- 14 Απρ 2024, 13:54
Αν νομιζει η Γκαρμιν πως μου πουλησε ενα ρολοι σε μεγεθος ταψιου (φιλικο προς την πρεσβυωπια μου), με τα αγαπημενο μου υλικο (τιτανιο) και μεγαλη αυτονομια (που καταγουσταρω) και θα γλυτωσει τα καντηλια, πειτε της οτι δεν καταλαβε καλα με ποιον εχει μπλεξει
Βρε ζωντοβολα ειναι δυνατον να κανουν τηλεφωνικες κλησεις κατι Κινεζιες της αγορας και τοσα ακομα μοντελα που βγαζετε οι ιδιοι και να μην εχετε βαλει αυτο το καλουδι στη ναυαρχιδια σας που την πουλατε ενα χιλιαρικο? Για να πω την αληθεια και στο προηγουμενο που εκανε τηλεφωνηματα, ελαχιστες φορες τα εκανα με το ρολοι. Αλλα τις λιγες φορες που βολεψε/επρεπε να σηκωσω τηλεφωνημα απο το ρολοι, ηταν πραγματι καλη φαση.
Παμ παρακατ... Ειδα οτι εχει μεσα στα αθληματα και μοτορσπορτς. Αμεσως σκεφτηκα οτι κατι τετοιο μπορει να με μπριζωσει και να κατσω παλι στην τιμονιερα μετα απο μηνες, σκεπτομενος οτι κανω γυμναστικη και βλεποντας οτι κατεβαζοντας χρονους στην πιστα βελτιωνω και φυσικη κατασταση ταυτοχρονα. Ψαχνω απεδω, ψαχνω απεκει και βλεπω οτι υποστηριζει μονο κατι μοτοσακα λες και ειμαστε ολοι τιποτα Νικοπαππαδες και εχουμε αυτο το νταλγκα στο κεφαλι μας.
Με δεδομενο οτι σου κοβονται χερια-ποδια απο την κουραση, οτι ιδρωνεις και ανεβαζεις τρελους παλμους κι επισης οτι εχω δει στο νετ να το ζητανε πολλοι αλλοι σιμ ρεισερς, ειχα μια ελπιδα.
Βεβαια διαφημιζουν οτι το εξυπνο συστημα τους μπορει να εντοπισει συγκεκριμενες επαναλαμβανομενες κινησεις και να τις θεωρησει σαν ασκηση (ακομα κι αν δεν το εχουν περασμενο σαν ενα απο τα αθληματα τους), αλλα δεν τους εμπιστευομαι οτι θα πιασουν την οδηγηση με τετοιο τροπο. Στανταρ παγιδα ειναι και το μονο που θα καταφερει να καταλαβει το συστημα τους, ειναι να σε πιανει στα πρασα καθε φορα που αυνανιζεσαι και να σε βγαλουν προγραμμα στα φορα.
Τελος ενα αλλο μικρο ξενερωματακι που εχω εντοπισει μεχρι τωρα ειναι με τη διαγραφη των ειδοποιησεων. Στο προηγουμενο σου στελνανε ενα μηνυμα στο Βαιμπερ πχ και με το που το διαβαζες απο το ρολοι χωρις να πιασεις το τηλεφωνο στο χερι (βολικοτατο), με τη μια εκανες ενα χαιδεμα την οθονη με το δακτυλο απο πανω προς τα κατω και το διεγραφε απο τη λιστα θεωρωντας το σαν αναγνωσμενο. Εδω πρεπει να πατησεις σε κουμπι και μετα να επιλεξεις την επιλογη "διαβαστηκε" για να εξαφανιστει. Εκτος κι αν εχει καμια ρυθμιση που δεν εχω βρει ακομα, αυτη η περιττη κινηση θεωρειται βλακωδης υποβαθμιση.
Νταξ, παλι τουμπανο ειναι σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα γιατι εχει αλλα καλουδια που κανουν τη διαφορα. Απλα εκει που περιμενα οτι η αγορα θα με οδηγησει απο τις 2 κουταλιες της σουπας ζωμο που εβγαζα με το προηγουμενο ρολοι, στις 5 κουταλιες με το καινουργιο, τελικα καταλαβα οτι το αποτελεσμα της αναβαθμισης ειναι γυρω στις 4 κουταλιες