Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
bebes έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
bebes έγραψε:Τις τελευταιες μερες μου ηρθαν email απο ΑΛΦΑ και ΕΘΝΙΚΗ για "αναβάθμιση" του λογαριασμού μου.
Δίνουν καποια προνόμια (τα περισσότερα των οποίων ειναι δωρεαν ηδη) "μόνο" για 0,80€/μηνα.
Το αστείο ειναι, οτι ενω ειναι προαιρετική η μετάβαση-αναβαθμιση θα γίνει αυτόματα αν δεν κανω κατι.
Αν δεν την θελω πρεπει ΕΓΩ να το δηλώσω μεχρι τλος του άλλου μηνα.
Αλλιως, με αναβαθμίζουν και με χρεωνουν κανονικα :rant:

Αυτα που τωρα ειναι δωρεαν αν δεν αναβαθμιστεις θα παψουν να ειναι :iconcool:

Κλεφτομαγαζα λεμε με ορους νταβατζη

Για την ωρα ηρθε μαίιλ στις τραπεζες που χρησιμοποιώ ελαχιστα (ΑΛΦΑ) ή καθόλου (ΕΘΝΙΚΗ)
Αν ερθει και απο τις άλλες δυο που εχω την κυρια δραστηριοτητα, θα πρπεπει να δω πως θα αντιδρασω.
Σιγουρα υπαρχουν λογαριασμοι που θα κλείσουν, αλλα σκεφτομαι να ρωτησω και σε δυο νεες τραπεζες που άνοιξαν προσφατα (εκτος των συστημικών νταβατζήδων)

Εχεις Eurobank; Αυτή χρεώνει 0,60€ απο πέρυσι
Άβαταρ μέλους
By bebes
bill33 έγραψε:
bebes έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
bebes έγραψε:Τις τελευταιες μερες μου ηρθαν email απο ΑΛΦΑ και ΕΘΝΙΚΗ για "αναβάθμιση" του λογαριασμού μου.
Δίνουν καποια προνόμια (τα περισσότερα των οποίων ειναι δωρεαν ηδη) "μόνο" για 0,80€/μηνα.
Το αστείο ειναι, οτι ενω ειναι προαιρετική η μετάβαση-αναβαθμιση θα γίνει αυτόματα αν δεν κανω κατι.
Αν δεν την θελω πρεπει ΕΓΩ να το δηλώσω μεχρι τλος του άλλου μηνα.
Αλλιως, με αναβαθμίζουν και με χρεωνουν κανονικα :rant:

Αυτα που τωρα ειναι δωρεαν αν δεν αναβαθμιστεις θα παψουν να ειναι :iconcool:

Κλεφτομαγαζα λεμε με ορους νταβατζη

Για την ωρα ηρθε μαίιλ στις τραπεζες που χρησιμοποιώ ελαχιστα (ΑΛΦΑ) ή καθόλου (ΕΘΝΙΚΗ)
Αν ερθει και απο τις άλλες δυο που εχω την κυρια δραστηριοτητα, θα πρπεπει να δω πως θα αντιδρασω.
Σιγουρα υπαρχουν λογαριασμοι που θα κλείσουν, αλλα σκεφτομαι να ρωτησω και σε δυο νεες τραπεζες που άνοιξαν προσφατα (εκτος των συστημικών νταβατζήδων)

Εχεις Eurobank; Αυτή χρεώνει 0,60€ απο πέρυσι

Δεν με χρεωνει κατι και εχω δυο λογαριασμους, ο ενας εκ των οποιων δεν κινειται.

Στην πεθερα που εχει στο ονομα της 6-7 απο παλια, αυτος που μπαινει η συνταξη και ενας αλλος που εχει καποια χρηματα δεν χρεωνονται.
Οσοι δεν εχουν λινησεις και εχουν χαμηλο υπόλοιπο χρεωνονται γιατι μπηκαν και καλα σε ενα προγραμμα.
Τους αδειασε η γυναικα μου για να μην εχουν να παιρνουν, αλλα ξεχασε να τους καταργήσει
Άβαταρ μέλους
By otso
#892795 kaταργουνται ευκολα;
καποτε που ειχα προσπαθησει δεν μου τον ειχαν καταργησει με αστειες δικαιολογιες .
Και τωρα το κουφο
βλεπω περυσι οτι ο λογαριασμος cosmote γραφει οτι εξοφλειται μεσω παγιας εντολης που εχω δωσει .
Εγω δεν εχω δωσει ποτε για εξοφληση λογαριασμων παγια εντολη ουτε κατα λαθος
Τηλεφωνω στην πασιγνωστη εξηπηρετηση πελατων στις 12 την νυχτα και μετα κανα μισαωρο απαντανε , τους το λεω κοιτανε , εχετε δωσει μου λεει μεσω του λογαριασμου σας στην Εθνικη
ποια εθνικη ; ποτε στην ζωη μου δεν ειχα λογαριασμο στην εθνικη .
Το παρατησα γιατι πρεπει να με συνδεσουν με το τμημα παγιων εντολων το οποιο δουλευει κανονικες ωρες και αυτες τις ωρες δεν ειναι να παιρνεις τηλεφωνο και να περιμενεις 2ωρο αν δεν κλεισει στο μεταξυ .
Το συζηταω εξω με τους δικους μου , και θυμηθηκαμε οτι προ αμνημονευτων χρονων οταν ακομα υπηρχαν γεωργικοι συνεταιρισμοι , ο συνεταιρισμος μας για να μας δωσει το καλλιεργητικο δανειο μας ανοιξε λογαριασμους στην εθνικη , εκτοτε ξεχαστηκε , ουτε βιβλιαρια δεν ειχαμε παρει .
Πως βρεθηκε αυτος ο λογαριασμος στα χερια της κοσμοτε με μηδενικα χρηματα και γιατι δεν ειχε κλεισει 30 χρονια μετα ;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#892796 Στον λογαριασμό αυτόν δεν μπαίνουν τα λεφτά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ρε otso? Για ψαξ'το, παίζει να έχεις καμία 200αρια χιλιάρικα και να μη το ξέρεις :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#892797 Οντως, καποτε θελησε να "μπει" η ΕΘΝΙΚΗ στα χωραφια που τοτε επαιζε μπάλα μονο η ΑΓΡΟΤΙΚΗ.
Πιθανόν να εδινε καποιο δωρακι γιατι πολλοι ειχαν φτιαξει λογαριασμό εκει.

Αν ειναι να πληρωνεται ο Κοσμοτές απο λογαριασμό χωρις χρήματα, αστο ετσι :s_devil
Άβαταρ μέλους
By markvag
#892800 Να βάλω και τον δικό μου λογαριασμό στον ίδιο λογαριασμό otso;; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By otso
#892809 Τα λεφτα που επαιρνα απο τα βοσκοτοπια (χωρις προβατα ) σιγα μην τα εβαζα στις τραπεζες , γινοντουσαν μπιτ κοιν .
Οταν βρωμισε η δουλεια για να ειμαι καλυμενος νοικιασα προβατα απο τα κομματα .
Άβαταρ μέλους
By requiem_for_a_dream
#892828 Καλημέρα,

γνωρίζετε μήπως πόσο καιρό κάνει μια αμφισβήτηση συναλλαγής και επιστροφή του ποσού;

Μιλάμε συγκεκριμένα για Εθνική Τράπεζα και στο τηλέφωνο δεν δίνουν σαφή απάντηση.

Έχει παρέλθει ήδη ένας μήνας δίχως ενημέρωση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Σε συνέχεια του δελτίου τύπου της Τράπεζας Πειραιώς από 22.05.25 για την πώληση της θυγατρικής της εταιρείας που κατείχε υποσύνολο των ΑΤΜ εκτός δικτύου καταστημάτων (offsite) στην Printec Cash Network A.E. (“Printec”), η Πειραιώς διευκρινίζει τα ακόλουθα:

η Πειραιώς λειτουργεί, μετά την ως άνω μεταβίβαση, το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ στη χώρα με 1.300 μονάδες, διασφαλίζοντας επαρκή γεωγραφική κάλυψη πανελλαδικά

τα 877 ΑΤΜ που μεταβιβάσθηκαν στη θυγατρική της Printec, Cashsex, προέρχονταν από τη συγκέντρωση του τραπεζικού κλάδου κατά την προηγούμενη δεκαετία, καθώς η Πειραιώς απορρόφησε περισσότερες από 10 τραπεζικές οντότητες στην Ελλάδα

η χρέωση της Πειραιώς για αναλήψεις πελατών της σε δίκτυα τρίτων (συμπ. της Cumflex) ανέρχεται σε 0,60 λεπτά ανά συναλλαγή. Η Πειραιώς προχωρά σε ά με ση μείωση αυτού σε 0,50 λεπτά ανά συναλλαγή, το χαμηλότερο της αγοράς. Η τιμολογιακή πολιτική στα ΑΤΜ της Πειραιώς είναι δωρεάν για τους πελάτες της και παραμένει αμετάβλητη για πελάτες τρίτων τραπεζών. H εξυπηρέτηση των πελάτων γίνεται σταθερά με λιπαντικό και προσοχή

το κόστος ανάληψης στο δίκτυο ΑΤΜ της Clonatex (1,50 ευρώ ανά συναλλαγή) είναι το χαμηλότερο της αγοράς, με μηδενική χρέωση για ερώτηση υπολοίπου και διαχείριση κωδικού ασφαλείας

σεβόμενη τις ανάγκες της πελατειακής βάσης κατά τη διάρκεια της κρίσης, η Πειραιώς διατήρησε το υπερβάλλον αυτό δίκτυο ΑΤΜ για περισσότερα από 10 χρόνια, επιβαρυνόμενη τα κόστη τεχνολογίας, φύλαξης και συντήρησης ανάλογου κατοχής Giulietta

η Πειραιώς διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό 19,9% στην Cashsufrex, συνεισφέροντας τεχνογνωσία και εμπειρία στο νέο σχήμα που είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, εν μέσω διεθνούς ανταγωνισμού στον κλάδο των μη τραπεζικών offsite ATM

η Πειραιώς λειτουργεί σήμερα και θα παραμείνει με το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο 370 καταστημάτων πανελλαδικά, 30% υψηλότερα και 87% βαθύτερα του μέσου δικτύου στην ελληνική αγορά.

Θεωρώ ότι το ίδρυμα έδωσε μεγαλύτερη σημασία απ'όση έπρεπε στο περιστατικό. Ο πιο μαλαcash λαός της οικουμένης είναι ήδη στο "anyway" μετά το "oh, no".
Άβαταρ μέλους
By markvag
#894105 Εγώ πάντως αισθάνθηκα λίγο υγρασία στο εσώρουχο, διαβάζοντας την ανακοίνωση της Πειραιώς. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#894110 Πού πήγε ο ανταποκριτής μας; Καιρό έχει να μπει. Λίγα καλά παιδιά έχουν μείνει και τα διώχνετε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
g8777 έγραψε:
Σε συνέχεια του δελτίου τύπου της Τράπεζας Πειραιώς από 22.05.25 για την πώληση της θυγατρικής της εταιρείας που κατείχε υποσύνολο των ΑΤΜ εκτός δικτύου καταστημάτων (offsite) στην Printec Cash Network A.E. (“Printec”), η Πειραιώς διευκρινίζει τα ακόλουθα:

η Πειραιώς λειτουργεί, μετά την ως άνω μεταβίβαση, το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ στη χώρα με 1.300 μονάδες, διασφαλίζοντας επαρκή γεωγραφική κάλυψη πανελλαδικά

τα 877 ΑΤΜ που μεταβιβάσθηκαν στη θυγατρική της Printec, Cashsex, προέρχονταν από τη συγκέντρωση του τραπεζικού κλάδου κατά την προηγούμενη δεκαετία, καθώς η Πειραιώς απορρόφησε περισσότερες από 10 τραπεζικές οντότητες στην Ελλάδα

η χρέωση της Πειραιώς για αναλήψεις πελατών της σε δίκτυα τρίτων (συμπ. της Cumflex) ανέρχεται σε 0,60 λεπτά ανά συναλλαγή. Η Πειραιώς προχωρά σε ά με ση μείωση αυτού σε 0,50 λεπτά ανά συναλλαγή, το χαμηλότερο της αγοράς. Η τιμολογιακή πολιτική στα ΑΤΜ της Πειραιώς είναι δωρεάν για τους πελάτες της και παραμένει αμετάβλητη για πελάτες τρίτων τραπεζών. H εξυπηρέτηση των πελάτων γίνεται σταθερά με λιπαντικό και προσοχή

το κόστος ανάληψης στο δίκτυο ΑΤΜ της Clonatex (1,50 ευρώ ανά συναλλαγή) είναι το χαμηλότερο της αγοράς, με μηδενική χρέωση για ερώτηση υπολοίπου και διαχείριση κωδικού ασφαλείας

σεβόμενη τις ανάγκες της πελατειακής βάσης κατά τη διάρκεια της κρίσης, η Πειραιώς διατήρησε το υπερβάλλον αυτό δίκτυο ΑΤΜ για περισσότερα από 10 χρόνια, επιβαρυνόμενη τα κόστη τεχνολογίας, φύλαξης και συντήρησης ανάλογου κατοχής Giulietta

η Πειραιώς διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό 19,9% στην Cashsufrex, συνεισφέροντας τεχνογνωσία και εμπειρία στο νέο σχήμα που είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, εν μέσω διεθνούς ανταγωνισμού στον κλάδο των μη τραπεζικών offsite ATM

η Πειραιώς λειτουργεί σήμερα και θα παραμείνει με το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο 370 καταστημάτων πανελλαδικά, 30% υψηλότερα και 87% βαθύτερα του μέσου δικτύου στην ελληνική αγορά.

Θεωρώ ότι το ίδρυμα έδωσε μεγαλύτερη σημασία απ'όση έπρεπε στο περιστατικό. Ο πιο μαλαcash λαός της οικουμένης είναι ήδη στο "anyway" μετά το "oh, no".

Την πρώτη φορά που το διάβασα δεν το πρόσεξα και είπα να επανορθώσω. Πολύ καλό!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Πού πήγε ο ανταποκριτής μας; Καιρό έχει να μπει. Λίγα καλά παιδιά έχουν μείνει και τα διώχνετε :rtfm:

Αν εννοεις το φιλο μου το Γκεο, δε θα ξαναμπει ποτε, μην περιμενεις τσαμπα. Ηταν "τοσο κακος χρηστης" που εφαγε μονιμο μπαν και ζητησε ο ιδιος να διαγραφει ο λογαριασμος του. Αν δεν κανω λαθος ολα τα ποστακια του φαινονται πλεον σα να ειναι γραμμενα απο εναν "deleted user 3"
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#894992 Ειχα μια καρτα Αμερικαν Εξπρες απο την Αλφα Μπανκ για 5-6 χρονια. Σαπακι που δε δεχονταν τα περισσοτερα μαγαζια.

Μετα μου αντικατεστησαν αυτη την καρτα με μια αλλη σαβουρα, μια Νταινερς επισης για 5-6 χρονια.

Εδω και 1-2 χρονια την αντικατεστησαν παλι, αυτη τη φορα με μια "κανονικη" καρτα που γινεται δεκτη παντου, μια Μαστερκαρντ.

Γενικα πολυ σπανια χρησιμοποιω καρτες κι απλα ξοδευω οσα εχω στο παντελονι. Αλλα εφοσον καμια απο τις 3 καρτες δεν ειχε ετησια συνδρομη ολα αυτα τα χρονια, δε με χαλουσε να εχω ενα 2χιλιαρο πιστωτικο οριο για μπακαπ σε ωρα αναγκης. Πριν λιγες μερες βλεπω στη Μαστερκαρντ (που ειχα να χρησιμοποιησω κανενα 8μηνο) οτι εχουν χρεωσει 30 € ετησια συνδρομη. Πηρα τηλεφωνο με τη μια και τους ειπα οτι δε με ενημερωσε κανενας για τη συγκεκριμενη αλλαγη και δε σκοπευω να κρατησω την καρτα. Το παλικαρι του σαπορτ της Αλφα Μπανκ μου ειπε οτι θα κανει αιτηση στο αρμοδιο τμημα μπας και κοψουν την ετησια συνδρομη. Με περνει λοιπον τηλεφωνο μετα απο λιγες μερες και μου λεει "πηρα αρνητικη απαντηση στο αιτημα μας".

Εγω σε καθε νεα καρτα που μου δινανε σαν αντικατασταση της προηγουμενης, παντα ρωτουσα αν ισχυει το "χωρις συνδρομη" και το ιδιο "2χιλιαρο πιστωτικο οριο" που ειχε η πρωτη καταραμενη Αμερικαν Εξπρες. Αν μου λεγανε για 30αρι ετησια συνδρομη, δε θα το εδινα για μια καρτα που στην ουσια δε χρειαζομαι. Μετα πηρα και μιλησα ο ιδιος με το αρμοδιο τμημα και τους ειπα "σας παρακαλω ακυρωστε την καρτα κι επισης σβηστε αυτο το 30αρι χρεος που βλεπω στο αππ γιατι το βλεπω κι ανεβαζω πιεση".
Το παλικαρι εδειξε κατανοηση και μου ειπε "καταλαβαινω απολυτα το παραπονο σας, θα κανω κι εγω τωρα μια αιτηση ακυρωσης της καρτας και διαγραφη της συγκεκριμενης χρεωσης και πιστευω οτι αυτη τη φορα θα γινει δεκτη".

Ωραια μπαλιτσα με επαιξε το τυπακι και μου εδωσε ελπιδα. Ετοιμος ημουν να κοψω κανενα χριστουλακι αλλα ηταν ξυπνιος και με μαλακωσε. Σε καποια φαση με ειχε βαλει στην αναμονη για να ρωτησει ενα συναδελφο του, προλαβα κι εριξα μερικα καντηλια για να ερθω στα ισα μου καθως επαιζε η μουσικη της αναμονης :shifty:

Παιδες εχουνε δικαιωμα να αλλαξουν ετσι τους ορους χρησης της καρτας χωρις ενημερωση (ουτε εμαιλ ουτε τηλεφωνικα) και να απαιτουνε να τους πληρωσουμε τα γαμησιατικα? :hmmm: