Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877366 Ρε γμτ στο logitech g915 πληκτρολογιο αρχισε να κανει προβληματα ενα κουμπι. Το C.
Το πατουσα μια φορα και εγραφε 2. Οχι παντα.
Ειπα να το παιξω μαστρορας τρομαρα μου και εβγαλα το καπακι και κατι πειραξα εκει
Με το που εβαλα το καπακι το κουμπι σαν να <επεσε> και εμεινε πατημενο το C....

Δεν εφτιαξε με τιποτα. Εστειλα στο πλαισιο που το ειχα αγορασει και μου ειπαν οτι δεν αναλαμβανουν.
200€ πληκτρολογιο να μην εχει τετοιο αδοξο τελος.
Τι κανουμε? Κανενα σερβις?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimik έγραψε:
Scotch έγραψε:Η χωρητικότητα στο synology (DiskStation DS918+ (4-Bay NAS) --> 3 X Western Digital Red 4TB SATA III (WD40EFRX)) έχει φτάσει στα όριά της:
Εικόνα

Έχουμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση για τον 4ο δίσκο (τώρα φοράει 3) που πρέπει να προσθέσω στο υπάρχον σύστημα;
https://kb.synology.com/vi-vn/DSM/tutorial/What_is_Synology_Hybrid_RAID_SHR

< >

Τι πρέπει να καταλάβω απ' όλα αυτά; :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#877414 How do I expand the storage capacity of SHR?

You can expand the storage capacity of an SHR storage pool by either replacing existing drives with ones of a larger size or adding additional drives.

Replace with Larger Drives

Replace the drives one at a time and use Storage Manager to repair the storage pool. Make sure the replacement drives meet the drive requirements. For more information and detailed instructions, refer to the respective help articles for DSM 7 and DSM 6.2.

Add Additional Drives

Insert drives into the empty drive slots and add them to the storage pool. Make sure the additional drives meet the drive requirements. For more information and detailed instructions, refer to the respective help articles for DSM 7 and DSM 6.2.

Βαλε μεγαλύτερο δίσκο ίδιο μοντελο για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Προσωπικα θα εβαζα 4 καινούριους δίσκους τουλάχιστον 8ΤΒ

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#877429 Εγώ πρόσφατα αγόρασα νας και έβαλα έναν 6αρη και έναν δυάρι (δεν ξέρω γιατί στον δεύτερο τσιγκουνιαστικα) και οι 2 wd red

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#877498 Εγώ στο NAS είμαι εδώ και χρόνια με 6 x WD Red 3TB. Και δεν χρειάστηκε να αλλάξω κάποιον μέχρι σήμερα, πολύ καλά μου πάνε.
Όταν ξεκινήσουν τα κόλπα θα αρχίσω να τους αλλάζω με μεγαλύτερους και γω να ανέβει ταυτόχρονα και το συνολικό διαθέσιμο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#877686 Δεν ξέρω που να το ρωτήσω αυτό, οπότε ας δοκιμάσω εδώ

Γνωρίζει κάποιος στην Αθήνα κάποια καλή/σοβαρή/σωστή εταιρεία που να αναλαμβάνει καλωδιώσεις κτιρίων?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bujinkan έγραψε:Μεγειες < >

Ευχαριστώ!

Μπήκε ο δίσκος. Είναι λογικά τα 10.9TB, αντί για 3 χ 4ΤΒ + 1 χ 8ΤΒ = 20ΤΒ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
#877800 Ναι, έχει RAID που όπως λέει και πιο πάνω σε εξασφαλίζει αν χτυπήσει ένας από τους δίσκους.
Κερδίζεις σε ασφάλεια, χάνεις σε χωρητικότητα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#877826 Μια φορά στη ζωή του μαθαίνει ο μέσος χρήστης την αξία του backup. ;)
Και οι δίσκοι θεωρούνται αναλώσιμα.