Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
mousatos έγραψε:Σήμερα το πρωι άκουσα για πρώτη φορά πουλιά να κελαϊδάνε . Χειμώνας τέλος άραγε ;

η καρπαζια
η πολυ και χαλασμενο κρασι
Άβαταρ μέλους
By mousatos
edmond έγραψε:Αν άκουσες χελιδόνια ναι, αν άκουσες κοτσύφια όχι.

σπουργιτάκια της πράσινης γειτονιάς
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901533 Δίνει 8μμ για αύριο μεσημέρι. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μέχρι 6 νομίζω. Από πού μαζεύει τόσο πράγμα;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901725 3:22 ψιλοχιονίζει έξω . Ετοιμάζω μακαρονάδα ( με πράσινα misko :metalo: ) και ενδιάμεσα ακούω Σάκη και βλέπω το ταξιδιωτικό της Εβελίνας Νικόλιζα στη Μπανγκόκ .
Άβαταρ μέλους
By markvag
#903130 Είναι περίοδος που ξεσκονίζουμε τα σπίτια εδώ πάνω και έχουμε ανοιχτά μπαλκόνια!

Συγνώμη για την ενόχληση!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#904915 «Cold Blob»: Η κηλίδα πάγου στον Ατλαντικό που ανησυχεί τους επιστήμονες

https://www.gazzetta.gr/plus/2545754/co ... pistimones
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#905391 Με τον κυρ Starmer κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα:

Εικόνα

Κυριολεκτικά όμως, δεν παλεύεται. Με συνέχεια ανοιχτά παράθυρα πάνω-κάτω, η θερμοκρασία δεν έπεσε χτες τη νύχτα κάτω από τους 28. :vava:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#905396 Ναι ρε φίλε!!!Τι ζέστη είναι αυτή;Αυτή τη στιγμή έχω 32° στο δωμάτιο μου ,κλειστές κουρτίνες ανοιχτά παράθυρα και με τον ανεμιστήρα να ανακατευει την ανάσα του δράκου.....

Εχω την εντύπωση ότι η ζέστη στην Αγγλία είναι πιο έντονη απο Ελλάδα,στους ίδιους βαθμούς την νιώθω πιο πολύ....Υγρασία;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#905397 Ε ναι, η υγρασία πολλαπλασιάζει την αίσθηση της ζέστης, κλιματιστικά δεν πολυπαίζουν εκεί;
28 πάντως είναι ζόρικο για βράδυ, εδώ στο άθενς και έχει 27 τώρα στις 07.00
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Ε ναι, η υγρασία πολλαπλασιάζει την αίσθηση της ζέστης, κλιματιστικά δεν πολυπαίζουν εκεί;
28 πάντως είναι ζόρικο για βράδυ, εδώ στο άθενς και έχει 27 τώρα στις 07.00

Εχουμε λιγοτερη υγρασια και αερακι οποτε ειναι αλλιως

Την χειροτερη ζεστη που θυμαμαι ειναι οι 36-37° στο Παρισι το 98 που αισθανοσουν οτι αναπνεες υγρο, ασε τα ρουχα που κολλουσαν πανω σου. Βαλε και τα μικρα ανοιγματα στα διαμερισματα και ειχες συνταγη ασφυξιας. Ευτυχως κρατησε 2-3 μερες και μετα στους 23-25°.

οσο για τα κλιματιστικα ... :lol: :lol: