Chris έγραψε:Θα ψιχαλιζει Απρίλιο Μάιο 2027 μαθαίνω
Α είδες μερομηνια βερσιον 27; Πσσς γατονι. Αν έχεις και συγκεκριμένες μέρες λέγε. Ευχαριστώ.

< >
George_Prix έγραψε:Νικο φανταζομαι εχεις κατεβασει ηδη την ασφαλτο του Ρινγκ κανενα εκατοστο σε εξομοιωτη, σωστα?
Καλά εννοείται. Θα αρχίσω εντατικά όμως πριν πάω. Ο αδερφός μου έχει στήσει σοβαρό ριγκ με φανατεκ εξοπλισμό οπότε θα λιώσω.
Θα μιλήσω και με τα παιδιά της τρακσπιντ για κανένα σεσιον.
Εν τω μεταξύ το παιδί που είχε πάει ρινγκ με το 45s στο κανάλι του Μισα είναι γείτονας. Μένει 10 σπιτια πιο κάτω και με έβαλε σε σκέψεις
< >
viewtopic.php?f=9&t=35
Ενω ξερω καμποσες πιστες με κλειστα τα ματια, το Ρινγκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια απο αυτες. Τρελο ρισπεκτ σε οσους το ξερουν (και ειδικα στο Μαξ
), αλλα ειναι τεραστιο για τα γουστα μου και επισης η μνημη μου δε με βοηθαει καθολου (ακα "το εχω καψει"
) για να μαθω ΚΑΛΑ αυτη την πιστα. 
Ελπιζω να μη δωσεις το αμαξι σου σε αυτον τον χοντροκεφαλο τον Μισα
George_Prix έγραψε:Αν δε βαριεσαι ποσταρισε καμια φωτο και σπεκς απο το ριγκ του αδερφου σου, ετσι για να ζεσταθουμε λιγο:
viewtopic.php?f=9&t=35
Ενω ξερω καμποσες πιστες με κλειστα τα ματια, το Ρινγκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια απο αυτες. Τρελο ρισπεκτ σε οσους το ξερουν (και ειδικα στο Μαξ), αλλα ειναι τεραστιο για τα γουστα μου και επισης η μνημη μου δε με βοηθαει καθολου (ακα "το εχω καψει"
) για να μαθω ΚΑΛΑ αυτη την πιστα.
Ελπιζω να μη δωσεις το αμαξι σου σε αυτον τον χοντροκεφαλο τον Μισα
Όχι ρε ούτε καν. Βόλτα θα πάμε. Καλά να είμαστε.
Αλλά μάλλον με καράβι βγαίνει καλύτερα. Δε ξέρω αν πάει μονοκοπανιά από Ανκόνα ρινγκ χωρίς διανυκτέρευση.
< >
https://n26.com/r/thomasm9467