Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By glf
#886247 Ήμουν προχθές στα Σέρβια. Σε όλη την πόλη δεν υπάρχει ένας φορτιστής. Μόνο στο Βελβεντό και μετά και στη Νεράϊδα.
Τώρα βέβαια κάνουν εργασίες στο Lidl εκεί στα Σέρβια που είναι πάνω στην ΕΟ και βάζουν και αναμονές για 3 pillar φόρτισης δηλαδή 6 θέσεις.
Κατά το Πάσχα θα δούμε τι θα βάλουν και κει. Τουλάχιστο είναι ΕΠΑΝΩ στην ΕΟ και θα βολέψει πολύ κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#886306 Ποιο είναι το πιο φθηνό ηλεκτρικό για εντός πόλης μετακίνηση και να βγάζει άνετα ένα καθημερινό δρομολόγιο Άγιο Δημήτριο - Λυκόβρυση; Οπότε όχι μόνο απόσταση αλλά και πιθανό μποτιλιάρισμα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#886315 Το μποτιλιάρισμα δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα γιό τα ηλεκτρικά. Αν μη τι άλλο, τους προσθέτει ενέργεια από τις συνεχείς επιβραδύνσεις.

Με την ευκαιρία, ξέρουμε πόσο στοιχίζουν τα ελαστικά για το model Y?
(μέτρο σύγκρισης που με ενδιαφέρει είναι τα continental που αγόρασα χτεες για το δικό μου με €750.)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το μποτιλιάρισμα δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα γιό τα ηλεκτρικά. Αν μη τι άλλο, τους προσθέτει ενέργεια από τις συνεχείς επιβραδύνσεις.

Με την ευκαιρία, ξέρουμε πόσο στοιχίζουν τα ελαστικά για το model Y?
(μέτρο σύγκρισης που με ενδιαφέρει είναι τα continental που αγόρασα χτεες για το δικό μου με €750.)

Ένα 235/55/19 Hankook evo2 ev με sound dampening που έπρεπε να αντικαταστήσω στο id4 από σκίσιμο γιατί δε το κάλυψε η Χέρτζ ήταν 180 ευρώ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#886327 Το πίσω δικό μου με 255/35/18, μάλλον βγήκε πιο ακριβά αν κρίνω από το σύνολο. Δεν έχω βέβαια το breakdown του κόστους ανά ελαστικό, και είναι και run-flat.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#886350 Γιατί τόσο ακριβά; Ο,τι γλυτώνεις δλδ από αλλού (λάδια κλπ) τα δίνεις εκεί;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dimitris_P έγραψε:Γιατί τόσο ακριβά; Ο,τι γλυτώνεις δλδ από αλλού (λάδια κλπ) τα δίνεις εκεί;

Αν αναφέρεσαι στα ελαστικά, 19αρια λάστιχα για suv σε παρόμοιο μέγεθος δεν έχουν διαφορά αν είναι για θερμικό ή ηλεκτρικό. Και στις δύο περιπτώσεις τα λάστιχα θα τα αλλάξεις σε ίδια περίπου χλμ

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#886384 320 η 4αδα για 16αρια σε ένδειξη XL.
Μόνο οικονομία!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By Serf
#886667 Γνωστός ( :innocent: ) κράτησε στατιστικά για όση ώρα μπόρεσε (λόγω κίνησης) να οδηγήσει με 145χαώ σταθερά (η ταχύτητα έπεσε σε διόδια και σήραγγες και ανέβηκε για 1'-2' κοινής πορείας με Taycan).

Εικόνα

Tesla Model Y Performance 2024
Άβαταρ μέλους
By glf
#886675 Είπα να δω τι τιμές κρατάνε τα Zoe στη Γερμανία, τώρα που είμαι να πάω και Βερολίνο και πετυχαίνω αυτό
Εικόνα
Τώρα με έχει φυτιλιάσει άγρια!!! έπαθα ζημιά! :metalo:
Παίζει να είναι και 17αρες
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#886681 Δε πολύ πάνε στο Zoe. Να τις έχεις υπόψη σου όταν το αλλάξεις με το Renault 5 που θα πάρεις! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:https://vm.tiktok.com/ZNdRGyk1c/

Οι ανθρωποι που παρκαρουν γραφοντας στα @@ τους θεσεις αναπηρων, οικογενειων με μωρα, φορτισης ηλεκτρικων, ειναι τοσο ζωα που θα κανουν μονοι τους χωρο. Στα παρκινγκ πολυκαταστηματων δε ουτε η ΕΛΑΣ μπορει να κοψει κληση γιατι ειναι ιδιωτικα, ουτε η ασφαλεια αποζημιωνει.
Κοινως δεν θες να μπλεξεις ειδικα με τον τυπο του Κορσα

Ασε που και ο ηλεκτρικος παρανομος ειναι ετσι σταματημενος