vasilis έγραψε:ψάχνω 2 καιρεούλες "radio antenna type TNC" για επικοινωνία τουλάχιστον 3χλμ γιατι αυτές που έχω...μάλλον τα έχουν φτήσει.
κάτι τέτοιο κάνει ή είναι πατάτα;;

Γιώργης έγραψε:Πρόσφατα χάλασε το ρούτερ μου και η wind μου έστειλε νέο. Έχω το wifi ανοιχτό και ενώ συνδέονται κανονικά τρεις συσκευές (λάπτοπ, τάμπλετ και κινητό), το δικό μου λάπτοπ δε βλέπει καν το δίκτυο (ενώ βλέπει όλα τα άλλα της γειτονιάς). Καμιά ιδέα;

fubar.gr έγραψε:Έχω χαλασμενη μητρική Gigabyte. Ξερει κανείς αν γίνεται και πως διαδικασία RMA?

Wagner669 έγραψε:Γιώργης έγραψε:Πρόσφατα χάλασε το ρούτερ μου και η wind μου έστειλε νέο. Έχω το wifi ανοιχτό και ενώ συνδέονται κανονικά τρεις συσκευές (λάπτοπ, τάμπλετ και κινητό), το δικό μου λάπτοπ δε βλέπει καν το δίκτυο (ενώ βλέπει όλα τα άλλα της γειτονιάς). Καμιά ιδέα;
Παρε ενα τετοιο για να μη μπλεκεις με τις βλακειες που δινουν
Γιώργης έγραψε:Wagner669 έγραψε:Γιώργης έγραψε:Πρόσφατα χάλασε το ρούτερ μου και η wind μου έστειλε νέο. Έχω το wifi ανοιχτό και ενώ συνδέονται κανονικά τρεις συσκευές (λάπτοπ, τάμπλετ και κινητό), το δικό μου λάπτοπ δε βλέπει καν το δίκτυο (ενώ βλέπει όλα τα άλλα της γειτονιάς). Καμιά ιδέα;
Εντάξει, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ένα δίκτυο να δουλεύει κανονικά με 3 συσκευές και να είναι αόρατο σε μια τέταρτη.

Γιώργης έγραψε:Wagner669 έγραψε:Γιώργης έγραψε:Πρόσφατα χάλασε το ρούτερ μου και η wind μου έστειλε νέο. Έχω το wifi ανοιχτό και ενώ συνδέονται κανονικά τρεις συσκευές (λάπτοπ, τάμπλετ και κινητό), το δικό μου λάπτοπ δε βλέπει καν το δίκτυο (ενώ βλέπει όλα τα άλλα της γειτονιάς). Καμιά ιδέα;
Εντάξει, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ένα δίκτυο να δουλεύει κανονικά με 3 συσκευές και να είναι αόρατο σε μια τέταρτη.
Δουλεύουν κανονικά 3 συσκευές άρα προφανώς και δεν είναι χαλασμένο. Πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό η λάθος περιοχή στην κάρτα δικτύου. Οι περισσότερες χώρες "δίνουν" 13 κανάλια αν το λαπτοπ έχει ρύθμιση για αμερική θα δουλεύει και βλέπει μόνο από το 1-11. Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι ασύρματου στο ρούτερ.
Wagner669 έγραψε:
Οποτε μ ενδιαφερει να μου δωσει καποιος τα φωτα του σχετικα με συνδιασμο CPU - GPU???
Ευχαριστω!
NickTG έγραψε:Wagner669 έγραψε:
Οποτε μ ενδιαφερει να μου δωσει καποιος τα φωτα του σχετικα με συνδιασμο CPU - GPU???
Ευχαριστω!
Με την περιγραφή αυτή ένα οποιοδήποτε με καινούριο i5 και HD4400 μια χαρά θα κάνει τη δουλειά σου.
Για παράδειγμα:
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40184&cat=77

Wagner669 έγραψε:NickTG έγραψε:Wagner669 έγραψε:
Ευχαριστω!
Με την περιγραφή αυτή ένα οποιοδήποτε με καινούριο i5 και HD4400 μια χαρά θα κάνει τη δουλειά σου.
Για παράδειγμα:
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40184&cat=77
Ωραιος!
Ερωτηση ομως, γιατι δεν καταλαβα καλα.
παιρνει μονο mSATA δισκους ή παιρνει και κανονικο 2.5"
Θενξ

προσπαθώ να μπω στο site της ΔΕΗ για να αντιγράψω[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]