Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By GTS
bibendum έγραψε:Οταν ανέβαινε κάθε μέρα μάλλον είχε σχέση

Δεν κατεβάζουν για ψηλού πήδημα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα πέσει για λίγο καιρό. Ούτε ανεβάζουν πάντα όταν ανεβαίνει η διεθνής τιμή, το Μπρέντ δεν έχει σχέση με μας. Ποσό πληρώνουν το Ιρακινό πετρέλαιο έχει σημασία. Πάντως δεν σε υποχρεώνουν να αγοράσεις βενζίνη, μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό τώρα υπάρχουν επιλογές.
Άβαταρ μέλους
By Chris
GTS έγραψε:Πάντως δεν σε υποχρεώνουν να αγοράσεις βενζίνη, μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό τώρα υπάρχουν επιλογές.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#905942 Δεδομένου του πολέμου πάλι καλά οι τιμές που είναι συγκρατημένες. Αυτό ο περισσότερος κόσμος δεν το καταλαβαίνει.
Άβαταρ μέλους
By markvag

Όχι απλά κάθε μέρα, το επόμενο δευτερόλεπτο που κουνιέται η τιμή προς τα πάνω, ανεβαίνει η τιμή στο διυληστήριο.

Όταν πέφτει "έχουμε αποθέματα που αγοράσαμε ακριβά"...

GTS έγραψε:Δεδομένου του πολέμου πάλι καλά οι τιμές που είναι συγκρατημένες. Αυτό ο περισσότερος κόσμος δεν το καταλαβαίνει.

Σε άλλες χώρες βέβαια είναι πιο συγκρατημένες, αλλά εμένα δεν με πειράζει, θέλω να συμβάλλω κι εγώ με το κατιτίς μου στο να πάρει ο κύριος Βαρδινογιάννης ένα ακόμα κότερο! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By edmond
#905958 Το πετρέλαιο κίνησης πάντως, πέραν του τερματισμού της 20λεπτης πριμοδότησης, έχει τσιμπήσει τουλάχιστον άλλα 10 λεπτούλια επειδή προφανώς μπορεί.
Έτσι, από τα πρπ 1.55 που έπαιζε την προηγούμενη βδομάδα, τώρα είναι στα 1.85+
Άβαταρ μέλους
By GTS
markvag έγραψε:

Όχι απλά κάθε μέρα, το επόμενο δευτερόλεπτο που κουνιέται η τιμή προς τα πάνω, ανεβαίνει η τιμή στο διυληστήριο.

Όταν πέφτει "έχουμε αποθέματα που αγοράσαμε ακριβά"...

GTS έγραψε:Δεδομένου του πολέμου πάλι καλά οι τιμές που είναι συγκρατημένες. Αυτό ο περισσότερος κόσμος δεν το καταλαβαίνει.

Σε άλλες χώρες βέβαια είναι πιο συγκρατημένες, αλλά εμένα δεν με πειράζει, θέλω να συμβάλλω κι εγώ με το κατιτίς μου στο να πάρει ο κύριος Βαρδινογιάννης ένα ακόμα κότερο! :s_yes

Aφου έχουν χαμηλότερους φόρους τι θες να είναι υψηλότερες; Εσύ δεν ήθελες να προσλάβουν και άλλους δημόσιους υπαλλήλους, πλήρωνε τώρα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
edmond έγραψε:Το πετρέλαιο κίνησης πάντως, πέραν του τερματισμού της 20λεπτης πριμοδότησης, έχει τσιμπήσει τουλάχιστον άλλα 10 λεπτούλια επειδή προφανώς μπορεί.
Έτσι, από τα πρπ 1.55 που έπαιζε την προηγούμενη βδομάδα, τώρα είναι στα 1.85+

Λογικό είναι αφού ανεβαίνει το πετρελαίο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#905971 To ματιάσατε και ανέβηκε 9% σήμερα. Δεν θέλω να δω αύριο τις τιμές στην αντλία.
Άβαταρ μέλους
By markvag
GTS έγραψε:
Aφου έχουν χαμηλότερους φόρους τι θες να είναι υψηλότερες; Εσύ δεν ήθελες να προσλάβουν και άλλους δημόσιους υπαλλήλους, πλήρωνε τώρα.

Κάποιος να εξηγήσει την έννοια του ολιγοπωλίου παρακαλώ...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:
GTS έγραψε:

Σε χαλανε οι αυξησεις στα ορυκτα καυσιμα; Παρε ηλεκτρικο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#905977 Απο την Παρασκευή κοιτάω τις τιμές έχουν τσιμπήσει ,η αμολυβδη έφτασε τα 2€ .
Άβαταρ μέλους
By markvag
PaNick67 έγραψε:
markvag έγραψε:
GTS έγραψε:

Σε χαλανε οι αυξησεις στα ορυκτα καυσιμα; Παρε ηλεκτρικο :iconcool:

Σωστά, πώς και δεν το σκέφτηκα;; :tomato:

Κάτσε να δω τι παίζει με τον τραπεζικό μου λογαριασμό...

Μου λέει να κάτσω σπίτι και να βράσω μακαρόνια σήμερα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#905994 :lol:

Σε αλλα νεα , εβαλα χθες με 1,98, η συζυγος με 1,97 σε αλλο πρατηριο και απο μαι ματια που εριξα στα πρατηρια γυρνωντας σπιτι, καπου εκει παιζανε ολοι τους

Τοσο καιρο αποκλιμακωνοταν το πετρελαιο αλλα η τιμη στο 1,80+
μολις τσιμπησε το αργο ....σβιιιιν και οι τιμες :superman:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:Απο την Παρασκευή κοιτάω τις τιμές έχουν τσιμπήσει ,η αμολυβδη έφτασε τα 2€ .

δεν εχεις παρει ακομα ηλεκτρικο?
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:
bill33 έγραψε:Απο την Παρασκευή κοιτάω τις τιμές έχουν τσιμπήσει ,η αμολυβδη έφτασε τα 2€ .

δεν εχεις παρει ακομα ηλεκτρικο?

:shifty: δύο έχω πάρει ,ένα δεν φτουράει.. :shifty: :shifty: