Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895421 Είχα περάσει την προηγούμενη μέρα και είχαν γνωριστεί τα σκυλιά με πλήρη αδιαφορία. Συνήθως η δικιά μας είναι τρελή και θέλει να παίξει με όλα. Χθες όμως ήταν δύο μαζί αν και το άλλο δεν έδωσε σημασία. Νομίζω ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό. Οπότε θεωρώ ότι της την έπεσε το θηλυκό για λόγους επιβολής. Δεν πρόλαβα να κοιτάξω για φύλο, έγιναν όλα πολύ γρήγορα συν ότι είχε κόσμο
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#895426 Τι να σου πει; Ένα απλό πτυσσόμενο γκλομπ, 20-25€.

Πχ https://army-market.gr/el/astunomika-ei ... wx_IYmmkDC

Πέρσι το καλοκαίρι, στο εξοχικό, μου λέει η γυναίκα μου και η κόρη ότι θα πάνε στο mini market με τα πόδια και θα πάρουν τη νεαρή θηλυκιά μαζί (μηνών ήταν, ασιατικό ποιμενικό). Κολάρο, λουρί και φύγανε. Μετά από λίγη ώρα ακούω φωνές και χτυπάει το κινητό και να ουρλιάζει "Γιάννη βοήθεια, μας περικύκλωσαν σκυλιά και πάνε να δαγκώσουν την Πέρσα <- το θηλυκό". Ασυναίσθητα ανοίγω τη πόρτα και αφήνω ελεύθερο τον καυκάσιο που έχω και ξεκινάω να τρέχω. Μόλις έφτασα, ο Άρης (ο καυκάσιος) είχε βάλει πίσω του τα κορίτσι και τη σκυλίτσα, μπροστά είχε 6 σκυλιά και είχε βγάλει δόντια. Με το που πλησίασα εγώ και ένας γείτονας που άκουσε τη φασαρία, τα 6 το βάλανε στα πόδια. By the way ο Άρης δεν είναι εκπαιδευμένος αλλά μεγαλωμένος στα πόδια μου. Με ακούει απίστευτα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895429 Αυτό είναι όπλο και ούτε θέλω ούτε επιτρέπεται να το κουβαλάω. Προτιμώ καμία γκλίτσα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#895712 Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι σαν απωθητικό για σκύλους και γάτες;
Τις τελευταίες βδομάδες γίνεται παρτάκι κάτω στο πεζοδρόμιο μας από δαύτα. Έχουμε στη γειτονιά 2 γατούδες που φροντίζουν καμιά 15αριά γατιά ξέρωγω, ούτε λόγος για στείρωση βέβαια, απλά τάισμα και πότισμα. Το σκατολοΐδι όμως υπάρχει παντού με ιδιαίτερη προτίμηση μπροστά μας, ίσως επειδή το έχουμε γυαλισμένο-ξυρισμένο-λαμπίκο.
Το ίδιο και όσοι βγάζουν τα σκλιά τους βόλτα. Περπατάνε στον δρόμο, και μόλις ζυγώσουν σε μας ο μπούμπης ανεβαίνει μόνος του πάνω, κάνει την ανάγκη του και αυτός που είναι στην άλλη άκρη του λουριού προσπαθεί να μαζέψει. Μερικές φορές όμως...ξεχνάει ή τα κάνει χειρότερα με πασαλείματα(ίιιου). Πριν λίγο γυρίσαμε και είδαμε την τελευταία περίπτωση. Περιττό να πω πως είμαστε όλη την ώρα με το λάστιχο να πλένουμε, έχουμε χαλάσει κάμποσες σκούπες και απορρυπαντικά.
Εξίσου εκνευριστικό είναι που τα γατιά την έχουν καταβρεί πάνω στη σέλα του beverly :rant:
Γιατρέ μου;;...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#895715 Υπαρχουν αποθητικα αλλα αν μιλαμε για κηπο- χωμα, δεν θα κανουν τιποτα.

Εμενα κατουρουσαν σκυλια, οχι αδεσποτα ποτε ενα αδεσποτο δεν θα κατουρησει στην βιτρινα ενος μαγαζιου, πηρα ενα σπρει apothol pet λεγεται κι αφου ψεκασα 3- 4 μερες σερι δεν ξαναρθε κανενα.

Για την σελα του μπεβερλι δοκιμασε ναυθαλινη σε διχτακι, σακουλα για μπαζα καταλληλα κομμενη να φοριεται στην σελα. Το δευτερο δουλεψε πολυ καλα στο δικο μου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#895719 Ετοιμαζόμαστε να πάμε τον μικρό γατούλη στο γιατρό. Αφού έκανε εμετό και διάρροια και πήρε φάρμακο, ξαναέκανε εμετό 2-3 μέρες μετά και ξανά χθες εμετό και ξεχωριστά 2 μικρές λιμνούλες με σάλια και πάλι σήμερα το πρωί βρήκαμε 2 μικρά σάλια.
Αρχικά είπαμε ότι πρέπει να είχε φάει καραμέλες για το λαιμό αλλά τώρα λέω ότι πιθανόν να έχει φάει και καρπούζι, βρήκα ένα κουκούτσι σε μέρος που είναι δύσκολο να έπεσε από πιάτο.
Ευτυχώς είναι καλά και ακμαίο και ορεξάτο αλλά για να δούμε, πάντως αν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία από το γιατρό θα θελήσω να κάνει εξετάσεις αίματος, υπέρηχο, ακτίνες..... Το έχουμε κρατήσει και νηστικό καλού κακού αν χρειαστεί κάτι παραπάνω (καμιά γαστροσκόπηση...).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#895732 Έγιναν εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες και υπέρηχος. Βασικά δεν βρέθηκε κάτι κακό. Τα λευκά του στο αίμα είναι λίγο ψηλά, ο αιματοκρίτης λίγο χαμηλός και οι μεσεντέριοι λεμφαδένες λίγο διογκωμένοι. Κάποιες κυστούλες στο συκώτι θεωρείται τυχαίο εύρημα και δεν αξιολογείται. Όχι ξένα σώματα, στομάχι, νεφρά, σπλήνας όλα καλά. Αναμένουμε και εξέταση κοπράνων μην τυχόν έχει το παράσιτο giardia.
Εφόσον ο γάτος είναι γενικά καλά, ακμαίος και με όρεξη μας πρότεινε μόνο να φάει ειδικό φαγητό για 10 μέρες και περιμένουμε να ξεπεράσει την κατάσταση. Πιο πιθανό να ήταν κάποια ίωση ή δηλητηριασούλα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#896247 Σήμερα χάσαμε τον Μπέμπη.
16 χρόνια και 2 μήνες μαζί μας.Απο κουτάβι με κλειστά μάτια.

ΕικόναΕικόνα
Εικόνα
:(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:16 χρόνια και 2 μήνες μαζί μας.Απο κουτάβι με κλειστά μάτια.

:s_sad

Καπως ετσι πηγε και το πρωτο δικο μου σκυλακι ενα pug. Απο κουταβι εφτασε γυρω στα 16 κι οπως ειπε κι ο Μπουσο ηταν λες και χασαμε ανθρωπο. Το ειχαμε και πριν κανουμε παιδια με τη γυναικα μου και ειχαμε βγαλει ολη την αγαπη που ειχαμε πανω σε αυτο το ζωντανο. Θυμαμαι απο το πρωτο βραδυ που την ανεβασα στο κρεβατι να κοιμαται πανω στο λαιμο* μου κι εκτοτε δε με επαιρνε ο υπνος χωρις την κοπελα μου!

Φανταζομαι οτι θα περασετε μια περιοδο που δε θα μπορειτε να σκεφτειτε να σπιτωσετε αλλο ζωο με τιποτα, αλλα ειναι θεμα χρονου που καποιο αλλο θα σας κανει κλικ και θα το μαζεψετε χωρις καν να το καταλαβετε.

Καλα κουραγια φιλε...

* Καπου ειχα διαβασει οτι τους αρεσει γιατι αισθανονται το σφυγμο των ανθρωπων και τους θυμιζει οταν ηταν κολλημενα πανω στη μανα τους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#896271 Συλλυπητήρια