REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:REALZEUS έγραψε:Χμ, μπράβο. Αλλά Μονακό, του κώλου πίστα.
Το ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ που λέει και ο τακαρος έχει διάφορες πίστες. Άλλες γρήγορες, άλλες αργές. Άλλες εύκολες άλλες δύσκολες. Άλλες τεχνικές άλλες όχι.
Το Μονακό είναι πάντα αγώνας στρατηγικής που ξεκινάει από τη Παρασκευή και ο μισός αγώνας είναι το Σάββατο γιατί όλο το παιχνίδι είναι track position.
Μετά θέλει φοβερή διαχείριση του ρυθμού και λίγο τύχη.
Εύκολα λες του κωλου πίστα αν δε κοιτάς τις λεπτομέρειες του αγώνα.
< >
Ο προβλήματισμός μου έχει να κάνει με το είδος της πίστας. Αν κερδίσουμε Μονακό, αλλά σερνόμαστε στις γρήγορες πίστες, να το βράσω. Monza πρέπει να κερδίσουμε!
Από πότε το Μονακό ήταν σημείο αναφοράς σε περφόρμανς του μονοθεσίου?
Επίσης κοίτα τη μεγάλη εικόνα. Όσο είμαστε πάνω από ρετπουλ είμαστε καλά.
Καμία σχέση η φετινή σεζόν με τη περσινή μέχρι στιγμής και έρχονται κι άλλες βελτιώσεις.
Δε ξέρω αν θα έρθουν τα πάνω κάτω αλλά σίγουρα δε θα είναι περίπατος για τον Χόρνερ και τη παρέα του.
< >
Ενώ τα τελευταία χρόνια το μονοθέσιο ήταν γρήγορο στις ευθείες, η τελευταία "αναβάθμιση". έκοψε αρκετή ταχύτητα στην ευθεία. Αυτό φοβάμαι και για αυτό δεν θεωρώ καλό οιωνό την νίκη στο Micky Mouse circuit.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Δε ξέρω αν διάβασες τις δηλώσεις μετά την Ιμολα.
Ο Λεκλερκ έλεγε ότι τους έπαιξε καλή μπαλιτσα η μακλαρεν γιατί όλο το ΣΚ έκρυβαν ρυθμό και είχαν την αίσθηση από τα simulations τους με βάσει αυτά που έβλεπαν σε σχέση με τον ανταγωνισμό ότι ήταν σε καλό επίπεδο.
Στα qualifying έφαγαν τη κρυαδα αλλά ήταν πολύ αργά και γιαυτό είπε ότι θα ξεκλειδώσουν κι άλλο ποτενσιαλ από το πακέτο.
< >