Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
Dodger έγραψε:ένα καλό ρολόι πιστεύω θα είναι διαφορετικό σαν δώρο.

Ναι, κάνεις δεν παίρνει ρολόι στον κουμπάρο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#903757 Ένα βιβλίο και μια δώρο επιταγή sky express
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dodger έγραψε:Για πείτε καμιά ιδέα για δώρο νονού; Άντρας, 35αρης. Ταπεινός, έχει φράγκα αλλά δε το δείχνει. Όταν του είπα τι δώρο θέλει, μου απάντησε ένα καλό βιβλίο. Αλλά θέλω να του πάρω ένα ωραίο ρολόι...

Οδυσσέας Ελύτης - Τα Ετεροθαλή, Α' Έκδοση (Με Αφιέρωση)
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#903793 Δυνατό και ακριβό. Ήρθε το Σάββατο ο κουμπάρος σπίτι, μου είπε περίπου τι βιβλίο θέλει, γιατί του αρέσει το διάβασμα. Όταν του είπα να του πάρω ένα ρολόι μου πέταξε ατάκα " έχω σπίτι ένα Omega των 8000€ και κάθεται και με κοιτάζει " :lol: Αφού δεν τα φοράει, βιβλίο it is.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#903794 Το kindle πάντως είναι μια εναλλακτική ανάγνωση στο αίτημα για βιβλίο. Μη σε μπερδεύει δλδ αυτό που έβαλα που μοιάζει (και είναι) σημειωματάριο. Λειτουργεί και ως e-reader, απλά έβαλα το ακριβότερο που είδα να υπάρχει, δεδομένου πως πρόκειται για δώρο σε κουμπάρο.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#903796 Και πες του να σου δώσει το Omega :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#903797 Για κάποιον που διαβάζει το kindle είναι πολύ καλή ιστορία. Και πολλά δωρεάν βιβλία.
Πολύ ευανάγνωστο στην παραλία και στο σκοτάδι, η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ μέχρι να την ξαναφορτίσεις και μπορείς να έχεις ολόκληρη βιβλιοθήκη μαζί σου. Και πιάνει χώρο/βάρος μικρότερο από ένα βιβλίο.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Dodger έγραψε:Για πείτε καμιά ιδέα για δώρο νονού; Άντρας, 35αρης. Ταπεινός, έχει φράγκα αλλά δε το δείχνει. Όταν του είπα τι δώρο θέλει, μου απάντησε ένα καλό βιβλίο. Αλλά θέλω να του πάρω ένα ωραίο ρολόι...
αν για βιβλία:
ανθολογία διηγήματος Ρ. Αποστολίδη.
https://eratobooks.gr/product/%CE%B1%CE ... AkpLkJa4wG
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#904048 new watch in the family.....
Ηint....ελληνας ο δημιουργος...made in switzerland
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Chris έγραψε:Μην μας κρατάς σε αγωνία
Οκ ...μετά από πολύ διάβασμα μιας και μου κίνησε το ενδιαφέρον πήγα είδα και ερωτεύτηκα τον Ιανό δύτη που είναι το τρίτο και τελευταίο μοντέλο από τη σειρά του ιανου .Το προηγούμενο ο Ιανός μηχανικός τον έχει πάρει ένας φίλος τ 2022 και είναι υπερευχαριστημενος
Κυκλοφορεί σε δύο χρωματισμούς μπλε και λευκό αλλά πήγα με σκοπό να δω το λευκό μιας και σε μπλε έχω το Tudor pelagos
Monoblock κάσα titanium grade 2 300 μέτρα αδιαβροχο μηχανή selita sw360-1 ,56ωρες αυτονομία

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#904053 Φανταστικός ο Δύτης! Σπάνιο κόσμημα/ρολόι. Να το χαρείς.