Scotch έγραψε:Βαγγέλη θέλει και ερώτημα τι θα πάρεις;
Όταν κατέβεις Αθήνα, να πάμε βόλτα με το Υ. Αρκεί να υπάρχει ακόμη
< >
Thank you
Scotch έγραψε:Βαγγέλη θέλει και ερώτημα τι θα πάρεις;
Όταν κατέβεις Αθήνα, να πάμε βόλτα με το Υ. Αρκεί να υπάρχει ακόμη
< >
axel12p έγραψε:Renault Clio 1.5d! Με 300Km την ημέρα το συζητάμε;
Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές απευθυνθείτε στον κεντρικό αντιπρόσωπο, κύριο dimviii!
vagmag έγραψε:Υπάρχει κ η τελευταία έκδοση του Leaf , που φαίνεται λογική επιλογή τόσο χρηματικά όσο κ σαν αυτονομία .
Κάποιοι στο εξωτερικό λένε για ακριβά ανταλλακτικά .
Εχει κάποια συγγένεια κ με το Zoe ?
vagmag έγραψε:30.000 με την επιδότηση το 58kwh 370χλμ rangedimik έγραψε:vagmag έγραψε:Οπότε αν δεν υπάρχει επιδότηση , ποιες είναι οι επιλογές για ηλεκτρικό …;
Εχουμε ένα i3s με 94000 χιλιόμετρα αυτή τη στιγμή κ μόλις πριν μερικές μέρες , πήραν τη γυναίκα μου αναπληρωτρια στη Νάουσα … ( περίπου 210 χλμ καθημερινά για τη δουλειά κ συνολικά 250-300 με όλες τις καθημερινές μετακινήσεις …
Με τον καιρό μέχρι σήμερα κ από χαλκηδονα , Βέροια , φτάνει η μπαταρία για να πάμε κ να έρθουμε αλλά τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα θα χρειαστούμε κάπου φόρτιση . Μιας λοιπόν κ τα χιλιόμετρα που έχει αυτή τη στιγμή το i3s δεν είναι κ λίγα , σκεφτόμουν μια αλλαγή .
Αλλα με τι ;
Ένα μεταχειρισμένο model 3 long range ; Ή αλλιώς τι σε καινούργιο που ένα έχει κ κάποια αυτονομία σε ταξίδι … κ να μη συμπληρώσουμε κ μια περιουσία δίνοντας το i3 …
Στις αρχικές σκέψεις ήταν το byd atto 3 με επιδότηση , το φρεσκαρισμένο model 3 που με την επιδότηση ήταν στα 30 περίπου , το EX30 με επιδότηση κλπ … τώρα όμως ;
KIA EV3
< >
Πόσο βγαίνει το Kia ?
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν δικαιούνται επιδότηση τα BYD?
vagmag έγραψε:Ευχαριστώ πολύ !
Το ZE50ειναι από το 2020 κ μετά ;
Αντλία θερμότητας είπες έχουν όλα ! Γιατί στην αρχή απογοητεύτηκα όταν το έβαλα για κριτήριο κ έβγαλε περιορισμένα αποτελέσματα στο mobile .
Ηλιοροφή δεν έχει κανένα !
Keyless είσοδο έχουν κάποια λογικά ε ;
Τι άλλο από εξοπλισμό να κοιτάξω ;
CarPlay ασύρματο , κάμερα οπισθοπορείας, συστήματα ασφαλείας τύπου lane change κλπ έχει κάτι ;
Το BYD καλή ιδέα αλλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να μην πάρω την επιδότηση …
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]