Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854880 Έχει καεί το ένα Angel Eye στην Ε81 και λέω να μην πληρώσω χρυσάφι την BMW. Μήπως υπάρχει κάποιος ηλεκτρολόγος που ασχολείται με LED λάμπες να πάω; Βολεύει κάπου πέριξ ΑΟ για να πάω εύκολα, αλλά συζητάμε κι αλλού αν είναι καλός και μπορώ να πάω και να το λύσω άπαξ και δια παντός.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#854890 Είχα βάλει κι εγώ Led στα angel eyes οταν είχε καεί ένα.
Τελικά στο τέλος τα έσκασα στην BMW.
Δεν ξέρω αν η τεχνολογία των led τώρα είναι καλύτερη αλλά εκείνα για τα angel eyes καήκαν πολύ γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854892 Α, μάλιστα. Άλλαξες μόνον λάμπα, ή όλο τον καθρέφτη; Γιατί μου λένε πως πρέπει ν'αλλάξει όλο, αλλά δεν συμφωνώ, γιατί έχουν και χωριστό κωδικό ανταλλακτικού.
https://www.realoem.com/bmw/enUS/showpa ... Id=63_1006
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Anonymous Founder έγραψε:Έχει καεί το ένα Angel Eye στην Ε81 και λέω να μην πληρώσω χρυσάφι την BMW. Μήπως υπάρχει κάποιος ηλεκτρολόγος που ασχολείται με LED λάμπες να πάω; Βολεύει κάπου πέριξ ΑΟ για να πάω εύκολα, αλλά συζητάμε κι αλλού αν είναι καλός και μπορώ να πάω και να το λύσω άπαξ και δια παντός.
Στα Angel eyes της E93 ήταν απλή λάμπα και όχι led. Εγώ την άλλαξα με 7-8€ απ´ ότι θυμάμαι. Ήταν λίγο στενά, αλλά πέτυχε.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#855263 Έχεις ξένον; Στην E90 F/L, αν θυμάμαι καλά, υπήρχαν διαφορες ανάλογα με το αν τα φώτα ηταν ξένον ή οχι Επισης ο βαθμός δυσκολίας στη μία πλευρά ήταν μεγαλύτερος λόγω διαθέσιμου χώρου για τα χέρια
Άβαταρ μέλους
By dimik
#855270 Όχι στην δική μου Ε90 LCI χωρίς ξένον οι λάμπες για τα Angel eyes κόστισαν καμία 40ρια ευρώ αν θυμάμαι καλά από την αντιπροσωπεία χωρίς εγκατάσταση, την έκανα εγώ.

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#855272 Αναγκαστικά γιατί για να βάλεις led τις βγάζεις ολόκληρες και είχε ήδη καεί η μία οπότε τις πέταξα.

Αλλα χώρος xenon έχουν angel eyes τα LCI.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#855287 Κάηκε η μία έβαλα LED και πέταξα τις εργοστάσιακες και μετά από κάνα χρόνο κάηκε η μία LED και πήγα κι έβαλα πάλι εργοστασιακες.

Από τότε όλα μια χαρά κι έχει κάποια χρόνια.

< >