- 04 Μαρ 2015, 18:10
The Ace έγραψε:Το σίγουρο είναι ότι σχεδόν κανένα Civic δεν είχε μείνει stock, σχεδόν όλα φόραγαν Hondata, και μπορεί όντως να φόραγε καμιά ρυθμιζόμενη και να ήταν τέρμα Θεού (λόγω πίστας)...τι να σου πω....
Από την άλλη το Integra, καραμαμά όσο δεν πάει, ήταν λουλούδι, πήγαινε σ-φ-α-ι-ρ-α και μετά που πήγαμε 2-3 βόλτες για καφέ και μάσα, δεν το έλεγες και κούτσουρο, ΠΟΛΥ ωραίο αυτοκίνητο 
...εχοντας και εγω μια μικρη εμπειρια απο διαφορετικες γενιες καποιων γρηγορων Civic, δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα, για τα θεματα σκληροτητας αναρτησης.
Επισης σε οτι αφορα το Integra Type R (το 1,800αρι dc2 με 190ps και μπλοκε) , παροτι δεν εχω την τυχη να το εχω οδηγησει, μετα και απο πληροφορηση απο τα περισσοτερα σοβαρα ξενα/εγχωρια δημοσιευματα, προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να προκειται για το καλυτερο σπορ προσθιοκινητο που εχει βγει μεχρι σημερα, σε επιπεδο οδηγικης αισθησης-ευχαριστησης, με το Peugeot 306 GTI/Race να βρισκεται πολυ κοντα...
@ Goldmund
Σε οτι αφορα την δευτερη παραγραφο σου, σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω, παροτι δεν εχω προσωπικη επαφη με Α45 AMG.
Σε οτι αφορα τωρα το Focus RS MKI, καταρχας απο την πλευρα μου αναφερομαι αποκλειστικα στην οδικη του συμπεριφορα, και οχι σε τυχον προβληματα αξιοπιστιας, ελλατωματικων εξαρτηματων, περιφερειακων κτλ.
Εφοσον μιλαμε για σωστα συντηρημενο MKI Focus RS και με καλα σε ποιοτητα, και οχι φθαρμενα ελαστικα , δεν προκυπτει ουτε αποτομη υποστροφη (περα φυσικα απο την εντονη, οπου και αυτο το φαινομενο δεν ισχυει για το RS MKI).
Eνα πρωτο σοκ, απο την νευρικοτητα τιμονιου σε στροφες με τουλαχιστον πατημενη την μιση διαδρομη του πενταλ γκαζιου και αμεσα, σαφως και υφισταται, οπως υφισταται και τραβηγμα του εμπρος συστηματος, στο εσωτερικο της στροφης, καποιες φορες και με το γνωστο "κοσκινισμα", που προκυπτει απο τις προσπαθειες του μπλοκε να δωσει το μεγαλυτερο ποσοστο ισχυος/ροπης στον τροχο που ανα πασα στιγμη εχει υψηλοτερη προσφυση. Οχι ομως αποτομη υποστροφη. Δεν θεωρηθηκε ποτε ως κυριο χαρακτηριστικο της γενικοτερης συμπεριφορας του...