Pitt έγραψε:1. Θα έπρεπε η υπηρεσία που τοποθέτησε την απαγορευτική πινακίδα στο τέλος του δρόμου (Α) να είχε τοποθετήσει και ενημερωτική πινακίδα (Π-23) στην είσοδο του δρόμου;
Θα έπρεπε αλλά μάλλον δεν είναι υποχρεωμένοι, σπανιότατα την βλέπω κι εγώ. Μια καλή κίνηση θα ήταν να ενημερώνουν τη γειτονιά με φυλλάδια ότι άλλαξε η σήμανση.
Pitt έγραψε:2. Είναι υποχρεωμένος ο καθένας που έρχεται στο σπίτι μου και παρκάρει στην πυλωτή μου να γνωρίζει ότι ο δρόμος Α είναι μονόδρομος και ενδεχομένως απαγορεύεται να βγεί στον δρόμο Β ακολουθώντας την πορεία (2);
Βάλε μια πινακίδα στην έξοδο της πιλοτής

Pitt έγραψε:3. Τελικώς, η απουσία της πινακίδας (Π-23) δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να ακολουθήσει την διαδρομή (2) χωρίς να θεωρηθεί ότι παρανομεί;
Θεωρώ πως όχι αλλιώς προκαλείται μπέρδεμα ή μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιεί κακόβουλο
Έχουμε έναν ηλίθιο στην πολ/κία που ενώ ο δρόμος έχει μονοδρομηθεί χρόνια τώρα μπαίνει από το επόμενο στενάκι για να κάνει 50 μέτρα παράνομα αντίθετα. Κι άλλοι το κάνουν, ένα περιπολικό να στηθεί εκεί μια μέρα απ'έξω θα κάνει τρελό τζίρο. Θα τους κεράσω και καφέδες να 'ουμ
My Flickr

) και έχουμε βρεθεί πολλές φορές μούρη-με-μούρη με αρκετούς από αυτούς...
και τους είπα ένα ποσό θεαματικά μικρότερο από το πραγματικό
και τη γλύτωσα με 954 μάρκα δηλαδή κάτι στην περιοχή των 50-60 χιλιάδων δρχ. (2001). Πήγα την άλλη μέρα στο ταχυδρομείο, το πλήρωσα και τέλος.

Καλά όλα αυτά, μέχρι εδώ ισονομία, αλλά το να μπαίνει και το εισόδημα είναι λάθος.