Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#868789 Από την ώρα που τον γράφουν μέχρι να γμσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως περνάει από 40 κύματα, και φυσικά ο τελευταίος στην αλυσίδα και πρώτος στην ευθύνη είναι ο τσεος. Αν δεν ήταν υπεύθυνοι για τπτ θα πληρώνονταν βασικό.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
mjacob έγραψε:
Scotch έγραψε:@ mjacob: Αν συνδέσω τον προτζέκτορα με laptop και δουλεύω κανένα 10ωρο τη μέρα, θα πάρω τη λάμπα στο χέρι ή έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που τα θυμάμαι;

Νομίζω δίνουν 30.000 ώρες
Για δουλειά πάντως δεν νομίζω να σε βολέψει :hmmm:

Μάλλον δεν θα με βολέψει. Οπότε κοιτάζω και για οθόνη. Ποια προτείνουμε (από uk η αγορά); Για excelόφυλλα αποκλειστικά, 29"+ (μέχρι 32"), ιδανικά 2560χ1080 ή 2560x1440 και σε λογική τιμή, μιας και δεν θα είναι για όλο το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Chris έγραψε:Από την ώρα που τον γράφουν μέχρι να γμσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως περνάει από 40 κύματα, και φυσικά ο τελευταίος στην αλυσίδα και πρώτος στην ευθύνη είναι ο τσεος. Αν δεν ήταν υπεύθυνοι για τπτ θα πληρώνονταν βασικό.
Χαμηλό quality control it is
Άβαταρ μέλους
By dimik
#868795 Απλά είναι ΓΤΠ έχουν ινδούς-ρομποτάκια για να βγάζουν την δουλειά και πουλάνε π@τσα για σαλάμι για να μην πιάσω κάτι άλλους κολοσσούς τύπου Netskope.

Απλά οι τσέοι των μεγάλων τα κάνουν πλακάκια μεταξύ τους και παίζει ένα ιδιότυπο bartering για να πουλάνε marketing ότι έχουν οι μεν για πελάτες τους δε και αντίστροφα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Scotch έγραψε:Μάλλον δεν θα με βολέψει. Οπότε κοιτάζω και για οθόνη. Ποια προτείνουμε (από uk η αγορά); Για excelόφυλλα αποκλειστικά, 29"+ (μέχρι 32"), ιδανικά 2560χ1080 ή 2560x1440 και σε λογική τιμή, μιας και δεν θα είναι για όλο το χρόνο.

Βολεύεσαι με 2 ίντσες λιγότερες;

Εικόνα

mjacob έγραψε:Λάθος εργαλείο *για εσενα*

Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος ότι το σχόλιο μου αφορούσε τη δική μου χρήση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Zorz έγραψε:
Scotch έγραψε:Μάλλον δεν θα με βολέψει. Οπότε κοιτάζω και για οθόνη. Ποια προτείνουμε (από uk η αγορά); Για excelόφυλλα αποκλειστικά, 29"+ (μέχρι 32"), ιδανικά 2560χ1080 ή 2560x1440 και σε λογική τιμή, μιας και δεν θα είναι για όλο το χρόνο.

Βολεύεσαι με 2 ίντσες λιγότερες;

Είναι τέτοια η τιμή, που χαλάλι οι 2". Το μόνο κακό ότι έχει παράδοση 28/7 και θα την ήθελα πιο γρήγορα (24/7 ιδανικά) :(
Άβαταρ μέλους
By dimik
#868810 MSI G32CQ4 E2 31.5 Inch WQHD Curved Gaming Monitor - 1500R 2560 x 1440 VA Panel, 170Hz / 1ms, Adaptive Sync, - DP 1.2a, HDMI 2.0b CEC https://amzn.eu/d/0aRTgMw1

Ναι πιο ακριβή αλλά το real estate πληρώνεται και επίσης έχει γρήγορη παράδοση με amazon

< >
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#868811 Εγώ λέω QHD (δλδ 1440p) σε 32" ότι έχει κάκιστη ποιότητα πλέον.

Σε 24" είναι ιδανική ποιότητα εικόνας.
Σε 26" ήδη οριακή.
Σε 32" δεν θα πήγαινα με QHD.

Έχω και setup με 2χ24, και 2χ26.
Το 2χ24 σαφώς προτιμότερο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#868815 Δεν πιστεύω να βάζεις όμως κάνα display scale στο 150%? Ούτε καν στο 125
Αν τα μάτια σας αντέχουν QHD σε native display scale σε 24 και 27 ίντσες στα windows μπράβο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868816 Νομίζω στην περίπτωσή μου (excelόφυλλα) μετράει περισσότερο το μέγεθος από την ποιότητα εικόνας. Εκτός κι αν στην ποιότητα εικόνας συμπεριλαμβάνεται και flickering ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο που κουράζει τα μάτια. Η τιμή όντως ξεφεύγει βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Scotch έγραψε:Νομίζω στην περίπτωσή μου (excelόφυλλα) μετράει περισσότερο το μέγεθος από την ποιότητα εικόνας. Εκτός κι αν στην ποιότητα εικόνας συμπεριλαμβάνεται και flickering ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο που κουράζει τα μάτια. Η τιμή όντως ξεφεύγει βέβαια.
Εχω να κάνω με λογιστές καθημερινά 13 χρόνια τώρα, 65 ίντσες/ 1080 και θα είναι μια χαρά

BTW αυτό κάνουν όσοι δουλεύουν από το σπίτι πλέον, δουλεύουν στην TV.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868820 Εξαρτάται και η απόσταση βέβαια. Εγώ θα την έχω σε 60άρι γραφείο, οπότε δεν θα έχω πολλά περιθώρια να την στείλω πιο πίσω. Αλλά τώρα δουλεύω σε 29άρα και μου φαίνεται μικρή...

Να προσθέσω στην αναζήτηση κι ένα (φορητό κατά προτίμηση) router, για να του βάλω μία data sim και να έχουμε (όσο γίνεται πιο γρήγορο) internet όλοι στο σπίτι, σε κινητά, laptops και smart tv (ok, projector) ; Π.χ. αυτό;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868859 Btw, @mjacob εγκαινιάστηκε (προχείρως, στον τοίχο, που δεν είναι και λευκός) και ο projector. Μαμεί :inlove: Φαντάζομαι σε πανί θα είναι ακόμα καλύτερα.
Εικόνα