Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#761003 Σκεφτομαι να παω μια εβδομαδα το καλοκαιρι στο νησι με πλανο 3 βραδιας Λεμεσσο και 3 βραδια Αγια Ναπα και περηγηση περιξ. Μου ξεφευγει κατι;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#761004 Τα πάντα είναι σχετικά, εξαρτάται από το τι θες να δεις και να κάνεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#761009 Μηπως να προτιμουσες Προταρα αντι για Αγια Ναπα?
Άβαταρ μέλους
By glf
#761027 Ναι Αγία Νάπα για μια ημέρα είναι να δεις το μέρος.
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#761098 Κατοπιν ωριμου σκεψεως και ακουγωντας τις συμβουλες σας εκλεισε και ο Πρωταρας. Αποστολή εξετελεσθη.
Άβαταρ μέλους
By glf
#761100 Πόσο βγαίνει το αεροπλάνο;
Άβαταρ μέλους
By skous
#761373 Συγγνώμη που στο λέω αλλά έκλεισε με διαφορά την χειρότερη εποχή από άποψη ζέστης και υγρασίας....

Επίσης δεν συμφωνώ για Προταρα, αν στην Αγία Νάουσα θέλεις 1 μετά (σιγά ούτε 2 ώρες δεν θες...) στον Προταρα θέλεις μισή ωριτσα :)

Αν μιλάμε για μπάνιο, οκ, περί ορέξεως, εμένα η Ναπα μου φαίνεται καλύτερη σε παραλίες

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#890449 Το επόμενο σκ θα είμαστε Πάφο για ένα βράδυ
Πού είναι καλύτερα να μείνουμε ώστε να αποφύγουμε τα ΜΜΜ και να περπατιεται πιο άνετα;
Δεν κοιτάω για ενοικίαση αυτοκινήτου γιατί ξεφεύγει.

@dimik είσαι κοντά ;
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Το επόμενο σκ θα είμαστε Πάφο για ένα βράδυ
Πού είναι καλύτερα να μείνουμε ώστε να αποφύγουμε τα ΜΜΜ και να περπατιεται πιο άνετα;
Δεν κοιτάω για ενοικίαση αυτοκινήτου γιατί ξεφεύγει.

@dimik είσαι κοντά ;
Είμαι Λεμεσό κάνα 40-50λεπτο μακριά

Περπατιεται και Κύπρος δεν πάει μαζί, πρώτα από όλα θα είναι 30+ η θερμοκρασία, 2ον οι αποστάσεις είναι μεγάλες, όλες οι πόλεις είναι απλωμένες.

Πήγαινε στο maps και ότι βρεις πιο κοντά στα Δημοτικά Μπάνια το οποίο είναι κεντρικό σημείο της παραλίας, από εκεί μπορείς να κυκλοφορήσεις και παραλιακά και προς το κέντρο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#890458 Κλείσαμε σ ένα Κέφαλος κάτι κοντά στην Κάτω Πάφο
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#890520 Τι ντόπιες λιχουδιές έχει να δοκιμάσουμε και πού; Πέρα από σεφταλιά και χαλούμι και ζιβανα να πάνε τα φαρμακια κάτω
Άβαταρ μέλους
By dimik
#890521 Ντόπιες λιχουδιές λεει....

Μείνε στα γνωστά δεν είναι για τους γευστικους μας κάλυκες.

Αν σου αρέσουν τα σιροπιαστα μπες σε έναν φούρνο Ζορμπά και πάρε δάχτυλα και πουρεκια για επιδόρπιο μετά τις σεφταλιες. Τα δάχτυλα είναι μακρόστενο τηγανητό ζυμαράκι διπλωμένο με καρύδια και μέλι-σιρόπι, τα πουρεκια είναι με ανθότυρο μέσα ζαχαρη άχνη και σιρόπι, τηγανητά κι αυτά.

Από αλμύρα το λουκάνικο-παστουρμάς ταιριάζει με την ζιβανια αν σου αρέσουν τα πικάντικα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#890616 Έχει τουλάχιστον καλή συγκοινωνία; Γιατί στα λεωφορεία είδα κάτι ένα κάθε μια ώρα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#890619 Όχι οι συγκοινωνίες είναι για κλάματα. Σκέψου ότι έχουν 10-15 χρόνια που λειτουργούν πριν δεν είχε τίποτα.

< >