Cosmonaut21 έγραψε:Τί ακριβώς κατεβάζουν στο Nurburgring για χρονομέτρηση; Γιατί είδα το βίντεο στο οποίο σημείωσε το χρόνο και το αυτοκίνητο είχε roll cage.
καπου διαβασα οτι υπαρχουν ενστασεις για τον χρονο του επειδη ηταν αυτοκινητο προπαραγωγης.Η χοντα ειπε οτι θα τα επαναλαβει με αυτοκινητο παραγωγης.
@Κικιζας
ειχα την τυχη να οδηγησω το ιντεγκρα dc2 μιας και το ειχε φερει απο γερμανια φιλος για να το κανει αγωνιστικο.Οντως εκπληκτικο αυτοκινητο,πολλα χρονια εμπρος απο την εποχη του,και παρα πολυ γρηγορο.Το μοτερ του ξυραφι.Του φιλου ετρεξε σαν Ν και με εγκεφαλο-εξατμιση απογειωθηκε πραγματικα.Σε συγκριση με το 306 που ειχα ηταν πολυ πιο γρηγορο στην ευθεια το ιντεγκρα.
Σε στροφοδιαδρομη ηταν πιο ευκολο να πιεσεις το 306 στα ορια,ειχε ενα πλεονεκτημα και στην κακη ποιοτητα δρομου,και πιο ηπιες αντιδρασεις στο οριο.Πολυ ξερη ομως αναρτηση σε σχεση με το βελουδο του 306 που δεν κουραζε ουτε μετα απο 700χλμ ταξιδι.Σε ανοιχτες διαδρομες επαρχιας με 4η-5η και 170-220 χλμ το ιντεγκρα εξαφανιζοταν.Στην εθνικη σε 2 λεπτα χανοταν απο το οπτικο μου πεδιο.
το 306 το εδενες κομπο,εκανες οτι ηθελες,το ιντεγκρα δεν ηταν για τετοια.Ηταν πιο απολυτο,δεν ηθελε γλυστριματα,και δεν συγχωρουσε τα οδηγικα λαθη.
Σε κακη ασφαλτο ομως και στεναδουρι το 306 εφευγε εμπρος αν και σημαντικα πιο αδυνατο.
το μοτερ του ιντεγκρα δεν ειχε σχεση με οτι ειχαμε δει τοτε απο vtec-vti ακομα και πολυ δυνατων φταγμενων.Γεματο απο χαμηλα,και υστερια μεχρι και τις 9.
για το φοκους rs μκ1 καλα σου λενε.Ρδελο μεγαλο απο αξιοπιστια.Σοβαρα θεματα με θερμοκρασιες απο καινουρια.

, το track day ήταν πριν από 13 χρόνια, δεν υπήρχε τότε ακόμα το DC5. Το είχε Σερραίος hondaκιας, αυθεντικότατο (με το χάρτινο φίλτρο στο φιλτροκούτι), και με την 10κτινη ζάντα, και ήταν J-spec τελευταίας γενιάς, κοινώς είχε τον B18C, 205 αλογάκια, και *κάποια* creature comforts. Και όντως το συγκεκριμένο έχει χαρακτηριστεί το καλύτερο προσθιοκίνητο ever, δεν νομίζω ότι έχω αντίρρηση επ'αυτού