Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Εγω κανω την ανακυκλωση μου, χρησιμοποιω μεταλλικα καλαμακια κι εχω τη συνειδηση μου καθαρη :s_yes

Στα @@ μου αν θα σωθει ο κοσμος (εμου και των παιδιων μου συμπεριλαμβανομενων) απο την οικονομια σε λαστιχα και βενζινες της Φ1 :twisted:

Εδω τα αλλα τα ζωντοβολα τα Αμερικανακια βγαλανε για προεδρο το ψεκι τον Τρομπα που δεν πιστευει καν οτι υπαρχει κλιματικη αλλαγη και δεν τον απασχολει καν να παρει μετρα για τη διασωση της γης. Θα αισθανθω εγω τυψεις που σκεφτομαι "δε γαμεις" για τις 100 ωρες που κρατανε συνολο ολοι οι αγωνες της χρονιας? :protest:

Ρε μπας και μας διαβαζει ο Τρομπας? :help:

Τραμπ: Eπαναφέρει τα πλαστικά καλαμάκια - «Τα χάρτινα είναι αηδιαστικά, διαλύονται στο στόμα»

https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/16 ... -sto-stoma
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#882665 Six new F1 rules you need to know about for 2025

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:H Red Bull στοχεύει ξεκάθαρα στο WDC.

Να αλλά απέλυσαν τον Πέρεζ, που σημαίνει ότι τους τσούζει το Κατασκευαστών... Το είπαν κιόλας ότι τους στοίχισε βαριά η απώλειά του. Να μου πεις, τον πιτσιρικά βρήκαν; Έπρεπε να βάλουν κάποιον δικό τους. Η άλλη επιλογή ήταν ο Sainz, αλλά θα γίνονταν σφαγή.

George_Prix έγραψε:Απο την αλλη μερια επισης εχουμε ακουσει οτι οι ομαδες σε μερικους αγωνες δε μπορουσαν να φερουν την ασπρη (σκληρη) γομα στο σωστο παραθυρο (θερμοκρασια) λειτουργιας, κατι που παραπεμπει σε κουτσουρα.

Παίζει κι αυτό που λες, αλλά παίζει και ότι η κάθε ομάδα φέρνει το μονοθέσιό της έτσι όπως πιστεύει ότι την βολεύει. Οπότε έχουμε 5 διαφορετικές γόμες, ωραία; Σε 4 πίστες είναι η C1 και C2. Σε λέει σε 13 πίστες είναι η C2 και η C3, Σε άλλες 7 είναι η C4 και C5. Οπότε θα φτιάξω το μονοθέσιο μου να δουλεύει αυτές τις γόμες. Παράλογο; Εκτός από την Ferrari που πάντα θέλει να κερδίζει την Monza, όλοι οι άλλοι πηγαίνουν βάσει στατιστικών. Δεν φταίει η Pirelli αν της ζητάνε τρελά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#882894 https://f1i.com/news/530640-dayton-coul ... debut.html

Dayton Coulthard steps into car racing with GB4 debut

Εικόνα

Γκεακο εμπ1ς;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#882992 Εντάξει, για να είμαστε δίκαιοι, ο Πάμπλο μεταχειρίζεται ένα μεγάλο αν, καθώς το proper car προϋποθέτει συνδυασμό ανταγωνιστικού αυτοκίνητου που να εφαρμόζει ικανά με τα θέλω και το στιλ του Λουίτζι. Επίσης, για να μην είμαι κρυψίνους, να ομολογήσω άνευ ξύλου ότι βλέπω χλωμό, ίσως όχι όμως αναιμικό, το ενδεχόμενο να δείξει ανίκητος ο Λουίτζι στη δύση της καριέρας του, οδηγώντας επί ίσοις όροις (αναφορικά με τα μονοθέσιά τους) εναντίον του Βερστάπεν, του οποίου το άστρο μεσουρανεί. Σε κάθε περίπτωση Πάμπλο όταν έτρεχες, πριν βέβαια δώσεις τη σκυτάλη της αγάπης μου στον Οβιέδαρο, σε υποστήριζα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Bayern7 έγραψε:Εικόνα

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Καλά εσύ περίμενες να το πει και ο γίγαντας Ιωάννης Παύλος Μοντόγια αυτό που γνωρίζει όλος ο πλανήτης;

ΥΓ: Γαμώ το βάζελο είπαμε σήμερα Άγια μέρα που είναι;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#883007 Σεβαστη η αποψη ενος πρωην οδηγου και δη νικητη Φ1.
Δε θα τα ισωπεδωσουμε ολα.

Για να δουμε
Αυριο θυμιζω εχουμε το event παρουσιασης του 2025 στο Λονδινο.

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... NKcJUxYxS2

It will also be streamed for free on F1’s social media channels, including YouTube.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:Τι τσίρκο είναι αυτό...

Τα έλεγε ο μουσατος...

Εδω συμφωνω, για τσιρκο τα εχω κατι τετοια... Ουτε καν βαζω να τα δω, ακομα και τωρα που εχω στερητικο συνδρομο και θελω τη δοση μου (απο Φ1) :lipsealed: