Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Serf έγραψε:€265 για το μπρασελέ :dizzy: :dizzy: :dizzy: :omg: :omg: :omg:

Αν αγοραζα το ρολοι των ονειρων μου με την πλαστικουρα το λουρακι που δε γουσταρω καθολου, θα ηταν σα να κανω σεξ χωρις να βγει στο τελος ο ζωμος. Μιση δουλεια...

Ασε που αυτο το βιτσιο με το συγκεκριμενο χρωμα/υλικο το εχω εδω και πολλα χρονια. Βεβαια αυτο δεν ητανε τιτανιο, αλλα παλι αυτο το γκριζο μεταλλικο χρωμα σε κασα ΚΑΙ μπρασελε μου αρεσε και πριν 20 χρονια που ειχα παρει ενα Σεικο.

Και ενα σοφο ρητο που πρεπει να εχουμε ολοι στην ακρη του μυαλου μας ειναι το εξης:
ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#862202 Εδώ και όποιος το δει ....Garmin epix 2 σε άριστη κατάσταση με έξι εφτά έξτρα λουράκια ...δεν το έχω βάλει αγγελία
500 ευρα

< 7 >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#862224 Θα το συζητούσα, αλλά με 700 παίρνεις Pro καινούριο https://www.idealo.de/preisvergleich/Of ... armin.html και
με κάτω από 500 παίρνεις Epix 2 https://www.idealo.de/preisvergleich/Of ... armin.html
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
dimik έγραψε:Θα το συζητούσα, αλλά με 700 παίρνεις Pro καινούριο https://www.idealo.de/preisvergleich/Of ... armin.html και
με κάτω από 500 παίρνεις Epix 2 https://www.idealo.de/preisvergleich/Of ... armin.html

Δεν το παρακολουθω ...ελλαδα το titanium epix 2 εκανε 1050 και τωρα κανει 950
το δε pro κανει 1150
στο idealo που λες 500 δεν ειναι το titanium αλλα το απλο το ατσαλινο
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862374 Αν νομιζει η Γκαρμιν πως μου πουλησε ενα ρολοι σε μεγεθος ταψιου (φιλικο προς την πρεσβυωπια μου), με τα αγαπημενο μου υλικο (τιτανιο) και μεγαλη αυτονομια (που καταγουσταρω) και θα γλυτωσει τα καντηλια, πειτε της οτι δεν καταλαβε καλα με ποιον εχει μπλεξει :s_empathy

Βρε ζωντοβολα ειναι δυνατον να κανουν τηλεφωνικες κλησεις κατι Κινεζιες της αγορας και τοσα ακομα μοντελα που βγαζετε οι ιδιοι και να μην εχετε βαλει αυτο το καλουδι στη ναυαρχιδια σας που την πουλατε ενα χιλιαρικο? Για να πω την αληθεια και στο προηγουμενο που εκανε τηλεφωνηματα, ελαχιστες φορες τα εκανα με το ρολοι. Αλλα τις λιγες φορες που βολεψε/επρεπε να σηκωσω τηλεφωνημα απο το ρολοι, ηταν πραγματι καλη φαση.

Παμ παρακατ... Ειδα οτι εχει μεσα στα αθληματα και μοτορσπορτς. Αμεσως σκεφτηκα οτι κατι τετοιο μπορει να με μπριζωσει και να κατσω παλι στην τιμονιερα μετα απο μηνες, σκεπτομενος οτι κανω γυμναστικη και βλεποντας οτι κατεβαζοντας χρονους στην πιστα βελτιωνω και φυσικη κατασταση ταυτοχρονα. Ψαχνω απεδω, ψαχνω απεκει και βλεπω οτι υποστηριζει μονο κατι μοτοσακα λες και ειμαστε ολοι τιποτα Νικοπαππαδες και εχουμε αυτο το νταλγκα στο κεφαλι μας.
Με δεδομενο οτι σου κοβονται χερια-ποδια απο την κουραση, οτι ιδρωνεις και ανεβαζεις τρελους παλμους κι επισης οτι εχω δει στο νετ να το ζητανε πολλοι αλλοι σιμ ρεισερς, ειχα μια ελπιδα.

Βεβαια διαφημιζουν οτι το εξυπνο συστημα τους μπορει να εντοπισει συγκεκριμενες επαναλαμβανομενες κινησεις και να τις θεωρησει σαν ασκηση (ακομα κι αν δεν το εχουν περασμενο σαν ενα απο τα αθληματα τους), αλλα δεν τους εμπιστευομαι οτι θα πιασουν την οδηγηση με τετοιο τροπο. Στανταρ παγιδα ειναι και το μονο που θα καταφερει να καταλαβει το συστημα τους, ειναι να σε πιανει στα πρασα καθε φορα που αυνανιζεσαι και να σε βγαλουν προγραμμα στα φορα.

Τελος ενα αλλο μικρο ξενερωματακι που εχω εντοπισει μεχρι τωρα ειναι με τη διαγραφη των ειδοποιησεων. Στο προηγουμενο σου στελνανε ενα μηνυμα στο Βαιμπερ πχ και με το που το διαβαζες απο το ρολοι χωρις να πιασεις το τηλεφωνο στο χερι (βολικοτατο), με τη μια εκανες ενα χαιδεμα την οθονη με το δακτυλο απο πανω προς τα κατω και το διεγραφε απο τη λιστα θεωρωντας το σαν αναγνωσμενο. Εδω πρεπει να πατησεις σε κουμπι και μετα να επιλεξεις την επιλογη "διαβαστηκε" για να εξαφανιστει. Εκτος κι αν εχει καμια ρυθμιση που δεν εχω βρει ακομα, αυτη η περιττη κινηση θεωρειται βλακωδης υποβαθμιση.

Νταξ, παλι τουμπανο ειναι σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα γιατι εχει αλλα καλουδια που κανουν τη διαφορα. Απλα εκει που περιμενα οτι η αγορα θα με οδηγησει απο τις 2 κουταλιες της σουπας ζωμο που εβγαζα με το προηγουμενο ρολοι, στις 5 κουταλιες με το καινουργιο, τελικα καταλαβα οτι το αποτελεσμα της αναβαθμισης ειναι γυρω στις 4 κουταλιες :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#862375 George τα Garmin ποτέ δεν διαφημιστηκαν ως smart watches οπότε μην τα συγκρίνεις με smart watches . Όπως και τα Suunto είναι action watches για καταγραφή αθλημάτων και όχι να έχεις το κινητό στον καρπό σου

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Παμ παρακατ... Ειδα οτι εχει μεσα στα αθληματα και μοτορσπορτς. Αμεσως σκεφτηκα οτι κατι τετοιο μπορει να με μπριζωσει και να κατσω παλι στην τιμονιερα μετα απο μηνες, σκεπτομενος οτι κανω γυμναστικη και βλεποντας οτι κατεβαζοντας χρονους στην πιστα βελτιωνω και φυσικη κατασταση ταυτοχρονα. Ψαχνω απεδω, ψαχνω απεκει και βλεπω οτι υποστηριζει μονο κατι μοτοσακα λες και ειμαστε ολοι τιποτα Νικοπαππαδες και εχουμε αυτο το νταλγκα στο κεφαλι μας.
Με δεδομενο οτι σου κοβονται χερια-ποδια απο την κουραση, οτι ιδρωνεις και ανεβαζεις τρελους παλμους κι επισης οτι εχω δει στο νετ να το ζητανε πολλοι αλλοι σιμ ρεισερς, ειχα μια ελπιδα.

Παλι καλα που δεν ειμαι ο μονος ανωμαλος στον κοσμο που θελω να κοροιδευω τον εαυτο μου οτι γυμναζομαι, οσο κανω το γουστο μου στον εξομοιωτη και ξεζουμαω τα αμαξα. Ενας καλος χριστιανος μας σκεφτηκε και το εκανε πραξη με το εξης αππ:

https://apps.garmin.com/apps/4e86574b-1 ... 6417a40a1c

3 δολλαρια το ειχε μονο, καλη φαση. Παλι καλα που δε διαβαζει πετρολχετζ και δεν ηξερε ποσα παραπανω θα μπορουσε να με αρμεξει προκειμενου να κανω τη γκαβλα μου. Οσα και να ζητουσε, παλι χαλαλι του θα ελεγα :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#874181 Έβγαλα το ρολόι γιατί μου 'χει κάνει έκζεμα στο κάτω μέρος. Το 'χω πλακώσει στη Fucicort να φύγει. Μεταλλικό μπρασελέ έχω.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#874182 Οχι στο ρολοι Fucicort βρε, θα μπουκωσουν οι αισθητηρες.

Καλυτερα Bepanthol.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#874205 Από την κάτω μεριά του χεριού είναι, όχι από πάνω που ακουμπάει ο αισθητήρας. Το έχω βγάλει ούτως ή άλλως μέχρι να επανέλθει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Από την κάτω μεριά του χεριού είναι, όχι από πάνω που ακουμπάει ο αισθητήρας. Το έχω βγάλει ούτως ή άλλως μέχρι να επανέλθει.
Δεν υπάρχει κάτω και πάνω αλλά εμπρός και πίσω. Πίσω είναι η ηλιοκαμμένη πλευρά που φέρει το ρολόι το οποίο στηρίζεται στον καρπό με το λουράκι που κλειδώνει με την πόρπη που είναι στο εμπρός μέρος (που είναι το μη ηλιοκαμμένο). :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#875186 Εκεί που είχε γιάνει, το φοράω τις τελευταίες μέρες και με ξανάπιασε πριν μια φαγούρα και είδα ότι έκανε πάλι κοκκινίλα.

Έχει χαλάσει το δικό του το δερμάτινο λουράκι και δεν βρίσκω πουθενά. Ό,τι after market έχω δοκιμάσει μ'έχει πειράξει, και τώρα ήρθε και η σειρά του μπρασελέ που δεν είχα θέμα τόσο καιρό.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#875195 Ήλπιζα ότι τώρα που βγήκε το Garmin fenix8 θα έπεφταν οι τιμές του fenix7 αλλά δεν το βλέπω. Την κατάλαβα την πονηριά τους, δεν το έκαναν όπως η Apple που βγάζει το νέο μοντέλο στην ίδια τιμή και ρίχνει λίγο το περσινό. Έβγαλαν το 8 σε υπερβολικά υψηλές τιμές για πολύ λίγους και το παλιότερο 7 κρατάει την τιμή του.