasses?)
Τα κινητό εχει μείνει ανοιχτό η οθόνη παίζει,αλλά δεν ειναι ενεργή με τιποτα.. Σε καλό τεχνικο να παω μόνο για το digitizer χωρις lcd? Ή είναι προτιμότερο να πάω για ολα (οθονη +lcd) δεκτές κ προτασεις απο πωλητές ebay.....
Άβαταρ μέλους
By panos2171
sknipper έγραψε:Βρε παιδιά, τόσο κακό είναι αν είναι περσινό (ακριβώς 1 χρόνο που κυκλοφόρησε), δεν είναι και παλιατζούρα. Αν έχει αυτά που θέλω (δηλαδή όσα έχουν όλοι αλλά με 16GB μνήμη, 2GB RAM και κάρτα 64GB) και δεν τρέχει καμιά αρχαία έκδοση Android γιατί όχι. Επειδή δηλαδή η Asus προχώρησε κι έβγαλε άλλο μοντέλο αυτό είναι παλιό και άλλοι βγάζουν το ίδιο και χειρότερα σε καινούργιο και είναι καλό;
Βέβαια κι αυτό είναι πολύ μεγάλο σε εξωτερικές διαστάσεις οπότε θα απορριφθεί αλλά προσπαθώ να κάνω κουβέντα και όλο με αποπαίρνετε! :( :oops:

Δεν είναι απαραίτητα κακό να έχει κλείσει χρόνο στην αγορά ένα κινητό αλλά εξαρτάται τι ''φοράει'' επάνω του. το 5αρι έβγαινε και με κάτι 2πύρινους intel ενώ η μπαταρία του δεν ξεπερνούσε τα 2500mah. 2100 ήταν περίπου. Τα κινεζο site το δίνουν στα 150 δολλάρια περίπου, πολλά δε τα λες αλλά πλέον υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σ αυτά τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
panos2171 έγραψε:
sknipper έγραψε:Βρε παιδιά, τόσο κακό είναι αν είναι περσινό (ακριβώς 1 χρόνο που κυκλοφόρησε), δεν είναι και παλιατζούρα. Αν έχει αυτά που θέλω (δηλαδή όσα έχουν όλοι αλλά με 16GB μνήμη, 2GB RAM και κάρτα 64GB) και δεν τρέχει καμιά αρχαία έκδοση Android γιατί όχι. Επειδή δηλαδή η Asus προχώρησε κι έβγαλε άλλο μοντέλο αυτό είναι παλιό και άλλοι βγάζουν το ίδιο και χειρότερα σε καινούργιο και είναι καλό;
Δεν είναι απαραίτητα κακό να έχει κλείσει χρόνο στην αγορά ένα κινητό αλλά εξαρτάται τι ''φοράει'' επάνω του. το 5αρι έβγαινε και με κάτι 2πύρινους intel ενώ η μπαταρία του δεν ξεπερνούσε τα 2500mah. 2100 ήταν περίπου. Τα κινεζο site το δίνουν στα 150 δολλάρια περίπου, πολλά δε τα λες αλλά πλέον υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σ αυτά τα λεφτά.
Έβγαινε σε έκδοση με Intel Atom διπύρηνο το 3G αλλά και σε έκδοση 4G με Snapdragon σειράς 400 (όπως έχουν όλα τα άλλα). Σε μπαταρία σχετικά υστερεί αλλά και το moto G τόση έχει (2070) αν δεν πάρεις το 4G που έχει μεγαλύτερη.
Tην παραπάνω μνήμη και χωρητικότητα γιατί τα περνάτε στο ντούκου;
Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές και γιατί είναι καλύτερες;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#99974 Από Ελλάδα το LG G2, 15€ διαφορά έχουν. To γιατί είναι καλύτερο μπορείς να το κάνεις απλά με μια σύγκριση. Από Κίνα υπάρχουν άπειρες επιλογές.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#100052 Stock lollipop σε G2, εναλλαγές wifi-4g , φωτεινότητα 100% auto, ανοιχτό sync με 2 mail και λίγο gps :metalo:
Εικόνα
Εικόνα

Don't judge me για τις 6 ώρες οθόνη. Περνάω ρηχες μέρες στο πατρικό μου

Sent via mobile
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#100056 Δοκίμασα να κάνω έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού μήπως έχει βγει κάτι νέο. 4.4.2 φοράει τώρα. LG G2

Και συμβαίνει το εξής. Πατάω να γίνει έλεγχος και μου λέει ότι η υπηρεσία έχει σταματήσει. Ξαναπατάω και μου γράφει από κάτω "Επικοινωνία σε εξέλιξη". Στην ουσία αποτυγχάνει κάποιο function και δεν τερματίζει σωστά. Ακόμα και μετά από restart το ίδιο μου κάνει. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#100058 Εχεις μηπως σε shortcut το εικονιδιο των ρυθμισεων?Κατι τετοιο ειπε ο jason οτι παιζει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Dimitris_P έγραψε:Δοκίμασα να κάνω έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού μήπως έχει βγει κάτι νέο. 4.4.2 φοράει τώρα. LG G2

Και συμβαίνει το εξής. Πατάω να γίνει έλεγχος και μου λέει ότι η υπηρεσία έχει σταματήσει. Ξαναπατάω και μου γράφει από κάτω "Επικοινωνία σε εξέλιξη". Στην ουσία αποτυγχάνει κάποιο function και δεν τερματίζει σωστά. Ακόμα και μετά από restart το ίδιο μου κάνει. :hmmm:

Είτε πήγαινε από settings, about phone, update center να δοκιμάσεις είτε συνδεσε με pc και άνοιξε το lg pc suite.

Sent via mobile
Άβαταρ μέλους
By sknipper
panos2171 έγραψε:Από Ελλάδα το LG G2, 15€ διαφορά έχουν. To γιατί είναι καλύτερο μπορείς να το κάνεις απλά με μια σύγκριση. Από Κίνα υπάρχουν άπειρες επιλογές.
Νομίζω η διαφορά τους είναι μεγαλύτερη αλλά έτσι κι αλλιώς το G2 δεν παίζει αφού δεν παίρνει SD κάρτα.
Ξαναείδα όμως το moto g και αν και λίγο βαρύ μάλλον με κέρδισε (άρεσε και στην :inlove: αλλά πιθανόν να έλεγε το ίδιο σε όποιο με έβλεπε να χειρίζομαι μπας και δοθεί ένα τέλος στο δράμα μου!). Το δίκαρτο όμως ή το 4G με πιο μεγάλη μπαταρία (και ολίγον αδιάβροχο λέει).... τείνω προς το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
red_monster έγραψε:
Ποιο άλλο smartphone με όμορφο ντιζαιν, λογικό μέγεθος ωραία χρώματα να επέλεγε?

Υπόψιν, μιλάμε για δεσποινίδα που φαντάζομαι θα εκτελεί την τυπική χρήση και όχι για τον γκεάκο που θέλει επιδόσεις γιατί έτσι :rtfm:

Είναι προφανές οτι αν μπορούσε/ήθελε να φτάσει ψηλά τα 5ς/6 δεν είχαν αντίπαλο :rtfm:

Εγω εχω καταληξει οτι ακομα και για την "τυπικη χρηση" καλο ειναι να περνουμε οτι καλυτερο υπαρχει στο budget που διαθετουμε γιατι αργα ή γρηγορα θα μας χρειαστει το κατι παραπανω,αλλιως πρακτικα δε το χρησιμοποιουμε σαν smartphone..Ακομα και τα τυπικα facebook,browsing αποδεικνυονται κουραστικα σε κακες συσκευες..
Δε λεω οτι θα μετανιωσει που το πηρε η κοπελα,αλλα γενικα στα 250(σεβαστο ποσο) υπαρχουν πολυ σοβαροτερες επιλογες.
Επισης καποτε ακουγα το "δεν ειναι ομορφο", "τι μοτορολα τωρα" ,"ειναι ισα με το χερι μου" κλπ ομορφα που λενε τα κορίτσακια και οταν εκανε το Χ low end - mid priced lg/samsung δυο ωρες να αλλαξει φιλτρο στο ινσταγκραμ γκρινιαζαν και θελαν iphone ή δανειζοταν το nexus ή το G2 μου για να γινει δουλεια