Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#881604 S-cross το είδα από κοντά σε αντιπροσωπεία, μόνο σε κατάμαυρο χρώμα βλέπεται και πάλι δεν είναι αυτοκίνητο που θα αγόραζα, για καθαρά εμφανισιακούς λόγους.

Ένα μικρό update, η BMW δε φεύγει όσο εύκολα θα περίμενα, της έκανα και ένα Service προληπτικό, δεν παίζει να υπάρχει πιο καλοσυντηρημένος άσος εκεί έξω, αλλά η αγορά δε κινείται (είναι και στην επαρχία το αυτοκίνητο, υποθέτω παίζει και αυτό το ρόλο του), αλλά ξέρω πως έτσι λειτουργεί το πράγμα, κάλλιστα μία τυχαία μέρα μπορούν να εμφανιστούν 2-3 ταυτόχρονα.

Οδήγησα Mokka, που βρίσκεις καινούριο στα ~21Κ, πολύ συμπαθητικό και όμορφο από κοντά, αν και στις πίσω θέσεις δείχνει τη φτήνια του, ιδανικά θα το προτιμούσα σε κάποια diesel ελαφρώς μτχ εκδοχή του για φουλ οικονομία, αλλά δυστυχώς δεν παίζει συνδυασμός diesel και αυτόματο.
Eπίσης οδήγησα Vitara 24 4wd, το οποίο το βρήκα έως και fun to drive, μετά είδα ότι είναι πανάλαφρο για τον όγκο του και το απέδωσα εκεί. Με έβαλε σε πιο ζεστές σκέψεις..
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881678 Σωκράτη το Μωκα που το οδηγησες το λιμπιστηκες vs πεεμβε;
Σίγουρο αυτό;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#881687 Δε προκειται να λιμπιστώ κανενα απ οσα κοιταζω αν το συγκρινω οδηγικα με το bmw.

Το χω παρει αποφαση αυτο, αλλα λιμπιζομαι ιδιαιτερως τον συγχρονο εξοπλισμο, το stress free του καινουριου, τις χαμηλες καταναλωσεις κ.ο.κ

Τωρα αν μελλοντικα γινει ανυποφορο το να μην περναω και λιγο χρονο με κατι πιο σπορ, τα mx5 παντα εκει θα ειναι για 2ο :eat:
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#881688 Επειδη απο βιτσιο εχω παντα ενα tab ανοιχτο στο car για μιατα, θεωρω οτι πρεπει να'ναι καποιος τελειως σφυριγμενος για να πληρωσει αυτα που ζητανε εδω και ενα δυο χρονια.
Οι τιμες στα μκ1 & 2, κανουν το nd να μοιαζει ευκαιρια...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#881689 Στα NC που τα παρακολουθω χρονια δε βλεπω τραγικες μεταβολες, αντε να χουν τσιμπησει μεσοσταθμικά 1-2Κ την τελευταία 5ετια
Θυμαμαι πως παντα κατα μεσο ορο επαιζαν στα 6-10Κ τα φαινομενικα νορμαλ nc
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#881713 Δεν έχω εμπειρία από τα iconic 1 - 1.5 - NB , αλλά πλέον νιώθω πως πέρασαν τα χρόνια τους.
Εμφανισιακά δε μου αρέσει καμία γενιά με εξαίρεση την τρέχουσα, απλά το NC έχει μία ιδανική στα μάτια μου ισορροπία σύγχρονου και αναλογικού.
Πισωκίνητο στα 1100 κιλά με κάποια στοιχειώδη specs ασφαλείας και 6-7-8 χιλιάρικα που έχει σήμερα δε ξέρω αν θα ξαναϋπάρξει εκεί έξω στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#881724 Σιγουρα περασαν τα χρονια τους με οτι αυτο συνεπαγεται σε θεματα ασφαλειας, καταστασης αυτων που εχουν απομεινει και ενδεχομενως επαρκειας ανταλλακτικων στο μελλον.

Το εμφανισιακο ειναι προφανως υποκειμενικο ζητημα. Κατ'εμε nd & na ειναι :inlove: αλλα και το nb με 2 πραμματακια σουλουπωνεται ευκολα.
Οδηγικα πολυ πιο ευχαριστα και αναλαφρα οι 2 πρωτες γενιες, πιο σοβαρο και μεγαλυτερα περιθωρια προσφυσης το NC. Αν αυτο ειναι καλο ή κακο εξαρταται απο τα γουστα του καθενος.

Να σημειωσω πως τα δυο πρωτα τα ειχα, nc απλα εχω οδηγησει καποιες φορες και nd δυστυχως η σχεση μας περιοριζεται στο οτι εχω κατσει στην αντιπροσωπεια σε ενα rf :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881735 Σωκράτη με κυβικά έχεις θέμα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881753 Άλλο σκεφτόμουν αλλά καλορίζικο

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... 783-bmw-z4
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881814 Πήγαινε δες το και μετά πες μου αν θα αγοράσεις σουβλάκι με bmx μοτέρ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#882304 Εικόνα

Τι θα γίνει Μποκολη;