Και λαπτοπ του έχω ένα παλιό Τ450 για να ζωγραφίζει στο paint.
Skills στον χειρισμό αποκτάει.
Τα 13 ευρώ είναι για 3 άτομα σε πολλές συσκευές οπότε δεν μου φαίνεται εξωφρενικό.
Αν ήταν μόνο για μένα μπορεί και να μην το πλήρωνα.
< >
Οπουδήποτε αλλού, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις εύκολα.
Σε τηλεόραση θέλεις Google TV και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Τελευταία έχει σκιστεί στις διαφημίσεις σε σημείο που είναι unusable , σιχτίρισα κάνα δυο φορές και το παράτησα . Παλιά θυμάμαι πάταγες κάπου και έβγαινε και διαφήμιση , τώρα μου πετάει στο άσχετο από μόνο του εκεί που διαβάζεις κάτι full frame διαφήμιση
Νομίζω το παρακάναν , πρέπει να το χει κάποιος πολύ ανάγκη να ανέχεται τέτοια ενόχληση
Τωρα βεβαια καταλαβα. Σε βομβαρδιζουν με ασχετα ποστς για να αναγκαστεις να πληρωσεις συνδρομη.
KiloMeater έγραψε:Καμία φορά ανοίγω το Facebook , read only , σε κατι hobby groups
Τελευταία έχει σκιστεί στις διαφημίσεις σε σημείο που είναι unusable , σιχτίρισα κάνα δυο φορές και το παράτησα . Παλιά θυμάμαι πάταγες κάπου και έβγαινε και διαφήμιση , τώρα μου πετάει στο άσχετο από μόνο του εκεί που διαβάζεις κάτι full frame διαφήμιση
Νομίζω το παρακάναν , πρέπει να το χει κάποιος πολύ ανάγκη να ανέχεται τέτοια ενόχληση
Αποχωρησες δηλαδή;;
NiTse έγραψε:KiloMeater έγραψε:Καμία φορά ανοίγω το Facebook , read only , σε κατι hobby groups
Αποχωρησες δηλαδή;;
Κοίτα, ενεργό μελος να γράψω δεν ειμαι, πρεπει να εχω κανει ενα ποστ τα τελευταια 4 χρόνια :-)
Το ανοίγω που και που να διαβάσω καποια νέα που αλλού δεν τα βρίσκω (πχ ενα τοπικο γκρουπ εδω στην πόλη που μένω, καποια για drones και 3d printing) , απλα πλεον πιο σπάνια γιατι ειναι απάλευτο.
Να το κλείσω δε νομιζω γιατι ειναι μονοδρομος . πχ κανα δυο φορες που εχει γινει καποιο ατυχημα με ασθενοφορα ελικόπτερα κτλ σχετικά κοντά κτλ χωρις αυτο δεν θα μπορουσ ανα μάθω τι επαιξε . αλλα πλέον μονο για κάτι πολύ στοχευμένο
Στο τέλος θα γυρίσουμε στο mirc...