Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
14%
2
29%
1
14%
1
14%
0
N/A
2
29%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#887178 https://x.com/MateuszMrz8/status/1904944087096078674

The Suzuka circuit management decided to not only replace part of the track surface before this year's GP, but also introduced several bonus and aggressive kerbs and installed a few additional gravel traps.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#887197 Το πράσινο κομμάτι μοιάζει με αυτό στο οποίο είχαν θέμα το 23 τα Πιρέλια στο Κατάρ, αλλά οι ταχύτητες θα είναι αρκετά μικρότερες στις στροφές της Σουζούκα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#887360 Δεν καταλαβαίνω που είναι το epic, μπορεί τα κριτήρια μου να είναι κουκουρουκου

Αυτό που κάνει μπαμ είναι το αριστερό του χέρι που κλείνει την τρύπα για το F-duct σε κάθε ευθεία. Μπήκε στην 130R τέρμα με ένα χέρι ουσιαστικά :ninja:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Δεν καταλαβαίνω που είναι το epic, μπορεί τα κριτήρια μου να είναι κουκουρουκου

Αυτό που κάνει μπαμ είναι το αριστερό του χέρι που κλείνει την τρύπα για το F-duct σε κάθε ευθεία. Μπήκε στην 130R τέρμα με ένα χέρι ουσιαστικά :ninja:

Η Σουζουκα ειναι απο τις πιστες που εχω γραψει απειρα γυρακια σε εξομοιωτες/παιχνιδια και θαρρω πως καταλαβαινω ποιος γυρος ειναι ΚΑΛΟΣ. Στο συγκεκριμενο γυρο το μονο σημειο που πιστευω οτι εχασε μισο κλικ ειναι στο εσακι στο τελος της πιστας. Εκει υπαρχει μεγαλυτερο κερδος αν καβαλησεις πιο επιθετικα το κερμπ στην πρωτη δεξια στροφη στο εσακι κι οχι οπως το πηγε ο Κουμπιτσα (ισα που επιασε το απεξ). Ενα ακομα δειγμα του οριακου γυρου κουαλι ειναι οτι στο συγκεκριμενο αγωνα ξεκινησε 4ος ενω συνηθως ξεκινουσε 7ος-8ος εκεινη τη χρονια (και προφανως παντα μερικες θεσεις μπροστα απο τον ομοσταβλο Πετροφ).

Μπονους το F-duct που ανεφερες κι εσυ, δηλαδη το οτι ολος ο γυρος εγινε με 1.5 χερι :omg:

Παντως αδικια που ελειξε τοσο νωρις η καριερα του με το ατυχημα. Λιγοι οδηγοι με εχουν εντυπωσιασει στη ζωη μου οσο ο Πολωνος.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#887378 Εικόνα

FP1 και ο Γιουκι τα πηγε πολυ καλα, ψιλοαναμενομενο.

Τωρα στο FP2 ο Ντουχαν ειχε ενα τρομερο τρακο στην 1η στροφη γιατι δεν εκλεισε αυτοματα το DRS κι αυτος δεν το ειδε να το κλεισει με το κουμπι :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
PaNick67 έγραψε:
Τωρα στο FP2 ο Ντουχαν ειχε ενα τρομερο τρακο στην 1η στροφη γιατι δεν εκλεισε αυτοματα το DRS κι αυτος δεν το ειδε να το κλεισει με το κουμπι :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Βασικά έπρεπε ο ίδιος να το κλείσει από μόνος του όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, στην είσοδο της 1 μπαίνουν με τέρμα γκάζι.