Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

otso έγραψε:Αντιθετα υπαρχουν ατομα οπως ο kubiak που σε αυτοκινητιστικο φορουμ δεν ξερουμε καν αν εχει αυτοκινητο.
otso έγραψε:H πραγματικότητα ειναι πολυ πιο πεζη Μαρκο , πουλαω πληροφοριες που αντλω απο τα φορουμ και οποουδηποτε αλλου για το γαλα των παιδιων μου, μιας και οι λιστες που πουλανε οι ρωσοι ειναι σκουπιδια .
otso έγραψε:Μιλας πολυ Μαρκο , μονο την πιστωτικη σου δεν εχεις δωσει στο φορουμ .

dimviii έγραψε:Οτσο τωρα έμαθες ότι του πούλησε ο dimotso έγραψε:Αντιθετα υπαρχουν ατομα οπως ο kubiak που σε αυτοκινητιστικο φορουμ δεν ξερουμε καν αν εχει αυτοκινητο.
Ξερουμε
bibendum έγραψε:Μόλις το είδα αυτό!dimviii έγραψε:Οτσο τωρα έμαθες ότι του πούλησε ο dimotso έγραψε:Αντιθετα υπαρχουν ατομα οπως ο kubiak που σε αυτοκινητιστικο φορουμ δεν ξερουμε καν αν εχει αυτοκινητο.
Ξερουμε
kubiak έγραψε:bibendum έγραψε:Μόλις το είδα αυτό!dimviii έγραψε:Οτσο τωρα έμαθες ότι του πούλησε ο dimotso έγραψε:Αντιθετα υπαρχουν ατομα οπως ο kubiak που σε αυτοκινητιστικο φορουμ δεν ξερουμε καν αν εχει αυτοκινητο.
Ξερουμε
(ψάχνοντας για κάτι άλλο)...
Έχω ένα Fiat Panda 1.400 από το 2008...
kubiak έγραψε:Φτωχοί πλην τίμιοι καρμοιρηδες, αρχαιολατρες (Datsun Violet 140J), υποπαράγραφος "η (απο)κτήση είναι μια πλάνη"...
otso έγραψε:γραψε λαθος σε μερδεψα με τον makron ε τον Govus ηθελα να πω και τα αρχαια αμαξια
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]