Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#845014 Family Premium 12,99 €/μήνα για κινητό δικό μου συζύγου ,μικρού, ΤV, laptop και PC γιατί ο μικρός μπορεί να αποφασίσει να δει εκείνο που έβλεπε χθες....apks στο τηλέφωνο μου δεν μπορώ να βάλω λόγω MDM/security, με 3rd party apps δεν έχω χρόνο να παιδεύομαι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#845017 Να πω πως μου κάνει εντύπωση που έχεις κινητό στον μικρό, νομίζω είναι πολύ μικρός γι'αυτό, έστω και για να βλέπει μόνον βίντεο. Καταλαβαίνω αυτό που λες για το security και είναι θέμα, εγώ που δεν το έχω, προφανώς δεν έχω λόγο να πληρώνω 13€ το μήνα, όταν μπορώ να το κάνω δωρεάν επενδύοντας ελάχιστο χρόνο για το στήσιμο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#845021 Έχει ένα παλιό Xiaomi με μόνο youtube kids για να βλέπει όταν θέλει να δει κάτι και η τηλεόραση είναι "κατειλημμενη"
Και λαπτοπ του έχω ένα παλιό Τ450 για να ζωγραφίζει στο paint.
Skills στον χειρισμό αποκτάει.

Τα 13 ευρώ είναι για 3 άτομα σε πολλές συσκευές οπότε δεν μου φαίνεται εξωφρενικό.
Αν ήταν μόνο για μένα μπορεί και να μην το πλήρωνα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#845038 Θεωρώ το βασικό πλεονέκτημα μιας συνδρομής στο YouTube είναι πως μπορείς να το βάλεις σε τηλεόραση και να βλέπεις χωρίς διαφημίσεις.
Οπουδήποτε αλλού, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις εύκολα.
Σε τηλεόραση θέλεις Google TV και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#845442 Καμία φορά ανοίγω το Facebook , read only , σε κατι hobby groups
Τελευταία έχει σκιστεί στις διαφημίσεις σε σημείο που είναι unusable , σιχτίρισα κάνα δυο φορές και το παράτησα . Παλιά θυμάμαι πάταγες κάπου και έβγαινε και διαφήμιση , τώρα μου πετάει στο άσχετο από μόνο του εκεί που διαβάζεις κάτι full frame διαφήμιση
Νομίζω το παρακάναν , πρέπει να το χει κάποιος πολύ ανάγκη να ανέχεται τέτοια ενόχληση
Άβαταρ μέλους
By GTS
#845443 Kαι εγω αναρωτιωμουν γιατι βαζει τοσα ασχετα πραγματα στο feed. Ειναι πολλες διαφημισεις αλλα εχει πολλα ποστ απα ασχετες σελιδες, εμενα μου δειχνει συνεχως ινδιανους, αεροπλανα και αλλα ασχετα..

Τωρα βεβαια καταλαβα. Σε βομβαρδιζουν με ασχετα ποστς για να αναγκαστεις να πληρωσεις συνδρομη.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#845444 Την ίδια αίσθηση έχω και εγώ. Ή απλά μπορεί λόγω της οικογένειας και των υποχρεώσεων να μην μου κάνει πια το κλικ όπως παλιά. Ή μπορεί και να γερνάω και να παραξενεύω. Πάντως για μένα έχει χάσει το ενδιαφέρον του, τόσο αυτό, όσο και το instagram.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
KiloMeater έγραψε:Καμία φορά ανοίγω το Facebook , read only , σε κατι hobby groups
Τελευταία έχει σκιστεί στις διαφημίσεις σε σημείο που είναι unusable , σιχτίρισα κάνα δυο φορές και το παράτησα . Παλιά θυμάμαι πάταγες κάπου και έβγαινε και διαφήμιση , τώρα μου πετάει στο άσχετο από μόνο του εκεί που διαβάζεις κάτι full frame διαφήμιση
Νομίζω το παρακάναν , πρέπει να το χει κάποιος πολύ ανάγκη να ανέχεται τέτοια ενόχληση

Αποχωρησες δηλαδή;;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
NiTse έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Καμία φορά ανοίγω το Facebook , read only , σε κατι hobby groups

Αποχωρησες δηλαδή;;

Κοίτα, ενεργό μελος να γράψω δεν ειμαι, πρεπει να εχω κανει ενα ποστ τα τελευταια 4 χρόνια :-)
Το ανοίγω που και που να διαβάσω καποια νέα που αλλού δεν τα βρίσκω (πχ ενα τοπικο γκρουπ εδω στην πόλη που μένω, καποια για drones και 3d printing) , απλα πλεον πιο σπάνια γιατι ειναι απάλευτο.
Να το κλείσω δε νομιζω γιατι ειναι μονοδρομος . πχ κανα δυο φορες που εχει γινει καποιο ατυχημα με ασθενοφορα ελικόπτερα κτλ σχετικά κοντά κτλ χωρις αυτο δεν θα μπορουσ ανα μάθω τι επαιξε . αλλα πλέον μονο για κάτι πολύ στοχευμένο