Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#867363 Οινόπνευμα να ποτίσει λίγο δύσκολο, καθώς δεν φαίνεται η κόλλα.

Απ'ότι βλέπω το κάνουν με οδοντικό νήμα και μετά οινόπνευμα να καθαρίσει η κόλλα

https://www.youtube.com/watch?v=TkvI8Zla6Us

Τι οδοντικό νήμα χρησιμοποιούν που είναι τόσο ανθεκτικό; Εγώ ξέρω ότι με λίγη πίεση κόβεται.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#867404 Καθόλου δύσκολο,βάλε ενα χαρτί-πανί απο την κάτω πλευρά και ρίξε απο πάνω το οινόπνευμα,κατευθείαν ή με μια σύριγγα.Και πάρε μια πετονιά,οπως έγραψα και πριν και κόψε την κόλλα.Αυτό με το οδοντικό νήμα.....δεν νομίζω να κάνεις δουλειά....
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#867538 Πάρε ένα πλαστικό που χρησιμοποιούμε όταν στοκάρουμε τους τοίχους (υπάρχουν και μεταλλικά, και πλαστικά) και με αυτό ξεκόλλησε το πλαστικό. Θα το σύρεις μεταξύ γυαλιού και πλαστικού.

Έτσι κάνω εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#873203 Ο τύπος μου κάνει φοβερή δουλειά!

Αφού το διόρθωσε τώρα θα περάσει κεραμικό. Έφτιαξε και κάποια σημεία, τοπικά, που είχε φύγει το χρώμα από πετραδακια.

Ένα σκρινσο από το στόρι που ανέβασε. Αύριο θα το πάρω

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#873215 Φανταστικό!!

Θα βάλω φώτο στο άλλο τοπίκ αλλά έχει κάνει και στόρι

https://www.instagram.com/stories/tft.d ... NuOXJ3MW5p

Διόρθωσε βερνικι με πολύ προσοχή γιατί θέλουν προσοχή τα ιαπωνικά, έφτιαξε τα χτυπήματα από πετραδακια, έβγαλε ολα τα πλαστικά, φτερούγα κλπ και έκανε όλες τις εργασιες σε βάθος, έφτιαξε τα φανάρια, έφτιαξε και τις αλκανταρες μέσα και σφραγισε με κεραμικο labocosmetica.

Τιμή 1300

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#873264 @nikos: Είχες ήδη κεραμικό ή τώρα έβαλες πρώτη φορά;

Σκέφτομαι κι εγώ αν θα βάλω κεραμικό (έχω στο Υ) ή ppf ή wrap (για να του δώσω λίγο χρώμα και κάποια επιπλέον προστασία, σε σχέση με το κεραμικό).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#873267 Είχα ήδη και είχαν περάσει 5-6 χρόνια. Ευτυχώς δεν είχε πολύ ζημιά το βερνικι και το είχε προστατέψει όλο αυτό καιρό. Επίσης βοήθησε το πλύσιμο που του κάνω σπίτι με διάφορα σαμπουάν φινισερ κλπ.

Ppf αξίζει αν είναι καινούριο, χωρίς χτυπήματα γραζτουνιες κλπ. Περνάει κι αυτός Ppf και μου έλεγε ότι μπορεί να το βάλει και στην ασφάλεια και άρα αν γίνει κάτι στο καλύπτει.

Ppf είναι φοβερή φάση και θα το σκεφτόμουν αν κάποια στιγμή κάνω ένα refresh στο βερνικι του. Είχε ένα κομμάτι εκεί και μου το έδειξε. Δε μπορούσα με τίποτα να το τρυπησω με κλειδί. Οτιδήποτε κι αν γίνει με ένα θερμοπιστολο έρχεται πάλι στην αρχική του μορφή.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#873268 Το κεραμικό όντως βοηθάει στο πλύσιμο, γλιστράει η βρωμιά.

Θα πάρω να ρωτήσω για ppf. Άντε όμως να ξέρεις ποιο θα βάλεις. Εδώ στη llumar, που είναι και επώνυμη, έβαλαν κάποιοι και δεν έμειναν ευχαριστημένοι.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#873274 Έχει και το Megane αρκετά σημαδάκια από πετραδάκια, καπώ, πόρτα πίσω αριστερά, κάτι μικρά βαθουλωματάκια επίσης, τα επισκευάζει αυτός Νίκο?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Scotch έγραψε:Το κεραμικό όντως βοηθάει στο πλύσιμο, γλιστράει η βρωμιά.

Θα πάρω να ρωτήσω για ppf. Άντε όμως να ξέρεις ποιο θα βάλεις. Εδώ στη llumar, που είναι και επώνυμη, έβαλαν κάποιοι και δεν έμειναν ευχαριστημένοι.

Πήγαινε να τον ρωτήσεις θα σου πει. Τεράστια σημασία έχει η εφαρμογή. Μου έλεγε ότι του έφεραν αυτοκίνητο που είχε μέχρι και μυγακια ΚΆΤΩ από το ppf. Ο,τι να ναι. Αυτό που μου έδειξε ήταν φοβερό, δε μπορούσα να το τρυπησω με τίποτα. Ppf είχε από το εργοστάσιο το δικό μου κάτω-κατω, στη πίσω πόρτα και το αλλάξαμε με καινούριο.

Barhonda ναι, με pdr. Όχι αυτός όμως. Φέρνει συνεργάτη του στο χώρο και το διορθώνει επί τόπου.

Γενικά είναι τόσο ψειρας που δεν θα πάρεις αυτοκίνητο που δεν θα είναι συνολικά τέλειο. Πχ για φανάρια δεν είπαμε κάτι, μου τα διόρθωσε. Για το ppf δεν είπαμε τίποτα, το άλλαξε.

< >
Άβαταρ μέλους
By postruck
#873293 Φανταστική δουλειά σε ενα φανταστικό αυτοκίνητο.... :thumbsup:
Οντως το ppf κάνει δουλειά και αξίζει,αλλα οπως ολα τα υλικά, θέλει και χέρια που ξέρουν πως πρέπει να τα δουλέψουν.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
postruck έγραψε:Φανταστική δουλειά σε ενα φανταστικό αυτοκίνητο.... :thumbsup:
Οντως το ppf κάνει δουλειά και αξίζει,αλλα οπως ολα τα υλικά, θέλει και χέρια που ξέρουν πως πρέπει να τα δουλέψουν.

Έτσι είναι. Έχει σημασία ο άνθρωπος που θα το φτιάξει να το προσέξει σαν δικό του με σεβασμό.

< >