saxon_747 έγραψε:Geo f1 έγραψε:
Φασισταρια
Πυροσβεστήρα είχαν, όχι τσεκούρια
Τσεκούρια έχουν οι δημοκράτες, αρχηγοί των κομμάτων που ίδρυσαν οι δικτάτορες

Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Πολυτεχνειούπολη: Το βίντεο με το επεισόδιο για μια αφίσα σε κυλικείο- «Έφαγα ένα δυνατό χαστούκι, με απείλησαν», λέει το θύμα της επίθεσης
«Έκανα το αυτονόητο. Τους είπα ήρεμα ότι δεν θέλω αφίσες στο τζάμι. Δεν τους φώναξα, δεν τους προσέβαλα», λέει η Γεωργία Τύρου στο protothema.gr
που ειναι οι μιτουδες???
Που θες να καταλήξεις;
Σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ, είχε ξανασυλληφθεί στο παρελθόν, οπότε δεν ειναι πρωτάρης στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Απο την άλλη, και η κοπέλα που εισέπραξε το χαστούκι, φαίνεται σαν να επιζητούσε την...δημοσιότητα του γεγονότος.
Η κάμερα ηταν στημενη πριν εξελιχθει το επεισόδιο, ενω στο κατω κατω της γραφής, θα μπορούσε να τους αφήσει να κολλήσουν την αφίσα και μετα να την κατεβάσει.
Οσο και να είχε δίκιο, ήταν δεδομένο το τι θα ακολουθούσε.
Αυτή μπορεί να θεωρεί ότι με δημοσιότητα μπορεί να προφυλάξει ίσως το χώρο της από παρόμοιους όμορφους ακτιβισμούς στο μέλλον.
Περικλής κερνά, «Ανατόλια» και City College πίνουν | ΕΦΣΥΝ
https://www.efsyn.gr/ellada/ekpaideysi/ ... ege-pinoyn

Πρωτοφανές, πέφτω από τα σύννεφα, δεν ξέρω τι να πω, μένω άφωνος, ποιός να το περίμενε;;;
Κάτσε να σκεφτώ... Όχι, δεν μου έρχεται άλλη κλισέ φράση.
Κανείς δεν το περίμενε οι δεξιοί να παραβιάσουν κάθε έννοια ηθικής για να κάνουν αυτό που τους δίνει μίζα. Δεν είναι πως το έχουν ξανακάνει με οτιδήποτε άλλο έχουν πιάσει στα χέρια τους δηλαδή...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Αναρωτιέμαι πως θα κανουν τα εργαστήρια (πχ της ιατρικής)
περιμένω να ανακοινωθούν τα προγραμματα σπουδων και τα δίδακτρα
Άδεια λειτουργίας 4 Μη Κρατικών Πανεπιστημίων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr, ενέκρινε η ΕΘΑΑΕ.
Τα πανεπιστήμια αυτά είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Ανατόλια, το City York και το University of Keele.
Τα συγκεκριμένα ιδρύματα κατέθεσαν πολυάριθμα προγράμματα σπουδών, καλύπτοντας ευρύ φάσμα επιστημών και κλάδων, με σημαντικό αριθμό εισακτέων φοιτητών:
UNIC ATHENS (850 θέσεις): Προσφέρει προγράμματα όπως Ιατρική (MD), Ψυχολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων με διάφορες κατευθύνσεις, Μηχανική και Πληροφορική, Φαρμακευτική και Νομική.
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Ανατόλια (183 θέσεις): Σχολές Ανθρωπιστικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδικεύσεις, Τεχνολογίας και Επιστημών, με προγράμματα σε Αγγλική Γλώσσα, Πολιτικές Επιστήμες, Βιολογία, Πληροφορική.
City York (337 θέσεις): Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιστήμη Υπολογιστών, Ψυχολογία, Νομική με στοιχεία ελληνικού και αγγλικού δικαίου, καθώς και Ανθρωπιστικές Επιστήμες.
University of Keele (170 θέσεις): Προσφέρει Νομική, Εγκληματολογία με περιβαλλοντικό ή δικαστικό προσανατολισμό, Ψυχολογία και Ιατρική με ειδίκευση στην Εμβιομηχανική.
Πρόκειται για παραρτήματα πανεπιστημίων του εξωτερικού, όπως το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC Athens), το The University of York, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Ανατόλια (σε συνεργασία με το Open University) και το The University of Keele.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/4876 ... krithike-i
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
bebes έγραψε:Βλέπω εχουν και ειδικότητες "υψηλής ζήτησης".Εννοείται υψηλής ζήτησης, εκεί θέλει να πάει ο κόσμος, τι νόημα έχει να έχεις χαμηλής ζήτησης;
Αναρωτιέμαι πως θα κανουν τα εργαστήρια (πχ της ιατρικής)
Σχετικά με τα εργαστήρια πλέον παίζει πολύ το augmented reality για τέτοια πράματα. Το πρακτικό/κλινικό μέρος σε νοσοκομεία κατόπιν συμφωνίας.
Σχετικά με την αξιολόγηση και σύγκριση αποφοίτων από τέτοιες* σχολές δεν ξέρω, δεν είναι εύκολο να πει κανείς. Δεν ξέρω, δεν τα έχω γνωρίσει από κοντά όπως τα ελληνικά πανεπιστήμια και σαν φοιτητηής και σαν διδάσκων αλλά σε σχέση με τμήματα ακόμα και ελληνικών πανεπιστημίων ίσως να μην είναι χειρότερα.
* "Τέτοιες" εννοώ τις σχολές με επώνυμο ξένου πανεπιστημίου είτε πρωτοκλασάτου είτε δευτερο-τριτοκλασάτου σε χώρες άλλες με καθαρά κερδοσκοπικό λόγο ύπαρξης που προωθούνται από επενδυτές.