Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#862458 Δεν κατάλαβες, ο otso είναι αυτός που ρωτάει η CIA και η FSB όταν δεν μπορούν να βρουν πληροφορίες για κάποιον. ΜΙΑ μόνο φορά δεν κατάφερε να απαντήσει, όταν ρώτησαν για τον Μακγκάιβερ... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By otso
#862462 H πραγματικότητα ειναι πολυ πιο πεζη Μαρκο , πουλαω πληροφοριες που αντλω απο τα φορουμ και οποουδηποτε αλλου για το γαλα των παιδιων μου, μιας και οι λιστες που πουλανε οι ρωσοι ειναι σκουπιδια .
Μιλας πολυ Μαρκο , μονο την πιστωτικη σου δεν εχεις δωσει στο φορουμ . Αντιθετα υπαρχουν ατομα οπως ο kubiak που σε αυτοκινητιστικο φορουμ δεν ξερουμε καν αν εχει αυτοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:Αντιθετα υπαρχουν ατομα οπως ο kubiak που σε αυτοκινητιστικο φορουμ δεν ξερουμε καν αν εχει αυτοκινητο.

Ξερουμε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:H πραγματικότητα ειναι πολυ πιο πεζη Μαρκο , πουλαω πληροφοριες που αντλω απο τα φορουμ και οποουδηποτε αλλου για το γαλα των παιδιων μου, μιας και οι λιστες που πουλανε οι ρωσοι ειναι σκουπιδια .

Απογοητεύτηκα τώρα. Σε είχα πολύ ψηλά! :x

otso έγραψε:Μιλας πολυ Μαρκο , μονο την πιστωτικη σου δεν εχεις δωσει στο φορουμ .

Το θέμα είναι να γίνει σωστή επιβεβαίωση των στοιχείων... :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:Αντιθετα υπαρχουν ατομα οπως ο kubiak που σε αυτοκινητιστικο φορουμ δεν ξερουμε καν αν εχει αυτοκινητο.

Οτσο τωρα έμαθες ότι του πούλησε ο dim

< >
Άβαταρ μέλους
By kubiak
bibendum έγραψε:
dimviii έγραψε:

Μόλις το είδα αυτό!
(ψάχνοντας για κάτι άλλο)...
Έχω ένα Fiat Panda 1.400 από το 2008...
Άβαταρ μέλους
By otso
kubiak έγραψε:
bibendum έγραψε:
dimviii έγραψε:

Μόλις το είδα αυτό!
(ψάχνοντας για κάτι άλλο)...
Έχω ένα Fiat Panda 1.400 από το 2008...

Elvet αυτος μπαινει στην λιστα κατω απ τον τιτλο φτωχοι φορουματζηδες , υποενοτητα αρχαιολαγνος , υποενοτητα δεν θα αποκτησω ποτε .
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#864285 Φτωχοί πλην τίμιοι καρμοιρηδες, αρχαιολατρες (Datsun Violet 140J), υποπαράγραφος "η (απο)κτήση είναι μια πλάνη"...
Άβαταρ μέλους
By otso
kubiak έγραψε:Φτωχοί πλην τίμιοι καρμοιρηδες, αρχαιολατρες (Datsun Violet 140J), υποπαράγραφος "η (απο)κτήση είναι μια πλάνη"...

Κουρσαρα το ειχε ενας γειτονας καθηγητης και το ζηλευαμε ολοι , επειδη στο χωριο επαιζαν τα Datsun 120Y και τα ντατσουνακια τα μικρα αγροτικα , τα οποια παρεπιμπτωντως δουλευουν ολα , δηλαδη ειναι σε χρηση.