Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#878699 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα μετά από καιρό.
Αυτή την φορά δεν έχει σεντόνι διαβάσματος.
Αλλά βιντεοσεντονο
Άβαταρ μέλους
By glf
#878705 Ωραίο και το vlog.
Έκατσα να δω τις σημειώσεις μου, εγώ είχα κάνει 2 στάσεις για την Αυστρία. Vorchdorf - Hub Frutura που είχε και McDonalds και μετά στο Altlengbach σε βενζινάδικο OMV που είχε και μια σάλα-εστιατόριο (αν και δεν το τιμήσαμε). Οι πιο ακριβές φορτίσεις στο ταξίδι, κακώς δεν έψαξα τα Tesla.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Thomas_C200K έγραψε:Καλησπέρα και καλή εβδομάδα μετά από καιρό.
Αλλά βιντεοσεντονο

https://ematrica.nemzetiutdij.hu/en/vig ... -selection

Μην ταλαιπωριέσαι να σταματάς βενζινάδικο. Τιμή ίδια με αυτή που πλήρωσες

Τα διόδια στη ΒΜ βγαίνουν πιο φτηνά αν πληρώνεις με κάρτα παρά με κέρματα ευρώ, ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
BARHonda έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Καλησπέρα και καλή εβδομάδα μετά από καιρό.
Αλλά βιντεοσεντονο

https://ematrica.nemzetiutdij.hu/en/vig ... -selection

Μην ταλαιπωριέσαι να σταματάς βενζινάδικο. Τιμή ίδια με αυτή που πλήρωσες

Τα διόδια στη ΒΜ βγαίνουν πιο φτηνά αν πληρώνεις με κάρτα παρά με κέρματα ευρώ, ενδιαφέρον

Φίλος κάηκε, επειδή είμαι χεστης κάνω μια στάση ξεμουδιασματος και την αγοράζω.
Ναι με κάρτα είναι φθηνότερα τα διόδια των γειτόνων.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
glf έγραψε:Ωραίο και το vlog.
Έκατσα να δω τις σημειώσεις μου, εγώ είχα κάνει 2 στάσεις για την Αυστρία. Vorchdorf - Hub Frutura που είχε και McDonalds και μετά στο Altlengbach σε βενζινάδικο OMV που είχε και μια σάλα-εστιατόριο (αν και δεν το τιμήσαμε). Οι πιο ακριβές φορτίσεις στο ταξίδι, κακώς δεν έψαξα τα Tesla.

Έχω παραλείψει του ηλεκτρικούς στο εν λόγω βίντεο αλλά δεν ήθελα να ξεχειλωσω άλλο.
Θα το πω εδώ.
Ουγγρική βινιετα είναι μισή τιμή για τα ηλεκτρικά
Εννοείται φορτίσεις σε Τέσλα
Και Σερβία τζάμπα φορτίσεις είτε σε Τέσλα είτε σε φορτιστές σε παρκιδες.
Το μειονέκτημα των παρκιδων είναι ότι δεν έχουν τπτ πλην WiFi στον φορτιστή.
Άβαταρ μέλους
By glf
#878718 Από ότι είχα δει και γω, υπάρχει το site του υπουργείου μεταφορών της Ουγγαρίας που έχει την καλή τιμή και υπάρχουν και ένα σωρό σελίδες που πουλάνε πιο ακριβά.
Βλέπω στη revolut ότι είχα δώσει 16,3€ για την 10ημερη βινιέτα της Ουγγαρίας από το nemzetiutdij.hu
(μια από τις δουλειές που έκανα όσο φόρτιζα)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#878720 16,25 είχα δώσει κι εγώ για τη 10ήμερη στην Ουγγαρία. Η μειωμένη τιμή είναι αυτή;
Τι εστί παρκιδες;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#878723 Στο σάιτ δεν βλέπω κάποια διαφοροποίηση για ηλεκτρικά. Τα 16.3€ είναι η κανονική τιμή για επιβατικά αυτοκίνητα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Scotch έγραψε:16,25 είχα δώσει κι εγώ για τη 10ήμερη στην Ουγγαρία. Η μειωμένη τιμή είναι αυτή;
Τι εστί παρκιδες;

Τα πάρκινγκ στον αυτοκινητόδρομο.
Είναι κανονική τιμή αυτή
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#878732 Χμμ μάλλον το κατήργησαν από φέτος, γιατί δεν το είδα...
Σίγουρα πέρσι οι υποψιασμένοι πέρναγαν είτε δωρεάν είτε με μισή τιμή
Τσεχία φέτος έγινε μισή τιμή σε σχέση με τα θερμικά.
Πρέπει να ρωτήσω δύο φίλους
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#881255 Χρωστάω απαντήσεις
Κυρίως προς τον Scotch
Τα ηλεκτρικά δεν έχουν έκπτωση στην Ουγγαρία. Οι μέρες ευφορίας πέρασαν.
Σίγουρα σίγουρα έχει δωρεάν φορτίσεις σε πάρκινγκ στον αυτοκινητόδρομο. Αλλά δεν έχουν υποδομές για να περάσεις την ώρα. Ρώτησα σέρβο και είπε ότι είναι τζάμπα, δεν το παίρνω πάνω μου όμως
https://www.putevi-srbije.rs/index.php/ ... c-chargers
Λινκ που μου έδωσε.
Και μια είδηση που θα αρέσει.
Όσοι έχουν βγάλει epass Σερβίας και έχουν Euro6 αυτοκίνητο έχουν 10% έκπτωση. Πρέπει να δώσουν τα στοιχεία του οχήματος τους.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#892799 Κατηφόρισα Αθήνα μέσω Βαλκανίων φέτος, η οψιόν της Ιταλίας έφαγε άκυρο μετά τα περσινά και μάλιστα κάπου πήρε το μάτι μου ότι χθες προχθές είχε κάτι ακυρωμένα δρομολόγια Αδριατικής λόγω απεργίας. Λυπάμαι αυτούς που την φάγανε και πάλι

Για απίστευτα καλή μου τύχη φέτος δεν έχασα συνολικά ούτε μία ώρα στα σύνορα. Σε αυτά που φοβόμουν περισσότερο, Ουγγαρία - Σερβία, σε 10-15 λεπτά είχα ξεμπερδέψει. Το ίδιο και Σερβία - Β.Μακ και Β.Μακ - Ελλάδα

Εκκίνηση από Μπρνο 03:45, άφιξη Σαλόνικα εχθές 17:30 και άλλα 20 λεπτά μετά να πάω στο ξενοδοχείο λόγω φάκεν κίνησης
Και σήμερα το πρωί εκκίνηση από Σαλόνικα ~09:20, άφιξη σπίτι 14:15. Η ΕΟ (το ρεύμα προς Αθήνα μόνο απ'ότι κατάλαβα) στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου είναι κλειστή και έτσι μας πήγανε από παλιά ΕΟ. Θυμήθηκα ότι το είχα κάνει αυτό το κομμάτι το 2006 με τη μηχανή στο πρώτο μου μοτοταξίδι προς τα πάνω.

Η μόνη γκαντεμιά του ταξιδιού, όταν μάλιστα μόλις είχα μπει Ελλάδα, πετραδάκι έσκασε στο τζάμι και έχει κάνει μία ρωγμή μήκους νυχιού αλλά στο σημείο που είναι, με αυτά που διάβαζα στην carglass δεν ξέρω εάν θα την επισκευάσουν
Άβαταρ μέλους
By PD_Evia
#895475 Καλησπέρα!
Υπάρχει κανείς που να έκανε την εν λόγω διαδρομή μέσω Βουλγαρίας-Ρουμανίας τώρα που ανήκουν πλέον στη Σέγκεν, προκειμένου να μην έχει τις αναμονές της Σερβίας/Σκοπίων στα σύνορα;

Ευχαριστώ!