Asphalt by Stavros G., on Flickr
Dirt by Stavros G., on Flickr
Χρήστος Λάππας έγραψε:Να εξηγήσω το σκεπτικό μου. Μια φωτογραφία δεν μπορώ να την εκτιμήσω σε τόσο μικρό μέγεθος, ελάχιστα μεγαλύτερη από ένα thumbnail. Δεν είναι δυνατόν να ζητάω κάθε φορά από κάθε χρήστη να μου την στέλνει σε μεγάλο μέγεθος απλά και μόνο για να πω την γνώμη μου (για την οποία προφανώς και αδιαφορεί).
Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας κάνει ότι θέλει με τις εικόνες του, δεν τίθεται θέμα.
Αν κάπου πιξελιάζει ή ξεφεύγει εστίασης; Ή να δεις τη φάτσα κάποιου ή τον πωπό μιας γκόμενας;
Bramante Staircase by Nick-K (Nikos Koutoulas), on Flickr
famas έγραψε:axel12p έγραψε:Το εσωτερικό από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς είχε κόσμο, ντρεπόμουν να βγάλω φωτογραφίες και έτσι έβγαλα μερικές στα κλεφτά, στο περίπου, χωρίς να βλέπω από την οθόνη.
Πριν από κανά 6μηνο στο 424 στη θεσσαλονίκη, εντελώς ηλιθιωδώς, βλέποντας το φως που έμπαινε στη κεντρική αίθουσα έβγαλα μια φωτο με το κινητό μου, ενώ ήμουν καθισμένος. Εντός 5 λεπτών εμφανίστηκαν 2 ΑΜίτες, που μου ζήτησαν να σβύσω τη φωτογραφία παρουσία τους.
Ζώντας την πραγματικότητα του ΕΛ δημόσιου νοσοκομείου καθημερινά, δεν μπόρεσα να μην εκπλαγώ από το περιστατικό.
έχουν εντολή απευθείας από τη διοίκηση να είναι έτσι, μπας και τσιμπήσουν καμιά άδεια και φυσικά άμα τους έβλεπε κανείς να μην κάνουν τίποτα όσο έβγαζες φωτό θα είχαν θέμα
Χρήστος Λάππας έγραψε:Καλά, αφού δεν μπορεί να το καταλάβεις, δεν έχει καμία σημασία.
Αλλά επειδή είναι σπάνια η ανθρωπιά και δε θέλω να τους δίνω την εικόνα στο πιάτο γι'αυτό και το λιγότερο πλάτος
Αλλά είπα θα το ξανασκεφτώ
οπότε θεωρώ ότι size does not matter σ'αυτό το θέμα

Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]