Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
pro έγραψε:Το να μην ασχολείσαι καθόλου δεν είναι και ότι καλύτερο. Από κάποιο σημείο και μετά μοιάζεις με ούφο, δεν καταλαβαίνεις καν τι λένε οι γύρω σου, πως σκέφτονται, κλπ. Προφανώς δεν λέω να υιοθετείς, αλλά να ξέρεις τι παίζει. Είναι σημαντικό να δεις πως διαμορφώνεται η κοινή γνώμη. Το να διαβάζεις συγκεκριμένα πράγματα και να νομίζεις ότι ο κόσμος είναι σαν κι εσένα και το υπόλοιπο 1% που τα διαβάζει είναι προβληματικό.

Και εγώ έτσι το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
pro έγραψε:Το να μην ασχολείσαι καθόλου δεν είναι και ότι καλύτερο. Από κάποιο σημείο και μετά μοιάζεις με ούφο, δεν καταλαβαίνεις καν τι λένε οι γύρω σου, πως σκέφτονται, κλπ. Προφανώς δεν λέω να υιοθετείς, αλλά να ξέρεις τι παίζει. Είναι σημαντικό να δεις πως διαμορφώνεται η κοινή γνώμη. Το να διαβάζεις συγκεκριμένα πράγματα και να νομίζεις ότι ο κόσμος είναι σαν κι εσένα και το υπόλοιπο 1% που τα διαβάζει είναι προβληματικό.

Συμφωνώ, γι' αυτό και ΔΕΝ διαβάζεις - βλέπεις μόνο συγκεκριμένα πράγματα που συμφωνούν μαζί σου. :lol:

Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως σχεδόν στο σύνολό της η Ελ τηλεόραση είναι προπαγάνδα υπέρ ενός πράγματος, και όχι παράθεση απόψεων. Οπότε αν την έχεις κλειστή, απλά γλιτώνεις την προπαγάνδα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Προτιμώ την ηρεμία μου κι ας με θεωρούν ούφο. Μια μέρα είχα πάει για αιμοδοσία και είχαν ανοιχτή την τηλεόραση. Κινητό απαγορεύεται να έχεις. Μέχρι να γεμίσει η μπουκάλα, έπρεπε να ανεχτώ τον Λιάγκα, ν'ασχολείται με τον Κασσελάκη. Μεγαλύτερο βασανιστήριο δεν υπάρχει, μιλάμε δεν παλεύεται να δεις αυτό το πράγμα.

Κλειστή τηλεόραση και ούφο λοιπόν. Πάνω απ' όλα η ψυχική μου ηρεμία.

Χωρίς να διαφωνώ, τηλεόραση σημαίνει όμως και ντοκιμαντέρ και καμιά ταινία-σειρά της προκοπής, και F1 (ΟΚ, έστω με τον τραγικό Πουρναράκη). Δεν χρειάζεται να βλέπουμε τον γυμνοσά-Λιαγκα... Σε αυτό διαφωνώ με τον φίλο μου, τον Μάρκο. Όπως και στο internet, έτσι και στην τηλεόραση επιλέγεις τι θα δεις!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Προτιμώ την ηρεμία μου κι ας με θεωρούν ούφο. Μια μέρα είχα πάει για αιμοδοσία και είχαν ανοιχτή την τηλεόραση. Κινητό απαγορεύεται να έχεις. Μέχρι να γεμίσει η μπουκάλα, έπρεπε να ανεχτώ τον Λιάγκα, ν'ασχολείται με τον Κασσελάκη. Μεγαλύτερο βασανιστήριο δεν υπάρχει, μιλάμε δεν παλεύεται να δεις αυτό το πράγμα.

Κλειστή τηλεόραση και ούφο λοιπόν. Πάνω απ' όλα η ψυχική μου ηρεμία.

Χωρίς να διαφωνώ, τηλεόραση σημαίνει όμως και ντοκιμαντέρ και καμιά ταινία-σειρά της προκοπής, και F1 (ΟΚ, έστω με τον τραγικό Πουρναράκη). Δεν χρειάζεται να βλέπουμε τον γυμνοσά-Λιαγκα... Σε αυτό διαφωνώ με τον φίλο μου, τον Μάρκο. Όπως και στο internet, έτσι και στην τηλεόραση επιλέγεις τι θα δεις!

Έχει μπόλικα και στο Youtube και δωρεάν.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#841752 pro όσον αφορά εμένα ξεχωρίζω τις πηγές ενημέρωσης, η τηλεόραση για παράδειγμα είναι τελείως άκυρη ως πηγή ειδησεογραφιας, έχει υποκύψει στο λαϊκισμό και της είναι αδύνατο να απαγκιστρωθει εδώ και πάρα πολλά χρόνια...

Η κοινή γνώμη και το τι παίζει δεν εχει αλλάξει από τότε που θυμάμαι, αυτό που άλλαξε είναι η ανοχή μου σε όλα αυτά ειδικά μετά από όλα όσα συνέβησαν από το 1999 και έπειτα...

Επισης δεν θεωρώ σωστό να αρεσκομαστε σε όσα συμφωνούν με εμάς (γιατί δεν υπάρχει μόνο μαύρο και ασπρο), άλλο όμως η προπαγάνδα και η τρομοκρατία και άλλο η ψύχραιμη και σοβαρή ενημέρωση...

Τα ντοκιμαντέρ δεν είναι ειδησεογραφια και μπορούμε άνετα να τα εντάξουμε στην πηγή πληροφόρησης που δεν έχει ξεπέσει στο λαϊκισμό...

Και μιας και θυμήθηκα πάλι τους φίλους μου τους δημοσιογράφους ΓΤΧΚΤΠΚΠΓΤΠΣΑΔ, πουλημένα τομάρια...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#841756 Αυτό που καταλαβαίνω ότι εννοεί ο pro είναι ότι βλέπεις τηλεόραση όχι για να ενημερωθείς αλλά για να έχεις εικόνα από ποιους και πως ενημερώνεται ο κόσμος.
Συμφωνώ εν μέρει.

Αλλά είναι και τι αντέχεις.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Asimov έγραψε:Αυτό που καταλαβαίνω ότι εννοεί ο pro είναι ότι βλέπεις τηλεόραση όχι για να ενημερωθείς αλλά για να έχεις εικόνα από ποιους και πως ενημερώνεται ο κόσμος.
Συμφωνώ εν μέρει.

Been there, done it.
Beyond my tolerance for a while now...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Asimov έγραψε:Αυτό που καταλαβαίνω ότι εννοεί ο pro είναι ότι βλέπεις τηλεόραση όχι για να ενημερωθείς αλλά για να έχεις εικόνα από ποιους και πως ενημερώνεται ο κόσμος.
Συμφωνώ εν μέρει.

Ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα!

Προσωπικα βλεπω τηλεοραση γιατι θελω να ξερω αυτα που ταιζουν τον κοζμακη με το στανιο.

Για τον ιδιο λογο διαβαζω και σελιδες με οικονομικες ειδησεις ωστε να ξερω την ταση που προσπαθουν να προωθησουν και να πραξω αναλογως.

Σιγουρα ενας σκεπτομενος ανθρωπος θα ριξει τα καντηλια του ειτε βλεπει τα βοθροκαναλα ειτε διαβαζει κατευθυνομενα σαιτς, αλλα σιγουρα εχει μια πιο σφαιρικη εικονα για το που το πανε καθε φορα το κολπο οι "μεγαλοι"...
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Χωρίς να διαφωνώ, τηλεόραση σημαίνει όμως και ντοκιμαντέρ και καμιά ταινία-σειρά της προκοπής, και F1 (ΟΚ, έστω με τον τραγικό Πουρναράκη). Δεν χρειάζεται να βλέπουμε τον γυμνοσά-Λιαγκα... Σε αυτό διαφωνώ με τον φίλο μου, τον Μάρκο. Όπως και στο internet, έτσι και στην τηλεόραση επιλέγεις τι θα δεις!

Έχει καταπληκτικό υλικό στο youtube και στο netflix, υπάρχει και το ertflix επίσης. Εκτός από το netflix, δωρεάν.

F1 δεν βλέπω. Ούτως ή άλλως οι ώρες για χαλάρωση (που δεν με παίρνει ο ύπνος από την κούραση) είναι ελάχιστες και συγκεκριμένες και δεν συμπίπτουν πάντα (σχεδόν ποτέ δηλαδή) με τις ώρες προβολής των ελάχιστων που αξίζουν στην τηλεόραση, οπότε δύσκολα θα τα δω... Ιντερνετικά θα το βάλω όποτε μπορώ - θέλω, θα το σταματήσω αν κουραστώ και θα το συνεχίσω όποτε ξαναθελήσω, κτλ...

Κατ' εμέ, η τηλεόραση που έχουμε στην Ελλάδα, κυρίως σε ότι αφορά την ενημέρωση, θα έπρεπε να κλείσει χθες. Καρκίνος στην κοινωνία.

Συμφωνώ εν μέρει.

Δεκτό, αλλά μια χαρά παίρνεις την εικόνα και εκτός τηλεόρασης.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#841799 Τον εβδομαδιαίο χρόνο τηλεόρασης τον έχω αντικαταστήσει με ανάγνωση λογοτεχνίας.
Από το 2009 χωρίς συσκευή τηλεόρασης και με ελάχιστη χρήση η/υ ως τηλεόραση. Νιώθω ευτυχισμένος με αυτή την επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#842659 Νέο «δώρο» 6,8 εκατομμύρια ευρώ από Μαξίμου στα κανάλια
Χρηματοδότηση στους 7 ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας λόγω… Ουκρανίας

https://www.datajournalists.co.uk/2023/ ... a-kanalia/
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:Νέο «δώρο» 6,8 εκατομμύρια ευρώ από Μαξίμου στα κανάλια
Χρηματοδότηση στους 7 ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας λόγω… Ουκρανίας

https://www.datajournalists.co.uk/2023/ ... a-kanalia/

Να ενημερώσουμε τον Κο. πρωθυπουργό ότι έχει περάσει και ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω και αυτό συνήθως σημαίνει μείωση στα διαφημιστικά έσοδα (Κίτσα Μητέρα et al., 2017), οπότε θα πρέπει να ετοιμάσει ένα νέο πακέτο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#843239 Εικόνα
https://dailymedia.com.gr/img/2023/10/3 ... 181003.jpg

Έπρεπε να το πετύχω και αυτό...
Για άλλη μια φορά μας υπενθυμίζεται ότι η σκύλευση των νεκρών έχει ξεπεράσει και τη φαντασία...